İnsallaahh canm beklemek çok zor. 4. denemem olmayacak diye çok korkuyorumCanim hicbir belirtisi olmayip gebe kalanlar var rahat ol insallah tutunacak
Bende o duyguyu bugun yasadim ilk kez ama tutmayacagini tahmin ediyodum ben zaten insallah benim ikinci seninde bu denemende tutar canimİnsallaahh canm beklemek çok zor. 4. denemem olmayacak diye çok korkuyorum
İnşallahhh canm rabbim bizim de dualarımızı kabul ederBende o duyguyu bugun yasadim ilk kez ama tutmayacagini tahmin ediyodum ben zaten insallah benim ikinci seninde bu denemende tutar canim
Amiinnn insallahhh herkesin yuzu gulsun burdaaBenimde dün oldu transferim 3. Gün embriyosu arada kasığıma iğne batması gibi inceden bir sızı oldu çok erken ama sanki bu sefer olacak gibi hissediyorumDileyen herkese nasip etsin
İnşallahh Allahım güzel haberler duymayı nasip etsinBenimde dün oldu transferim 3. Gün embriyosu arada kasığıma iğne batması gibi inceden bir sızı oldu çok erken ama sanki bu sefer olacak gibi hissediyorumDileyen herkese nasip etsin
Benim de 12. Günüm Pazar ama hemşire 10. Günde de yaptır istersen dedi Cuma günü yaptırcam inşallahNe yapıyorsunuz kızlar. Bugün transferin 7. günü. Pazar test günü çok heyecanlıyım. Hiçbir belirti yok ama ben tutunacağına inanıyorum
İnsallahhh hayırlı haberler alırız canmBenim de 12. Günüm Pazar ama hemşire 10. Günde de yaptır istersen dedi Cuma günü yaptırcam inşallah
Hayirli olsun Rabbim kucagina almayi nasip etsin bebegini ins Ilk denemen mi canimMerhaba bende 3.gün embriyo transferi oldum dün (22 nisan ). Amh 0.7 idi. 7 yumurtadan en sona 3 embriyo kaldı. İyi olan 2sitransfer edildi. Çok heyecanlı günler nasıl geçecek bilmiyorum. İnşallah güzel haberlerimiz olur
İnşallahHayirli olsun Rabbim kucagina almayi nasip etsin bebegini ins Ilk denemen mi canim
al benden de o kadarBende rahatim ama sıkılıyorum ya kuluckada gibiyim
Ins canimmİnşallahevet ilk denemem inşallah son olur sonuca ulaşırım
Merhaba durumunuz belirtilerini ne durum da acabaİnsallahhh hayırlı haberler alırız canm
Ben de hiçbir belirti olmadı canm. Bugün 12. Günüm kırmızı şeklinde kanamam oldu. Onda da çok korktum. Progestan iğne yaptırdım. Bunun dışında hiçbişey yokMerhaba durumunuz belirtilerini ne durum da acaba
Ben de neden belirti yok diye günlerdir kendimi yedim bitirdim kafayı göğüs hassasiyetine taktım o olmadan olumsuz olacak gibi geliyor test yapmaya korkuyorum günlerdir ağlıyorum bakalım perşembe dananın kuyruğu kopacak hakkımızda hayırlısıBen de hiçbir belirti olmadı canm. Bugün 12. Günüm kırmızı şeklinde kanamam oldu. Onda da çok korktum. Progestan iğne yaptırdım. Bunun dışında hiçbişey yok
Seni çok çok iyi anlıyorum canm ama Hiç kimsenin bünyesi aynı değil. Ben de hiçbir belirti yoktu. Dediğim gibi sadece 12. Gün kanamam oldu onda da çok korktum zaten. Kızkardeşim in ısrarıyla 9. Gün test yaptım ve çıktı. RABBİM isteyen herkese nasip etsin insallahhh... Siz de bize dua edin kucağımıza alana kadar süreç bitmiyor. Hepimizin hakkında hayırlısıBen de neden belirti yok diye günlerdir kendimi yedim bitirdim kafayı göğüs hassasiyetine taktım o olmadan olumsuz olacak gibi geliyor test yapmaya korkuyorum günlerdir ağlıyorum bakalım perşembe dananın kuyruğu kopacak hakkımızda hayırlısıhamiş anneler dualarınızda bize de yer verin
Canim bu kadar stres yapman tutunmasina da zarar verir kendini rahatlatmaya calis sonuc negatif olursa da vardir bi hayir benim negatif oldu simdi ikinciyi yaptiricam bunun icin ilaclar kullaniyorum uzulmedimmi tabiki uzuldum sonucta hayallerimiz var ama bu kader mevzusudur dogum olum evlilik gibi demekki vakti var dedim biz elimizden geleni yapalim gerisi Rabbimin bilecegi ...Ben de neden belirti yok diye günlerdir kendimi yedim bitirdim kafayı göğüs hassasiyetine taktım o olmadan olumsuz olacak gibi geliyor test yapmaya korkuyorum günlerdir ağlıyorum bakalım perşembe dananın kuyruğu kopacak hakkımızda hayırlısıhamiş anneler dualarınızda bize de yer verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?