- Konu Sahibi Mucizem gelecek
Elhamdülillah canım öyle oldu görmeyi beklemiyordum aslında çok aşırı silikti sonra 12.güne kadar hergün yaptım hahahaOh maşallah erken görmüşsün kaset teste 5. Gün embriyosu 11. Günde silik görenler var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elhamdülillah canım öyle oldu görmeyi beklemiyordum aslında çok aşırı silikti sonra 12.güne kadar hergün yaptım hahahaOh maşallah erken görmüşsün kaset teste 5. Gün embriyosu 11. Günde silik görenler var
Elhamdülillah canım öyle oldu görmeyi beklemiyordum aslında çok aşırı silikti sonra 12.güne kadar hergün yaptım ha
ne güzel maşallah inşallah yarın bende güzel haberler alırım buraya gelirimElhamdülillah canım öyle oldu görmeyi beklemiyordum aslında çok aşırı silikti sonra 12.güne kadar hergün yaptım hahaha![]()
Ayy inşallah canım![]()
Doktorunuz kimdiİnşallah allahım nasip etsinbenim bu 3. Denemem ilk defa embriyo oluştu ilerlemesi yavaşladı diyip 3. Gün hemen çağırıp taze transfer yaptılar anne karnınızda daha çabuk toparlar dediler başına böyle gelen var mı
Semra kahraman için gittim ama her muayeneye o girmiyor sevinç hocayla devam ettik ilaç dozu transfer herşeye ekibiyle birlikte Semra hoca karar veriyorDoktorunuz kimdi
Allahım tez zamanda güzel haberler vermeyi nasip etsinDualarım seninle.
Ben de aynı dertten muzdaribim hem yumurtam yok hem çıkanlar kalitesiz.
Kaçıncı gün yaptın bu tahlili1,20 çıktı değerüm negatif geldi![]()
Taransfer +11. Gün yükselir mi bilmiyorum kiKaçıncı gün yaptın bu tahlili
Merhaba yaş ve amh değeriniz nedir acaba aynı sorun var bende de geçen ay tek yumurtam vardı toplandı orta kaliteydi transfer etmedilerDualarım seninle.
Ben de aynı dertten muzdaribim hem yumurtam yok hem çıkanlar kalitesiz.
29 yaşındayım 0.03Merhaba yaş ve amh değeriniz nedir acaba aynı sorun var bende de geçen ay tek yumurtam vardı toplandı orta kaliteydi transfer etmediler
Henüz gençsiniz umarım en yakın zamanda güzel sonuçlar alırısnız29 yaşındayım 0.03
Allah razı olsun ama ilk transfer oldu çok umutluydum şokla zaten çok ağladım herşey allahtan tevekkül edeceğim elimden başka birşey gelmiyor , elimden geleni zaten yaptım rabbimin takdiriHenüz gençsiniz umarım en yakın zamanda güzel sonuçlar alırısnız