• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3. Gun embriyo transferi yapanlar

ya canlar biriniz hamile olun valla çok istiyorum ya 3. gün hamile kalan yok ya canım çok sıkıldı gerçekten ağlıyorum valla ya

azure47 azure47 mantıksız mı dediğim ??? ceza olsa onlara olmaz mı?? Allahım ben ne yaptım ya ??
Benimde ilk denemem canım benimde umudum yok 8.gunde idrar testi yaptim negatif çıktı. Yarin kanda baktiricam ama hiccc umudum yok belirtim az bunlarin da ilaclar yuzunden olduğunu düşünüyorum. Transferden sonra ilk 3 gun icimde olduklarini hissediyordum bi sicaklik bir his tuhafti,sonrasinda bir anda kayboldu o his. Olacak ama ne zaman, iste zamani var ama nasip kısmet kimse bilemiyor. Diger topikte 13 yıldır bebegi olmayan bir arkadas var bu ay hamile kaldi. Kötü düşünmemek lazım inatla üstüne gidip güçlü olmak lazım, benim bu ay olmazsa hemen yine yapicam o kadar igne aci gözüme gözükmüyor artik sıfırdan başlıcam çünkü yumurta rezervim az bitti bitecek vakit kaybetmemem gerekiyor. Senin böyle bir sorunun yoksa Allaha şükret canım, en önemli sey yumurta ve sperm gerisi tedaviyle oluyor. Ama yumurta olmazsa nasıl bebek olur ki.. :( Insallah en kisa zamanda bebislerimize kavusuruz umudunu yitirme canim

Back
X