• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3. Gün embriyosu çift transfer

Selamlar, 2.denemem, 1. tutty kimyasal oldu. Bu sefer taze 5. gun embriyosu.
transferi sali gunu oldum, o gunu de sayarsak 5. gun silik dahi cikmadi. Bana sorarsaniz tutty belirtiler ayni hatta bu sefer daha iyi gibiyim gecen seferde ates kusma cok olmustu.

Aylar gecince insan aklinda. siliyor, cok erken yaptin dimi :(

Ben 3. Gün çift embriyo taze transferle pozitif gördüm kalp atışını da gördüm 2 aylık olduk Bile ❤️ Rabbim sizleri de sevindirsin ❤️ Çifter Çifter testlerde çizgileri em yüksek betaları görün . Rabbim o sevinç gözyaşını dökmeyi nasip etsin 🙏
Merhaba benim de 3.gün çift embriyo transferi bugün 3. Günüm siz ne zaman test yaptınız

Arkadaslar benim de bugun 7. Gunum. Iki tane 3. Gün embriyom konuldu. Test yaptim ancak negatif. Tutunma kanamasi da olmadi, ilk gunler kasim agrilari oluyordu artik o da yok. Benim gibi olup sonra pozitif idrar testi cikan var mi?

Merhaba benim de 3.gün çift embriyo transferi bugün 3. Günüm siz ne zaman test yaptınız
Merhaba . Ben 7. Gün kan verdim 0 çıktı sonra 8. Gün predictor test yaptım gözle gözüken ama çok ince biz çizgi vardı . 9. Günde aynı testi yine yaptım onda biraz daha belliydi . 9. Gün gitti. Kan verdim 13 le öğrendim

Arkadaslar benim de bugun 7. Gunum. Iki tane 3. Gün embriyom konuldu. Test yaptim ancak negatif. Tutunma kanamasi da olmadi, ilk gunler kasim agrilari oluyordu artik o da yok. Benim gibi olup sonra pozitif idrar testi cikan var mi?
Ben ❤️ Bende çift embriyo transferi oldum 7. Gün kan 0 dı. İdrar da çıkmadı zaten meraksan vermiştim . 9. Gün kanda 13 le öğrendim . Bence iğne etkisi anca geçiyor ve daha yeni başlıyor kana düşmeye . Benimde tutunma kanamam ilk zamanlar olmadı . İlk lekelenmem transferden sonra 19. Gün de geldi kahve kırmızı karışık somra uzun süre hep kahve geldi . Çok şükür sağlıkla devam ediyor

Ben ❤️ Bende çift embriyo transferi oldum 7. Gün kan 0 dı. İdrar da çıkmadı zaten meraksan vermiştim . 9. Gün kanda 13 le öğrendim . Bence iğne etkisi anca geçiyor ve daha yeni başlıyor kana düşmeye . Benimde tutunma kanamam ilk zamanlar olmadı . İlk lekelenmem transferden sonra 19. Gün de geldi kahve kırmızı karışık somra uzun süre hep kahve geldi . Çok şükür sağlıkla devam ediyor
Canim ne guzel icime su serptin. Allah razi olsun. Saglikla boyle devam et insallah bebislerinle beraber ♥️ darisi basima

Canim ne guzel icime su serptin. Allah razi olsun. Saglikla boyle devam et insallah bebislerinle beraber ♥️ darisi basi
Canim ne guzel icime su serptin. Allah razi olsun. Saglikla boyle devam et insallah bebislerinle beraber ♥️ darisi basima
Amin 🙏 rabbim sevindirsin inşallah . Zorlu süreç beklemek sabretmek çok zor . Ama idrar testini predictorla yapmak daha iyi çok güzel gösteriyor şüpheye yer kalmıyor diğer testler kuruma mi değil mi insan kararsız kalıyor . Zaten 3 dk da çıkıyor varsa .

Arkadaslar merhaba, umarim goren olur 🙏🏻 8. Gun sabah yaptigim idrar testinde silik de olsa ikinci cizgi vardi. Ayni gun aksamustu testi ve ertesi Gün sabah (Yani bugun) yaptigim test negatif. Kan testim yarin. Sizce bi umit var mi yoksa idrar testinde cikar miydi eger birsey olsaydi?

Merhaba . Ben 7. Gün kan verdim 0 çıktı sonra 8. Gün predictor test yaptım gözle gözüken ama çok ince biz çizgi vardı . 9. Günde aynı testi yine yaptım onda biraz daha belliydi . 9. Gün gitti. Kan verdim 13 le öğrendim
Sonuc pozıtıf mı benımde 3.gun embrıyosu bugun 8.gun ama korkudan erken kan tahlılıne gıdemedım

Back
X