- 16 Mart 2023
- 663
- 773
- 33
- 36
Merhaba benim de 3.gün çift embriyo transferi bugün 3. Günüm siz ne zaman test yaptınızBen 3. Gün çift embriyo taze transferle pozitif gördüm kalp atışını da gördüm 2 aylık olduk BileRabbim sizleri de sevindirsin Çifter Çifter testlerde çizgileri em yüksek betaları görün . Rabbim o sevinç gözyaşını dökmeyi nasip etsin
Merhaba . Ben 7. Gün kan verdim 0 çıktı sonra 8. Gün predictor test yaptım gözle gözüken ama çok ince biz çizgi vardı . 9. Günde aynı testi yine yaptım onda biraz daha belliydi . 9. Gün gitti. Kan verdim 13 le öğrendimMerhaba benim de 3.gün çift embriyo transferi bugün 3. Günüm siz ne zaman test yaptınız
BenArkadaslar benim de bugun 7. Gunum. Iki tane 3. Gün embriyom konuldu. Test yaptim ancak negatif. Tutunma kanamasi da olmadi, ilk gunler kasim agrilari oluyordu artik o da yok. Benim gibi olup sonra pozitif idrar testi cikan var mi?
BenBende çift embriyo transferi oldum 7. Gün kan 0 dı. İdrar da çıkmadı zaten meraksan vermiştim . 9. Gün kanda 13 le öğrendim . Bence iğne etkisi anca geçiyor ve daha yeni başlıyor kana düşmeye . Benimde tutunma kanamam ilk zamanlar olmadı . İlk lekelenmem transferden sonra 19. Gün de geldi kahve kırmızı karışık somra uzun süre hep kahve geldi . Çok şükür sağlıkla devam ediyor
Canim ne guzel icime su serptin. Allah razi olsun. Saglikla boyle devam et insallah bebislerinle beraberBenBende çift embriyo transferi oldum 7. Gün kan 0 dı. İdrar da çıkmadı zaten meraksan vermiştim . 9. Gün kanda 13 le öğrendim . Bence iğne etkisi anca geçiyor ve daha yeni başlıyor kana düşmeye . Benimde tutunma kanamam ilk zamanlar olmadı . İlk lekelenmem transferden sonra 19. Gün de geldi kahve kırmızı karışık somra uzun süre hep kahve geldi . Çok şükür sağlıkla devam ediyor
AminCanim ne guzel icime su serptin. Allah razi olsun. Saglikla boyle devam et insallah bebislerinle beraberdarisi basi
Canim ne guzel icime su serptin. Allah razi olsun. Saglikla boyle devam et insallah bebislerinle beraberdarisi basima
Sonucunuz ne çıktı ? Benımde 3.gun embrıyom 2 adet dondurduk ama transfer olmadım henuz tedavı surecım devam edyorBen de bekliyorum 3.gün çift embriyo transferi oldum bu cumartesi test günüm yarın sağlık ocağında vermeye gidicem inşallah hayırlısıyla
Sonuc ne cıktı acaba benım 3.gun bugun 8.gunumMerhaba hanımlar 26 Eylül salı günü 2 adet iyi kalite çift embriyo transferi oldum bugün 5. Günüm test günüm 10 ekim sizler kaçıncı günde idrar testi yaptınız veya kaçıncı gün kanda öğrendiniz ?
Benım reglı olacak gıbı 3.gun embrıyosu bugun 8.gunum sızın sonucunuz ne cıktıCanım çıktı mı sonucun? Bende bugün baya kötüyüm bulantı kasık ağrısı meme hassasiyeti aynı adet semptomları. Artık adet mi değil mi anlıcaz bikaç gün sonra
Sonuc pozıtıf mı benımde 3.gun embrıyosu bugun 8.gun ama korkudan erken kan tahlılıne gıdemedımMerhaba . Ben 7. Gün kan verdim 0 çıktı sonra 8. Gün predictor test yaptım gözle gözüken ama çok ince biz çizgi vardı . 9. Günde aynı testi yine yaptım onda biraz daha belliydi . 9. Gün gitti. Kan verdim 13 le öğrendim
Evet pozitif 3 aylık oldukSonuc pozıtıf mı benımde 3.gun embrıyosu bugun 8.gun ama korkudan erken kan tahlılıne gıdemedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?