Canımm çok teşekkür ederim uğraşın için inanmak istiyorum henüz inanamıyorumEvet gördüm ben debak böyle daha net
İnşallah sağlıkla ilerler canım. Kan testinde de arada kalmayacağın bir değer görürsün umarımCanımm çok teşekkür ederim uğraşın için inanmak istiyorum henüz inanamıyorum
Olur mu canım hiçte öyle çökmedin konuya hem sen bana çok yardımcı olmuştun hatırlar mısın bilmem şu oksopar ve bağışıklık baskılayıcı ilaçla ilgiliBen niye görmüyorum ya. Vallah sinir oldum. Bende görmek istiyorum. Kara bela gibi cöktüm kizin konusuna. Herkes görüyor bi ben göremedim
Birbirimizi en iyi biz anlarız zaten.. biliyorum erken ama dayanamıyorumTabiki. Bende mayis ayinda transferden sonra malasef kimyasal gecirdim.
Bu ay kısmetse transfer olucam tekrardan.
Seni cok cok iyi anliyorum ama senin testin için gerçekten daha çok erken. 5ci gün embriyosu olsa yine durum farkli olurdu ama 3cü gün için idrarda positif görmek çok nadir olan bir durum.
Iyi düşün iyi olsun
Canım çok teşekkür ederim oksoparın muadili sanırım ama sen tekrar kullanırsın belki birde zaten korkuyorum kan sulandırıcı kullanmaktan doktorun verdiğinden devam edeyim ben, düşüncen için gerçekten sevindim ,yakınmışız bu aradaCanim benim elimde enox var 8 tane
işine yararsa istanbul anadolu yakasindayim
Ben gecmis tup bebek tedavimde kullanmistim
Birbirimizi en iyi biz anlarız zaten.. biliyorum erken ama dayanamıyorum
Ah Amin canım benimİnşallah sağlıkla ilerler canım. Kan testinde de arada kalmayacağın bir değer görürsün umarım
Sen bide benim testleri gör. Sen 8ci güne kadar dayanmişsin. Ben 2ci gün başliyorum sabah akşam hemde :)
Ipini koparmiş deli gibi çifte çifte yapiyorum.
Erken olduğunu biliyorum ama dayanamiyorum vallah
Rica ederim canım ne demekCanım çok teşekkür ederim oksoparın muadili sanırım ama sen tekrar kullanırsın belki birde zaten korkuyorum kan sulandırıcı kullanmaktan doktorun verdiğinden devam edeyim ben, düşüncen için gerçekten sevindim ,yakınmışız bu arada
Olur mu canım hiçte öyle çökmedin konuya hem sen bana çok yardımcı olmuştun hatırlar mısın bilmem şu oksopar ve bağışıklık baskılayıcı ilaçla ilgili
Çok güzel kalpli kızlar var burda ve burası öyle bir yer ki en yakınlarımız bu zamanlarda duygularımızı yaşadıklarımızı bu kadar bilmiyorlarRica ederim canım ne demek
Allah izin verirse ben hamileyim sanirim suan :) 2 Haziran da 5. Gun embriyo transferi oldum 2 gündür erken gebelik testlerim koyu çıkıyor, Rabbim en kısa zamanda en kolay yoldan sana da dahil herkese nasip etsin inşallah❤
Suan kullanmıyorum ben , naturel transfer denedik , tabi ki de doktorun ne onerdiyse ondan devam et.
Insallah pozitif haberleri alırız inşallah.
Aynen öyle canımÇok güzel kalpli kızlar var burda ve burası öyle bir yer ki en yakınlarımız bu zamanlarda duygularımızı yaşadıklarımızı bu kadar bilmiyorlarbenim doktor da transfer hem naturel hem ilaçlı karışık denedi bakalım , hamile olmana çok sevindim, bebeğin inşallah hep sağlıkla ilerlesin annesi
Rica ederim canım ne demek
Allah izin verirse ben hamileyim sanirim suan :) 2 Haziran da 5. Gun embriyo transferi oldum 2 gündür erken gebelik testlerim koyu çıkıyor, Rabbim en kısa zamanda en kolay yoldan sana da dahil herkese nasip etsin inşallah❤
Suan kullanmıyorum ben , naturel transfer denedik , tabi ki de doktorun ne onerdiyse ondan devam et.
Insallah pozitif haberleri alırız inşallah.
Çıkartıyorum zaten ay son günlerim inşallah benden gitmesin, tutunmaya çalıştığını hissettim ama zaten benim sorunum tutulamaması, inşallah kazanmıştır bu sefer savaşı yerini bulabilmiştirHatirladim. Ayy inşallah tutunmuştur bebişin.
Ilgilizcede, transferden sonra kadınlara verilen çok tatlı bir isim var!
PUPO
Pregnant Until Proven Otherwise
Yani tersi ispat edilene kadar hamile
Sende şimdi hamile olmanin tadini cikart. Sonuc ne olursa olsun. Bebiş şuanda seninle:)
Amin inşallahMaşallah. Sıkı Sıkı tutunsun annesine! Balik burcu bebiş olacak (en sevdiğim burc, bende balik burcuyum)!
Amiiiiin sağlıkla gelsinlerAynen öyle canım
Rabbim annelik duygusunu hepimize yasatsin inşallah
Amin inşallah
Rabbim sizin de surecinizi inşallah kolaylaştırsin, ben oğlak falan olsa fena olmaz diyodum ama olsun da burcu ne olursa olsun dedirtti zaman bize
Ben de bir oglagim:)Oğlaklar iyi oluyor annem ve eşim Oğlak ama balik daha iyi
Girgir yapiyorum. Saglikli gelsinlerde burcu hiiiiç önemli değil
Çıkartıyorum zaten ay son günlerim inşallah benden gitmesin, tutunmaya çalıştığını hissettim ama zaten benim sorunum tutulamaması, inşallah kazanmıştır bu sefer savaşı yerini bulabilmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?