3. Gün Embriyo transferi yaptiranlar burayaaa

Minokk

Başkası olma kendin ol böyle çok daha güzelsin..
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2018
441
462
33
36
Kizçeler 9 nisanda 3.gun taze 2 embriyo transfer edildi benden degisik akintilar geliyo su gibi biraz bunun ne oldugu hakkinda fikri olan varmi
Bir de 20 nisan kan verme gunum ama ben 18nisan yani yarin versem bide 20 Sinde versem zaten 3 defa bedava tahlil hakkim var hastanede acaba 18inde yani 9.gunde belli olur mu ne dersinizzzzz

Merhaba benimde dondurulmus 3. Gün embriyosu pazartesi gunu transfer edildi şuan için hiç bir belirti yok ilk deneyimim benimde acaba 3 . Gün ne zaman testte cıkar

9.gün çıkar bence.su gibi akıntı crinone jel den oluyor

Hiçbir belirtimde yok ve şuan benimlemilermi onuda hissedemiyorum rahime koyulduktan sonra nasıl oluyolar acaba

Merhaba benimde dondurulmus 3. Gün embriyosu pazartesi gunu transfer edildi şuan için hiç bir belirti yok ilk deneyimim benimde acaba 3 . Gün ne zaman testte cıkar
Bana 11.gun de kan tahlili yapin dediler ama 3 4 gun onceden belli olan cok kisi var buralarda okudum hep :) bende 3 gundur idrardan bakiyom cok erken olsada

Hiçbir belirtimde yok ve şuan benimlemilermi onuda hissedemiyorum rahime koyulduktan sonra nasıl oluyolar acaba
Bende belirtiler var ama daha once catlatma ile gebe kalmaya calistim negatif sonuclandio yuzden ayni agrilar filan oldugu icin guvenmiyorum
Ama soyle biseyde var cok okuyorum burdan hiic bi belirti olmadan lekelenme filan dahi olmadan pozitif sonuc alanlar var yani olabilir

İnşallah hayırlısıyla güzel sonuclar alırızz

Öyle canım.eğer ki test günün de 20 siyse bence çıkar.kendimden yola çıkarak konuşuyorum.inşallah pozitifi görürsün
Yani cikan sonuc yuksek ihtimalle dogrudur negatifte cikabilir cunku gerci hazirladim kendimi nasipp

Öyle canım.eğer ki test günün de 20 siyse bence çıkar.kendimden yola çıkarak konuşuyorum.inşallah pozitifi görürsün
Senin 3.gun emb muydu ve kacinci gun degerin kac cikti
Cok sayili bir soru oldu bu

Senin 3.gun emb muydu ve kacinci gun degerin kac cikti
Cok sayili bir soru oldu bu
3.gündü canım :) 10.gün 216 çıktı.9.günde olsa genelde sonuç doğru oluyor gördüğüm kadarıyla burda.ama gününde kan verip baya düşük çıkıp hamile olanı da gördüm.hayırlısı inşallah

Rabbim hayirli saglikli dogum nasip etsin canim Peki kandan once idrara baktin mi gordun mu 2.cizgiyi bugunde yaptim bisey yok

Rabbim hayirli saglikli dogum nasip etsin canim Peki kandan once idrara baktin mi gordun mu 2.cizgiyi bugunde yaptim bisey yok
İnşallah arkadaşım.darısı sana olsun.Normal testlerde gözükmeyebilir canım.ben erken gebelik yapmıştım 10.gün.çok netti onda.

Benim de salı günü transfer yapıldı. 2 tane 3. Gün embriyosu. 18 Nisan test tarihi ama ben erken yaparım

Sizde herhangi bir belirti var mı nasıl besleniyorsunuz acaba ??
Bende degisik seyler oluyo ama daha once de klomenle catlatma ignesi olup hamile kalmaya calistigimda ki negatif cikmisti o zaman hamileyim saniyodum ayni seyler tek fark asiri gazim oluyo bide su gibi akintim var o da jelden kaynaklaniyomus bide o jel topak topak biseyler yapiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…