3. Gün embriyosu ile hamile kalanlar

Sizi forumdan biliyorum denk geliyırdum yazdıklarınıza. Allahım insallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinn tek bir embriyo mu kalmıştı sizde döllenmeden sonra yoksa çöznünürken falan mı bozuldu ? Altın yumurtanızmış Ömrü güzel olsun

Amiiin inşallah hepimiz sağlıkla mutlulukla kavuşalım yavrularımıza

Bizim sürecimiz şöyle oldu aslında, 11 yumurta toplandı, 8 tanesi döllendi, 3. Güne 6 tanesi ulaştı, 2 tane 8 hücreli embriyo üçüncü gün donduruldu, kalanları 5. güne götürmeyi denediler ama olmadı ne yazık ki transfer günü 2 embriyo birlikte çözdürüldü, 1’i transfer edildi, diğeri de 5. Güne götürülmeyi denedi ama o da yaşamadı ne yazık ki, tek transferimizden de pozitif aldık çok şükür pozitif olmasa en baştan başlayacaktık sürece, hala riskli ilerliyoruz, doktor tamam artık rahatlayabilirsin diyene kadar endişeler devam ama bu süreçte özellikle transfer sonrası pozitif tutumun etkisi çok büyük bence transferden çıkıp eşime “ben artık hamileyim” dedim ve tutunmama ihtimalini hiç dile getirmedik bu süreçte şunu da eklemek istiyorum, pozitif bir tutuma sahip olmak demek, endişelenmemek, korkmamak, ya da ihtimalleri görmezden gelmek olarak anlaşılmasın, bu duyguların hepsini tabi ki yaşadık, her ihtimale hazırlıklıydık, sadece bol bol dinlendim, güldüm ve bol bol dua ettim bu süreçte, nasip olmasa olmazdı diyorum hep o yüzden gönlünüzü ferah tutun, süreç uzun ve zorlu olabiliyor, hepimizin hikayesi farklı, kötü yolların sonunda “olmadıysa daha güzeli olacaktır” diyebilmek önemli endişelerinizi, hislerinizi kalbimde taşıyorum, umudun her zaman olduğunu hatırlatarak umarım bi nebze ferahlık sağlayabilirim size

Ya o kadar güzel yazmısınız ki cidden motive konuşmanız için cok teşekkür ederim. Bizi bizler anlıyoruz bu yoldan geçenler. Ben bütün tavsiyelerini dikkate alıcam Çok değişken süreçler dediğiniz gibi , gülüyoruz bazen ağlıyoruz bazen sinirleniyoruz vs. İnsallah bütün bu duygu değişimlerini tatlılıkla unutturacak sonuçlar alalım hepimiz. Ben de olumlamanın , pozitif kalmanın gücüne inanıyorum. Siz de sağlıkla kucağınıza alın bebişinizi , çoook içten diliyorum bunu

Kızlar kızlar. Bu başlık pasif olmuş gibi duruyor aslında ama yine de buraya yazmak istedim. Bi karar vermem gerekiyor, sizden de bi görüş almak istedim. Şöyle ki, sürecimi biliyorsunuz anlatmıştım burada da şu an elimde tek bir tane 5. Gün embriyosu var ve bu toplamda 15 küsür embriyodan elimde kalan tek embriyo. Doktor wes testi yaptırmamı istemişti, wes değil de yani o çok detaylı bir testmiş bir de ücreti çok fazlaydı ondan yaptırmadık, devlette araştırma hastanesinin genetik bölümünde birkaç test yaptırdık fakat şöyle bi şey oldu, bu testlerin bir tanesi 1 ay, bir tanesi 2-3 ay bir tanesi de 4/4,5 ayda sonuçlanıyormuş. Doktor bu süreçte hamile kalma dedi, kan tahlili yaptı birkaç vitamin verdi. Kan tahlili sonucunda bi sıkıntı yok aslında ama genetik olarak yaptığı testlerin sonuçlanmasını beklememizi söyledi. Süreç de bana çok uzun geldi açıkçası. Kafam çok karıştı, aslında ben o tek embriyoyu transfer olmak istiyordum, şu aşamada da ikinci adetimi bekliyorum. Siz ne dersiniz kızlar?

