- Konu Sahibi 35izmirim35
Yok canım öyle bahsi geçecek kadar çok gitmedimInsaALLAH canim benim idrara ciktinmi cok peki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım öyle bahsi geçecek kadar çok gitmedimInsaALLAH canim benim idrara ciktinmi cok peki
Canim bende oyle hic belirti varmiBen varim 3.gün embriyosu 2 tane transferim oldu 4 gun sonra kan testine gidecegim
Kasik batmalarim var ara ara birde sık idrara çikiyorum. Baska belirtim yok canim ya senin?Canim bende oyle hic belirti varmi
Benimde oyle bide goguslerim aciyo adetli hissediyorum kendimi tuvqletten ayrilamiyorumKasik batmalarim var ara ara birde sık idrara çikiyorum. Baska belirtim yok canim ya senin?
Hadi insallah tutunmustur bebisin canimBenimde oyle bide goguslerim aciyo adetli hissediyorum kendimi tuvqletten ayrilamiyorum
Insallah canim benimHadi insallah tutunmustur bebisin canim
Canim bana doktor 3 gun dedi 5. Gunden haberim bile yoktuArkadaşlar üçüncü günde transfer olanlar neden üçüncü günde transfer oldu acaba söyleyebilirler mi ? Yani neden beşinci güne kadar beklemediler. Embriyom beşinci güne kadar gidemedi artık doktorum üçüncü günde transfer edelim diyor da fikir almak istedim
Canim bana doktor 3 gun dedi 5. Gunden haberim bile yoktu
Canim.kac tane embriyo transfee ettilerArkadaşlar üçüncü günde transfer olanlar neden üçüncü günde transfer oldu acaba söyleyebilirler mi ? Yani neden beşinci güne kadar beklemediler. Embriyom beşinci güne kadar gidemedi artık doktorum üçüncü günde transfer edelim diyor da fikir almak istedim
Denemeniz ne oldu acaba sizin o zamanlar ki halinizle aynı durumdayım su aralarEvet ilk daha önce ne aşılama ne baska birsey yapmadım, bir anda kendimi tüp bebekte buldum:) senin durumun nedir hamilemiisn
Hayırlı olsun allah kucağınıza aldırsın kaç hücreli transfer oldu beşinci güne neden beklemediler biraz açıklar mısınızBenim de 3. Gün embriyosuydu
Benim 7 embriyom vardı. 3. Gün en kaliteli 8 hücreli 2 tanesi transfer oldu. Embrolog anne rahminin daha elverişli bi ortam olduğunu düşündüğünü söyledi o yüzden 3. Gün transfer ettilerHayırlı olsun allah kucağınıza aldırsın kaç hücreli transfer oldu beşinci güne neden beklemediler biraz açıklar mısınız