• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3. Gün embriyosu 5 hücreli 10. Gün transfer test sonucuma bakar mısınız

Elhamdülillah canım öyle oldu görmeyi beklemiyordum aslında çok aşırı silikti sonra 12.güne kadar hergün yaptım ha
Elhamdülillah canım öyle oldu görmeyi beklemiyordum aslında çok aşırı silikti sonra 12.güne kadar hergün yaptım hahaha
ne güzel maşallah inşallah yarın bende güzel haberler alırım buraya gelirim 🥹🤲

İnşallah allahım nasip etsin 🤲 benim bu 3. Denemem ilk defa embriyo oluştu ilerlemesi yavaşladı diyip 3. Gün hemen çağırıp taze transfer yaptılar anne karnınızda daha çabuk toparlar dediler başına böyle gelen var mı
Benimde ilkinde 3.gün taze embriyo transfer edildi malesef negatifti ama dikkat etmemiştim yolculuk filan yapmıştık 30 ekimde 2 adet 3.gün donmuş transfer edildi 7 hücreli Salı test günü ben evde test yapmaya cesaret edemiyorum ama belirsiz bir çizgi var gibi bi de bi belirtiniz var mı bu sefer mesela iki gündür gaz sancısı çekiyorum ben

Benimde ilkinde 3.gün taze embriyo transfer edildi malesef negatifti ama dikkat etmemiştim yolculuk filan yapmıştık 30 ekimde 2 adet 3.gün donmuş transfer edildi 7 hücreli Salı test günü ben evde test yapmaya cesaret edemiyorum ama belirsiz bir çizgi var gibi bi de bi belirtiniz var mı bu sefer mesela iki gündür gaz sancısı çekiyorum ben
7. Güne kadar akıntımda vardı çok göğüs arımda 7. Günden sonra gitti hepsi inşallah güzel haberler alırsınız doktorumla konuştum bende bu ay dinlendirecek dedi ilaçları bıraktım 2. Adette devam edeceğim

Tıp
Allah razı olsun ama ilk transfer oldu çok umutluydum şokla zaten çok ağladım herşey allahtan tevekkül edeceğim elimden başka birşey gelmiyor , elimden geleni zaten yaptım rabbimin takdiri
Allah razı olsun ama ilk transfer oldu çok umutluydum şokla zaten çok ağladım herşey allahtan tevekkül edeceğim elimden başka birşey gelmiyor , elimden geleni zaten yaptım rabbimin takdiri 🤲
sıkma ca
Allah razı olsun ama ilk transfer oldu çok umutluydum şokla zaten çok ağladım herşey allahtan tevekkül edeceğim elimden başka birşey gelmiyor , elimden geleni zaten yaptım rabbimin takdiri 🤲
geçmiş olsun canım, benimde ilk transferim negatifle sonuçlandı. Hemen toparlanıp devam ettim şimdi daha umutluyum ve tecrübeliyim 😊

Back
X