Yani durumlarımız farklı ama benimde doktorum seçim şansı olsun diye aralıkta bi opu daha yapalım bu dursun demişti eşimle düşündük elinizdeki sağlıklıysa tutacak belkide neden bekleyelim dedik e zaten sağlıksız tutmayacak embriyoysa o halde ona bel bağlamaya gerek yok zaten bize de eşimin tedavi sürecinden dolayı 3 4 ay süre koydular bari o arada bu embriyonun akibeti belli olsun belki sürpriz olur dedik şimdi transferi bekliyorum 20 gün falan kaldı size de bu seçin şansını sunması gerekirdi bence doğal yoldan hamile kalanların kalitesini DNA analizini bilmemesini kim biliyor ki

Hiç sormayın, değil mi? Yani böyle araştırdıkça eşeledikçe daha da sıkıntı çıkıyor gibi oluyor, stres olmayın stres en büyük etken diyorlar ama bu söylemlerle insan nasıl stres olmasın gerçekten. Genetik doktoru çok emin bi şekilde hamile kalmayın bu süreçte dedi ama diğer hastalarından aynı süreçlerde hamile kalıp gelenler de varmış aynı kafalardaysak demek. Sonuç olarak birkaç tahlilim vardı en azından ilk partın sonuçları için beklemeye karar verdim bir ay daha. otoimmüniteyle alakalı birkaç tahlil sonucu bekliyorum o tahlil sonuçlarına göre bir sonraki adetimde transfer hazırlığı yaparım.

En mantıklısı çok didikledikçe ne enerjisi kalıyor insanın ne hevesi sanki sahada ulaşılmaz oluyor durum

Bende 3.gun iki embriyo transferi oldum. Dun meraktan kan testi yaptik. 9.gundu 1,20 cikti. Bugun 10.gun oldu belki yukselmistir diye yine yaptik <1,20 bu sonuc tekrar cikti. 12.gun test gunuydu iki gunde yukselmez dimi

Bende 3.gun iki embriyo transferi oldum. Dun meraktan kan testi yaptik. 9.gundu 1,20 cikti. Bugun 10.gun oldu belki yukselmistir diye yine yaptik <1,20 bu sonuc tekrar cikti. 12.gun test gunuydu iki gunde yukselmez dimi

Benimde 10.gün 37 çıkmıştı sonra çok güzel katlandı. Keseyi bebeği gördük kalp atışı zayıftı bir hafta sonra durdu ve kürtaj oldum. Başka embriyom yok ara vermiş oldum şimdi toparlanmayı bekliyorum. Sağlıklı olacaksa olsun inşallah

Insallah Rabbim bizlerede saglikla nasip eylesin

Benim test günüm de 14. günde olacak. Aynı 3. gün embriyosu. Son ana kadar belki böyle olabiliyordur. İnşallah yükselir değeriniz

Henüz olmadım. Opu’dan sonraki ikinci adetimi yeni oldum fakat bir sonraki adetle başlamaya karar verdik. Bunun nedeni de bazı genetik testler verdik o süreçte de sonuçların çıkmasını bekleyeceğiz.
Canım bu progestan igneleri kullandigimdan beri surekli lavaboya çıkıyorum ve karnımda bireyler dolaşıyor transfwr olucam 29unda acaba bu bagisikliktanmi kaynakli 2. Transferim olucak ilki taze 3. Gün embriyosuydu

Çok sevindim sizin adınıza benimde bir tane 3.gün embriyom var diğer ikisi gelişimini durdurunca ondan da şüphe eder oldum ama Allah büyük tabi

Merhaba bugün 3. gün embriyosuyla hamile olduğumu öğrendim. Önemli olan sadece kaçıncı gün olduğu değil. Doktorunuzun da fikrini alın. En iyisini onlar biliyor

Merhaba bugün 3. gün embriyosuyla hamile olduğumu öğrendim. Önemli olan sadece kaçıncı gün olduğu değil. Doktorunuzun da fikrini alın. En iyisini onlar biliyor
Allah tamamına erdirsin darısı benim ve bekleyen arkadaşların başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…