3. Gün embriyosu ile hamile kalanlar

elfth91

Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2024
128
45
13
34
Merhaba arkadaşlar tek embriyom şükür ki bugün 3. Güne geldi 8 hücreli grade 2 kalitesi, 5. Güne zorlamayıp dondurdular. Doktorum havuz yapalım dedi ama eşim ilaçları 1 2 aydır zaten düzensiz kullanıyordu ilacın sperme etkisi 3 ay sonra oluyor diye yani bu ay kalitesi daha düşük olacak spermin o yüzden doktorumla aralık ayı 2. Opu olur diye konuştum o sürede sıkı takip ve düzenli ilaç kullanacak dedik. Ancak eşim katiyen istemiyor havuzu, tamam ilacı kullanayım bir ömür kullanayım sorun değil ama hem maddi olarak çok sarsıldık 2. Bi opu ilaç masrafını kaldıramam şuan diyor hemde zaten 1 tane var ve 3 4 ay beklerken onu transfer etsinler tutmazsa opu için çözüm yolu arayalım diyor. Doktorumda eşimde sebep sonuç olarak diyaloglarımızda ayrı ayrı haklı geliyor bana. 3. Gün 8 hücreli grade 2 (grade 2 iyi orta kaliteye tekabül ediyormuş) embriyosuyla tutanlar var mı aramızda? Doğru kararı vermek istiyorum ne yapmalıyım sizce?

Benimde 3.güne 8 hücreli ve 7nhücreki 2 embriyom kalmıştı. Havuz yapalım deselerde önce transferi tercih ederdim.. Bana ikisini birden transfer yaptılar. Şuanda kanda pozitif gördüm yükselişlere bakıyoruz. Eğer düşükle sonuclanırsa bastan başlıcam. En azından transfer oldum aklımda kalmaz

Maşallah darısı başıma düşükle sonuçlanır gibi bir düşünceniz hiç olmasın ne kadar güçlü tutunmuş bundan sonrada herşey yolunda gidecek Allah’ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…