3. gün embriyosu gebelik testime bakabilir misinizzz kızlar 🌸

Ben niye görmüyorum ya. Vallah sinir oldum. Bende görmek istiyorum. Kara bela gibi cöktüm kizin konusuna. Herkes görüyor bi ben göremedim
Olur mu canım hiçte öyle çökmedin konuya hem sen bana çok yardımcı olmuştun hatırlar mısın bilmem şu oksopar ve bağışıklık baskılayıcı ilaçla ilgili

Birbirimizi en iyi biz anlarız zaten.. biliyorum erken ama dayanamıyorum

Canim benim elimde enox var 8 tane
işine yararsa istanbul anadolu yakasindayim
Ben gecmis tup bebek tedavimde kullanmistim
Canım çok teşekkür ederim oksoparın muadili sanırım ama sen tekrar kullanırsın belki birde zaten korkuyorum kan sulandırıcı kullanmaktan doktorun verdiğinden devam edeyim ben, düşüncen için gerçekten sevindim ,yakınmışız bu arada

Sen bide benim testleri gör. Sen 8ci güne kadar dayanmişsin. Ben 2ci gün başliyorum sabah akşam hemde :)
Ipini koparmiş deli gibi çifte çifte yapiyorum.
Erken olduğunu biliyorum ama dayanamiyorum vallah
inanırım normal denerken daha adete 10 gün var başlıyordum

Rica ederim canım ne demek
Allah izin verirse ben hamileyim sanirim suan :) 2 Haziran da 5. Gun embriyo transferi oldum 2 gündür erken gebelik testlerim koyu çıkıyor, Rabbim en kısa zamanda en kolay yoldan sana da dahil herkese nasip etsin inşallah

Suan kullanmıyorum ben , naturel transfer denedik , tabi ki de doktorun ne onerdiyse ondan devam et.

Insallah pozitif haberleri alırız inşallah.

Olur mu canım hiçte öyle çökmedin konuya hem sen bana çok yardımcı olmuştun hatırlar mısın bilmem şu oksopar ve bağışıklık baskılayıcı ilaçla ilgili

Hatirladim. Ayy inşallah tutunmuştur bebişin.

Ilgilizcede, transferden sonra kadınlara verilen çok tatlı bir isim var!

PUPO
Pregnant Until Proven Otherwise

Yani tersi ispat edilene kadar hamile

Sende şimdi hamile olmanin tadini cikart. Sonuc ne olursa olsun. Bebiş şuanda seninle:)

Çok güzel kalpli kızlar var burda ve burası öyle bir yer ki en yakınlarımız bu zamanlarda duygularımızı yaşadıklarımızı bu kadar bilmiyorlar benim doktor da transfer hem naturel hem ilaçlı karışık denedi bakalım , hamile olmana çok sevindim, bebeğin inşallah hep sağlıkla ilerlesin annesi

Aynen öyle canım
Rabbim annelik duygusunu hepimize yasatsin inşallah

Maşallah. Sıkı Sıkı tutunsun annesine! Balik burcu bebiş olacak (en sevdiğim burc, bende balik burcuyum)!

Çıkartıyorum zaten ay son günlerim inşallah benden gitmesin, tutunmaya çalıştığını hissettim ama zaten benim sorunum tutulamaması, inşallah kazanmıştır bu sefer savaşı yerini bulabilmiştir

Maşallah. Sıkı Sıkı tutunsun annesine! Balik burcu bebiş olacak (en sevdiğim burc, bende balik burcuyum)!
Amin inşallah
Rabbim sizin de surecinizi inşallah kolaylaştırsin , ben oğlak falan olsa fena olmaz diyodum ama olsun da burcu ne olursa olsun dedirtti zaman bize

Amin inşallah
Rabbim sizin de surecinizi inşallah kolaylaştırsin , ben oğlak falan olsa fena olmaz diyodum ama olsun da burcu ne olursa olsun dedirtti zaman bize

Oğlaklar iyi oluyor annem ve eşim Oğlak ama balik daha iyi
Girgir yapiyorum. Saglikli gelsinlerde burcu hiiiiç önemli değil

Çıkartıyorum zaten ay son günlerim inşallah benden gitmesin, tutunmaya çalıştığını hissettim ama zaten benim sorunum tutulamaması, inşallah kazanmıştır bu sefer savaşı yerini bulabilmiştir

Inşallah. Bol bol dua et karnini sev. Bende burdan positif enerji gönderim. Seninkide tatliş balik burcu olur. Dünyaya bol bol minik balik burcu bebiş gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…