3. gün embriyosu gebelik testime bakabilir misinizzz kızlar 🌸

Yaptım canım başka marka test aldım daha kaliteliye benziyor negatif yokmuş , dünkü test yanlışmış
Ben sanki hafif bir çizgi görüyor gibiyim başından beri okuyorum yazılanları bende temmuz ayı gibi tüp tedavisine başlıcam nasipse 3 gün embriyosu transfer edilecek . Sizlerinde pozitif olması için dualar ediyorum Rabbim kucağınızı boş bırakmasın

25 yazıyor canım ama benim umudum yok

Bugün transfer+9 gün üstüne 3 gün Embriyosu desek 2
12 gün yapiyor. Benim listeye göre 25lik testle cikmaz.
Ümit kesilmez. Doktorlar bile 25lik testle cikmaz diyor.

Eklentiler

• 1000087864.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 45
Bugün transfer+9 gün üstüne 3 gün Embriyosu desek 2
12 gün yapiyor. Benim listeye göre 25lik testle cikmaz.
Ümit kesilmez. Doktorlar bile 25lik testle cikmaz diyor.
Bilmiyorum ki işte çok okuyoruz silikte olsa çıkan canım sanki olsaydı çıkardı gibi inşallah vardır tabi dondurulmuşum da yok çünkü

Ah çok tatlısınız keşke olsa kendi yeridir o gördüğünüz. Çok sağolun. Süreciniz kolaylıkla geçsin

Bilmiyorum ki işte çok okuyoruz silikte olsa çıkan canım sanki olsaydı çıkardı gibi inşallah vardır tabi dondurulmuşum da yok çünkü
Normal gebelikte döllenmeden sonra 16.-18. Günde kanda çıkıyor en erken 3. Gün bugün 12 oluyor bence erken daha idrarda çıkması , kan testin ne zamandı evet çıkanlar ben de okudum ama yine de erken yani

Tabiki. Sonunda nasip kısmet. Son güne kadar lütfen ilaçlarına devam et.
Tutmadiysa devam edicekmisin?

Normal gebelikte döllenmeden sonra 16.-18. Günde kanda çıkıyor en erken 3. Gün bugün 12 oluyor bence erken daha idrarda çıkması , kan testin ne zamandı evet çıkanlar ben de okudum ama yine de erken yani
İnşallah canım heves ediyoruz yapıyoruz testleri sonra erken üzülüyoruz

Kan testim çarşamba günü 12. gün oluyor

Bencede daha erken. İdar zaten kandan 2 gün arkada gidiyor.
25 lik testde çıkması icin hgc kanda 50-70 olmasi gerek. Böyle değeri transfer+9 da ben hiç duymadim
Benim son gebelikte transfer+14 de 37 çıkmıştı kanda

O konunun peşini birakma. Sormasi ayip kaç yaşındasın? Sebepsiz infertileydi sizde demi?
Sebepsiz canım yaşım 40 oldu ama hormonlar normal aralıkta amh 1 civarı 8 civarı yumurta çıkıyor ve dolu oluyo allahtan, doktor yaşa göre iyi dedi dolu ve olgun olmaları, illaki 5. güne yürütmek için öldürdüler döllenmiş embriyoları, bu iki tanesini de benim ısrarımla dondurdular ama bence labaratuvar iyi değildi, dolu ve olgun hatta hepsi döllenen embriyolar nasıl yolda ölüyor yada kalitesiz oluyor.. birde hormonlar iyi olmasına rağmen gonalf ile hızlı büyüttüler 4 günde filan büyüdü içime sinmemişti zaten merkez değişikliği yapacağım kesinlikle.. ilk transferde 5 aa iki tane koydu asla kişiye özel transfer değildi. Biraz ticarilik hissettim. Düzgün bir yer bulmalıyım.

Canım sen nezaman öğrenmiştin erkendi sanki ?
Ben 12. Gün kanda öğrendim canım. Öncesinde hiç test yapmadım. Çünkü pozitif çıksa da çıkmasa da test gününe kadar içimde hep şüphe olacaktı. Pozitif çıksa kimyasal mı dıcektım, negatif çıksa pozitife dönecek mı diyecektım, o sebeple hiç test yapmadım. 12. Gün kanda öğrendikten sonra zevkine yaptım idrar testini

Süpersin valla ne iyi yapmışsın tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…