Evet silik bir çizgi görünüyor şimdiden hayırlı olsun canımMerhaba hanımlar,
3. gün embriyo transferi oldum 31 mayısta , 8. gün bugün dayanamadım test yaptım. Biliyorum erken ama bu ikinci transferim, daha önce direkt negatif olmuştu. Bir şey görebiliyor musunuz ? Testimi ekliyorum
Gerçekten mi inşallah canım benimEvet silik bir çizgi görünüyor şimdiden hayırlı olsun canım
Çok korkuyorum test bozuksa ya da bir daha çıkmazsa çok teşekkür ederimAy evet evet gözüküyor, 8. Gün zaten erken ama pozitif duruyor inşallah sağlıkla gelir
Çok sevindim çok çok zor görünüyor inşallah aminBende hafif görüyorum. İnşallah pozitif alırsınız
Çok silik bende gördüm inşallah katlanarak devam ederMerhaba hanımlar,
3. gün embriyo transferi oldum 31 mayısta , 8. gün bugün dayanamadım test yaptım. Biliyorum erken ama bu ikinci transferim, daha önce direkt negatif olmuştu. Bir şey görebiliyor musunuz ? Testimi ekliyorum
Yaaa inşallah canım valla oksoparım bir tane kaldı yarınlık var ,oyüzden erken yaptım birde dayanamadım, bir kutu daha alacağım yarın mecburen, ben bi gölge görüyorum ama işte test bozukta olabilirCanım ben malasef göremedim
8ci gün baya erken. Helede 3cü gün embriyosu için.
İnşallah simsiki tutunur bebişin
Çok çok silik hemde çok dikkat istiyor görmek inşallah test iyidirÇok silik bende gördüm inşallah katlanarak devam eder
Yaaa inşallah canım valla oksoparım bir tane kaldı yarınlık var ,oyüzden erken yaptım birde dayanamadım, bir kutu daha alacağım yarın mecburen, ben bi gölge görüyorum ama işte test bozukta olabilirinşallah canım
Elde değil canım insan üzülüyor işteAyrica kanda çıkan hgc yaklaşik 2 gün sonra idrara yansır.
Hic üzme şimdiden kendini
Evet benim doktorum da 12 sine kan testi günü verdi, inşallah canımHiç belli olmuyor. Benim doktorum 3cü gün embriyosu için en az 12 gün beklemek gerek diyor.
Şimdi zaten en erken 5-6 günlük olunca tutunur. Tutunmasi bi 2-5 gün sürüyor. Bunlar olduktan sonra hcg salgilamaya başlar.
Sen daha transfer +8 olduğun için eğer gebelik olsa bile hgc çok çok düşüktür.
Emin asla olunmaz şimdilik.
İnşallah positivi görürsün
Evet gördüm ben deMerhaba hanımlar,
Elde değil canım insan üzülüyor işte
Evet gördüm ben debak böyle daha net
Biraz zor seçiliyor ama zaten 3. Gün embriyosu ve 8. Gün testi. Normal bu kadar silik çıkması.Ben niye görmüyorum ya. Vallah sinir oldum. Bende görmek istiyorum. Kara bela gibi cöktüm kizin konusuna. Herkes görüyor bi ben göremedim
Canim benim elimde enox var 8 taneYaaa inşallah canım valla oksoparım bir tane kaldı yarınlık var ,oyüzden erken yaptım birde dayanamadım, bir kutu daha alacağım yarın mecburen, ben bi gölge görüyorum ama işte test bozukta olabilirinşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?