• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3. Gun embriyo transferi yapanlar

Ben varim 3.gün embriyosu 2 tane transferim oldu 4 gun sonra kan testine gidecegim

Arkadaşlar üçüncü günde transfer olanlar neden üçüncü günde transfer oldu acaba söyleyebilirler mi ? Yani neden beşinci güne kadar beklemediler. Embriyom beşinci güne kadar gidemedi artık doktorum üçüncü günde transfer edelim diyor da fikir almak istedim

Arkadaşlar üçüncü günde transfer olanlar neden üçüncü günde transfer oldu acaba söyleyebilirler mi ? Yani neden beşinci güne kadar beklemediler. Embriyom beşinci güne kadar gidemedi artık doktorum üçüncü günde transfer edelim diyor da fikir almak istedim
Canim bana doktor 3 gun dedi 5. Gunden haberim bile yoktu

Canim.kac tane embriyo transfee ettiler

Hayırlı olsun allah kucağınıza aldırsın kaç hücreli transfer oldu beşinci güne neden beklemediler biraz açıklar mısınız
Benim 7 embriyom vardı. 3. Gün en kaliteli 8 hücreli 2 tanesi transfer oldu. Embrolog anne rahminin daha elverişli bi ortam olduğunu düşündüğünü söyledi o yüzden 3. Gün transfer ettiler

Back
X