3. Gün embriyolari ve tüp bebek süreci

Hiç belirti yoktu sıfır. 7.haftadayım halen belirti yok sadece hamile olduğumu öğrendikten sonra iki gün kasık ağrım oldu. Zaten kanama da geçirdim o kadar.
Yaa ne güzel inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi benim 5.gün embriyosu 24 temmuzda transfer oldum ara ara kasık ağrısı oluyor 5 ağustosta kan vericem bende bakalım

4 hücreli 3.gün embriyosu transfer edildi. Başka embriyom yoktu devlette 5.gün haftasonuna geldiği için cuma günü 3.gün embryo transferim yapıldı. Tabiki negatif.. Önemli olan kalite onu anladım benimle beraber giren diğer arkadaşların 3.gün embryoları pozitif geldi. Belki 5.gün transferi yapılcak olsaydı 4te gelişimi duracaktı ve ben boşuna hem zaman hem umut hem para kaybetmicektim. 3.gün 4 hücreli bir embriyo baya bi kalitesiz kızlar. 6-8-10 hücreli olursa güzel olur.

Hiç belirti yoktu sıfır. 7.haftadayım halen belirti yok sadece hamile olduğumu öğrendikten sonra iki gün kasık ağrım oldu. Zaten kanama da geçirdim o kadar.
Ne kadar güzel maşallah
Ben halsizlikten ölüyorum hemen yoruluyorum midem bulanıyor yemek yiyorum geçiyor daha şimdiden 1,5 kilo aldım.. yemek yiyince iyi geliyor ama bu böyle giderse fil olucam

Ne kadar güzel maşallah
Ben halsizlikten ölüyorum hemen yoruluyorum midem bulanıyor yemek yiyorum geçiyor daha şimdiden 1,5 kilo aldım.. yemek yiyince iyi geliyor ama bu böyle giderse fil olucam
Herkesin farklı farklı oluyor demek. Bende de sıfır iştah. Hayatta kalacak kadar yiyebiliyorum. Kullandığım ilaçlardan mıdır nedir uyku düzenim de hiç yok. Gece de belki 4 sefer uyanıyorum hayat kalitem sıfır

Evet ilaçlar 12. Haftaya kadar progrstanı sabah akşam kullanıyorum.. O da çok halsizlik şişkinlik yapıyormuş.. artık 3 ay sabır sonra düzeliyormuşuz

Merhaba canım 3. Gün embriyosu ile ilgili kalitesi nasıl anlaşılıyor . Okudum pek bilgi bulamadım. 28 temmuz da bende 3. Günü embriyosu transfer oldum merak ediyorum

Merhaba canım 3. Gün embriyosu ile ilgili kalitesi nasıl anlaşılıyor . Okudum pek bilgi bulamadım. 28 temmuz da bende 3. Günü embriyosu transfer oldum merak ediyorum
Merhaba, benim bildiğim 3. Günde kalite söylenmiyor. 3. Gün embriyoları için hücre sayısı söyleniyor diye biliyorum. Hayırlı olsun, inşallah güzel haberlee alırsınız. Rabbim mucizeleei ile müjdelesin

Amin canım teşekkür ederim. Bana 8 hücreli diyerek transfer ettiler. Bende anlamadım çok

Benim de iki tane 3.gün embriyom donduruldu biri iyi biri orta kalite dendi hücre sayıları da söylendi

Merhaba, inşallah herkes pozitif sonuçlarını alır. Bende 1 transfer oldum dr çok umutluydu kalitesi çok iyiydi ama negatif oldu ve dr çok şaşırmıştı. Şimdi 2. dondrulmuş embriyo transferini olacağım. Doğal siklusta yapacak 5gün femara kullanacağım sonra kontrole gideceğim. Heyecanla günün gelmesini bekliyorum

Merhaba, güzel dualarınız için teşekkür ederiz. İnşallah mucizeler ile müjdeleniriz benim de ilk transferim sizin gibi oldu, doktor da ben de çok şaşırmıştık. Şimdi ben de transfer için regl olmayı bekliyorum..

Öncekinde de doğal siklusta mı olmuştun canım kaçıncı gün embriyosuydu

Kızlar merhaba. Ben şunu merak ediyorum. Opuya kadar sürecim çok iyiydi, yaklaşık 10 küsür tane yumurtam vardı yanılmıyorsam. Opu günü doktor yumurtaların bir tanesi hariç hepsinin boş çıktığını ve çok üzüldüğünü söyledi. Sormak istediğim şu; şu an tek yumurtanın döllendiğini ve ikinci günü gördüğünü biliyorum. Embriyolog, embriyonun gelişiminde bi sıkıntı olmadığını haber etti ikinci gün, sonrasında beşinci güne kadar yani cumartesiye geliyor kapatıyoruz tekrar bakmıyoruz embriyoya dedi. Kafam çok karışık. Bazı kişilerde dördüncü ya da üçüncü gün embriyosu da transfer edilebiliyor mesela. Bunu sordum siz zaten gitmeyeceği varsa beşinci güne gitmez diye düşündüğünüz için mi böyle yapıyorsunuz diye. Genel araştırma sonucu bu şekilde karar aldıklarını söyledi. Üçüncü gün dördüncü gün tekrar açıp bakmadıklarını bunun embriyoda sıkıntı ve stres yaratacağını söyledi. Şu an zaten üçüncü günündeyiz ama kafam da çok karışık açıkçası. Elimdeki tek şansı da kaybetmek istemiyorum. Rabbime de güveniyorum aslında olacağı varsa zaten olacak. Böyle bi prosedür yaşayan var mı?

Ben böyle bir şeyi ilk defa senden duydum canım yumurta toplama işleminden sonra beni altı gün boyunca her gün aradılar embriyolar hakkında bilgi verdiler hatta benim üçüncü gün bir tane embriyo donduruldu sekiz hücreli kaliteli bir embriyo dün de onun transferini oldum. Riske atmamak için onu üçüncü gün dondurmuşlardı iyi ki de öyle yapmışlar çünkü diğer embriyolarımın hiçbiri altıncı güne gidemedi yani sadece bir tane embriyo oluştu o da kaliteliydi şimdi sonucumu bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…