• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3. Gün embriyosu 5 hücreli 10. Gün transfer test sonucuma bakar mısınız

Mucizem gelecek

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2024
184
33
18
29
Merhaba 3. Gün embriyosu 5 hücreli transfer oldum 29 Ekim 18:30 da transfer +10 . Gündeyim sabah çok silik çizgi gördüm kaset testte böyle olup silik çizgi gören var mı yarın test günüm lütfen cevap verir misiniz

Erken gebelik yoktu frely vardı kaset test onu aldım

Eklentiler

• IMG_4652.webp
    IMG_4652.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 77
Yani böyle duruyor ama fotoğraftan bellide olmuyor 3. Gün embriyosu kaset testte görülmez mi

Eklentiler

• IMG_4654.webp
    IMG_4654.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 72
  • IMG_4653.webp
    IMG_4653.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_4652.webp
    IMG_4652.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 72
Yarın test günüm 6. Günde test yaptığımda birşey çıkmadı bugün sabah yaptım ama böyle çıktı 😵‍💫 acaba var mı yok mu bilemedim , biride böyle çıkıp kimyasal olanda çok gördüm korkuyorum

İnşallah allahım nasip etsin 🤲 benim bu 3. Denemem ilk defa embriyo oluştu ilerlemesi yavaşladı diyip 3. Gün hemen çağırıp taze transfer yaptılar anne karnınızda daha çabuk toparlar dediler başına böyle gelen var mı
Anne rahmi laboratuvardan çok daha elverişli diyorlar her zaman. Sizin için dua edecegim. Umarım kanda da pozitif goruceksini. Allah’ im yüzünüze gülsün 🙏🏻

Bende test yaptım 6. Günde akşam lekelendim , bugün başım ağrıyor sütyen takamıyorum göğüsler çok ağrıyor ara karnım ağrıyor o kadar hissettiğim hiçbirşeyde yok

Back
X