Dün transfer oldu canm. 28 Nisan yazacaktım18 nisan yarin yani bugun mu yapcan testi
Bende annemde kaliyorum annem sagolsun ev ekmegi yogurdu herseyi yapiyo bana bide tutmazsa cok gulerimBen su içmeye dikkat ediyorum. Normalde su içebilen biri değilim. O yüzden en az 2 litre su. Kuruyemiş ceviz, üzüm tüketiyorum. Kayısılı meyve suyu içiyorum. Annemde kalıyorum. Ev içinde kısa yürüyüşler yapıyorum
İnşallahh güzel haberler alırız canm. Burda çok rahatım ben de. Hiç eve gidesim yokBende annemde kaliyorum annem sagolsun ev ekmegi yogurdu herseyi yapiyo bana bide tutmazsa cok gulerimgaribimi yordum die
Bende rahatim ama sıkılıyorum ya kuluckada gibiyimİnşallahh güzel haberler alırız canm. Burda çok rahatım ben de. Hiç eve gidesim yok
Arkadaslar birsey soracagım göğüslerinizde böyle zonklama gibi birsey oluyor mu. Nasıl tarif edebilirim emin değilim ama Hani kulak çınlar ya sanki göğüs çınlaması gibi
Yapiliyo canimBende 7. Ve 8. Günlerde erken gebelik testi yaptım hiçbir şey çıkmadı, yarın 9. Gün olacak. 5. Gün emriyosu kondu. Yarın kan testi yaptırayım diyorum. Direk devlet Hastanesi'ne gitsem randevusuz test yapiyorlarmi
Bende hic ole bisey olmadi zaten gebe miyim degil miyim onu da bilmiyom henuzArkadaslar birsey soracagım göğüslerinizde böyle zonklama gibi birsey oluyor mu. Nasıl tarif edebilirim emin değilim ama Hani kulak çınlar ya sanki göğüs çınlaması gibi
Bugün transferden sonraki 5.günBende hic ole bisey olmadi zaten gebe miyim degil miyim onu da bilmiyom henuz
Trans kacinci gunundesin
Bazilarinda ozellikle hamile olduklarini ogrenenlerde asiri gogus hassasiyeti oluyo ins seninkide oyledir canimBugün transferden sonraki 5.gün
Canım tekrar yaptın mı test sanki biraz erken yapmışsınKizlar dun 8.gunumdu aksam 10 da kan verdim sonuc <2 negatif cikti normalde c tesiydi ama dayanamadim kasiklarim cok agriyodu yuksek oranla c teside negatif cikar bu sebeple ignelere ve haplara devam etmek istemiyoruminsallah sizler pozitif sonuclar alirsiniz
Canim bugun tahlil gunumdu negatif cikti hayirlisi boyleymis demekki hastaligimda gidicem 2.ye baslicaz bakalim nasipCanım tekrar yaptın mı test sanki biraz erken yapmışsın
Allahım hayırlısıyla bu sefer nasip eder inşallah canımCanim bugun tahlil gunumdu negatif cikti hayirlisi boyleymis demekki hastaligimda gidicem 2.ye baslicaz bakalim nasip
Amin canim sagolasinnAllahım hayırlısıyla bu sefer nasip eder inşallah canım
Canim hicbir belirtisi olmayip gebe kalanlar var rahat ol insallah tutunacakKızlar transferden sonra 4. günüm hiçbir belirti yok. Progesteron ve oksapar çok canımı yakıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?