Bugünkü testim negatif görünüyor onu da az önce ekledim. Yine de inşallah diyorum. Sana da sağlıklı hamilelik günleri inşallahBenimkide böyle şimdi 12+5 hamileyim.
İnşallah sende pozitifsindir
Benimkide böyle şimdi 12+5 hamileyim.
İnşallah sende pozitifsindir
Sen hangi klinikte yaptırmıştın? Hatırladığıma göre yurtdişinda yaşıyorsun.
Sebepsiz canım yaşım 40 oldu ama hormonlar normal aralıkta amh 1 civarı 8 civarı yumurta çıkıyor ve dolu oluyo allahtan, doktor yaşa göre iyi dedi dolu ve olgun olmaları, illaki 5. güne yürütmek için öldürdüler döllenmiş embriyoları, bu iki tanesini de benim ısrarımla dondurdular ama bence labaratuvar iyi değildi, dolu ve olgun hatta hepsi döllenen embriyolar nasıl yolda ölüyor yada kalitesiz oluyor.. birde hormonlar iyi olmasına rağmen gonalf ile hızlı büyüttüler 4 günde filan büyüdü içime sinmemişti zaten merkez değişikliği yapacağım kesinlikle.. ilk transferde 5 aa iki tane koydu asla kişiye özel transfer değildi. Biraz ticarilik hissettim. Düzgün bir yer bulmalıyım.
8 izini niye çözüyor ki , benim doktor çözdürdüler sonra yürütmeyi doğru bulmuyor . Canım Kıbrıs derken?Ticarilik malasef var.
Yurtdişindada (Almanya) malasef ayni.
Burda ilk 3 denemenin yarisini sigorta üstleniyor diye bende ilk denememi rezil ettiler.
4 yumurtam çıktı ve 2si döllendi. 3cü gün yalap şarap transfer edildim. Negatif tabiki
2ci denememde iyice araştırıp gittim. 27 yumurtam cıktı. 14 tanesi döllendi. O dönemden bir oğlum var.
Şimdi ikincisi icin deniyoruz. son transferimde 4 döllenmiş yumurtayı çözüler. Ikisi bozulmuş. 2 tanesi 5ci güne geldi. Negatif gördüm
Bu denemede kalan 8 taneyi çözüp bakacakmiş hangisi ilerliyor diye. Bence cok saçma.
Yarın randevum var. Bakalim ne diyecek doktorum. Eminimki hepsini çözüp elime iki tane birakacak. Onlarda tutmazsa bir daha yumurta geliştirmemiz gerek.
Bu sefer tutmazsa bende Kıbrısa gidicem artık ;( böyle ilac ala ala vücudum iyice rayindan çıktı
Evet bende ilaç almak istemiyorum artık inşallah yan etkileri olmaz bizlere yıllar sonraTicarilik malasef var.
Yurtdişindada (Almanya) malasef ayni.
Burda ilk 3 denemenin yarisini sigorta üstleniyor diye bende ilk denememi rezil ettiler.
4 yumurtam çıktı ve 2si döllendi. 3cü gün yalap şarap transfer edildim. Negatif tabiki
2ci denememde iyice araştırıp gittim. 27 yumurtam cıktı. 14 tanesi döllendi. O dönemden bir oğlum var.
Şimdi ikincisi icin deniyoruz. son transferimde 4 döllenmiş yumurtayı çözüler. Ikisi bozulmuş. 2 tanesi 5ci güne geldi. Negatif gördüm
Bu denemede kalan 8 taneyi çözüp bakacakmiş hangisi ilerliyor diye. Bence cok saçma.
Yarın randevum var. Bakalim ne diyecek doktorum. Eminimki hepsini çözüp elime iki tane birakacak. Onlarda tutmazsa bir daha yumurta geliştirmemiz gerek.
Bu sefer tutmazsa bende Kıbrısa gidicem artık ;( böyle ilac ala ala vücudum iyice rayindan çıktı
8 izini niye çözüyor ki , benim doktor çözdürdüler sonra yürütmeyi doğru bulmuyor . Canım Kıbrıs derken?
8 izini niye çözüyor ki , benim doktor çözdürdüler sonra yürütmeyi doğru bulmuyor . Canım Kıbrıs derken?
Sen kaç yaşındaydın canım, donasyonu mu diyorsun burada denk gelmiştim, orda başkasının yumurtasını mı transfer ediyorlar, sen kendi yumurtanla mı yaptıracaksın çünkü senin yumurtan var. Onlara da bakıyorlar mı. Bende de tutunma sorunu var galiba . Bu arada testi atmamıştım koyulaşmış yıkadım birazı gitti ama sayılmaz tabi o biliyorumKibrisda galiba daha çok benim yaşimda olan kadinlara uzmanlaşmislar.
Ayrica embriyo bağışı yaptıkları için benim immunoloji sorunumu göz önünde bulundururlar diye düşündüm.
Ben şahsen embriyo bağışı düşünmüyorum ama transfer edilen kadınlara genel anlamda bağışıklık testleri yapılıyor diye biliyorum. Yabancı embriyoyu bile olduran (bağışıklık açısından) belkide benimkinide oldurur diye düşündüm. Ümit işte.
Evet ben bile rahatsız olmuştum yumurta toplama olayından Allahım bir an önce gelsin bebişler inşallah herbirimizeAynen 8izini çözüp elime 2 kalicak diye korkuyorum.
Yumurta geliştirme aşaması benim için çok sancılı oluyor. Romatizma ilaclarimi birakmak zorunda kalıyorum. Aşiri yan etkisi oluyor bende
İnşallah tatlım rabbim sesini duysun isteyen herkese nasip etsin sende sıkma canını hayırlısı ne ise olsun hep kendim içinde diyorum hayırlı bir evlat olsun eğer hayırsız olacaksa rabbimin gücüne gitmesin ama hiç hiç olmasınNegatifmiş canım benimki bugün farklı test yaptım çıkmadı, inşallah normal yolla olur bebeğin
Çok doğru bende öyle diyorum, hayırlı ve sağlıklı olsun , hayırlı evlat olsunİnşallah tatlım rabbim sesini duysun isteyen herkese nasip etsin sende sıkma canını hayırlısı ne ise olsun hep kendim içinde diyorum hayırlı bir evlat olsun eğer hayırsız olacaksa rabbimin gücüne gitmesin ama hiç hiç olmasın
Gölge gıbı görünüyor vardır ınsallah benim de 3. Gün embriyosundu 8.gün erken gebelık testi yapmıştım onda daha netti istersen ondan al yap suan erken zaten kan verırsın 12.gunMerhaba hanımlar,
3. gün embriyo transferi oldum 31 mayısta , 8. gün bugün dayanamadım test yaptım. Biliyorum erken ama bu ikinci transferim, daha önce direkt negatif olmuştu. Bir şey görebiliyor musunuz ? Testimi ekliyorum
İnşallah vardır canım amin. Çok zor beklemekGölge gıbı görünüyor vardır ınsallah benim de 3. Gün embriyosundu 8.gün erken gebelık testi yapmıştım onda daha netti istersen ondan al yap suan erken zaten kan verırsın 12.gun
Sonucunuz ne oldu acaba bnm de 5.tranferimin 6.günü 3.gün emriosuKızlar transferin 9. günündeyim ve ishal olmuşum bugün farklı bişey yemedim. Bunu yaşayan oldu mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?