- 6 Ekim 2015
- 725
- 283
- 103
- 38
- Konu Sahibi 35izmirim35

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5.gündü canımveraerva canim kacinci gundu?
Caım imtihan bunlar. Sabret, azmet, dua etmekten vazgeçme. İnşallah Rabbim nasip edecektirgit gide umudum azalıyor![]()
başka kimse yok sanırım 2 kişiyiz :)
Yok var cnm hem de cok sakin uzme kendiniya canlar biriniz hamile olun valla çok istiyorum ya 3. gün hamile kalan yok ya canım çok sıkıldı gerçekten ağlıyorum valla ya
Benimde ilk denemem canım benimde umudum yok 8.gunde idrar testi yaptim negatif çıktı. Yarin kanda baktiricam ama hiccc umudum yok belirtim az bunlarin da ilaclar yuzunden olduğunu düşünüyorum. Transferden sonra ilk 3 gun icimde olduklarini hissediyordum bi sicaklik bir his tuhafti,sonrasinda bir anda kayboldu o his. Olacak ama ne zaman, iste zamani var ama nasip kısmet kimse bilemiyor. Diger topikte 13 yıldır bebegi olmayan bir arkadas var bu ay hamile kaldi. Kötü düşünmemek lazım inatla üstüne gidip güçlü olmak lazım, benim bu ay olmazsa hemen yine yapicam o kadar igne aci gözüme gözükmüyor artik sıfırdan başlıcam çünkü yumurta rezervim az bitti bitecek vakit kaybetmemem gerekiyor. Senin böyle bir sorunun yoksa Allaha şükret canım, en önemli sey yumurta ve sperm gerisi tedaviyle oluyor. Ama yumurta olmazsa nasıl bebek olur ki..azure47 mantıksız mı dediğim ??? ceza olsa onlara olmaz mı?? Allahım ben ne yaptım ya ??
Yok canim diyarbakirdayim ben, 32 yasindayim bugün 10.günüm dü test yaptim 0.16 negatif. Daha da yükselmez
Canim hayirlisi olsun ya off insan uzuluyor haklisin da elden de bisey gelmiyorYok canim diyarbakirdayim ben, 32 yasindayim bugün 10.günüm dü test yaptim 0.16 negatif. Daha da yükselmez
Hiç bilmiyorum dr.transferden sonra hic tahlil yaptırmadı. Öncesinde bi kez yaptı onda normal demiştiCanim hayirlisi olsun ya off insan uzuluyor haklisin da elden de bisey gelmiyorfsh mi yuksek canim ?
artık gelmicek misin forumaHiç bilmiyorum dr.transferden sonra hic tahlil yaptırmadı. Öncesinde bi kez yaptı onda normal demişti