Yeme içme kısmına gelirsek,
Bol bol su ben 3 litre gibi içtim.
İlk 3 gün iğne yaptırmak için sağlık ocağına araçla gitmek dışında ve evde gezinmek harici birşey yapmadım.
Sonraki günler günde 20 dakika yavaş yavaş yürüyüş yapmaya çalıştım. Halen yapıyoruz gğnde yarım saat falan.
Ben her gün avakado haşlanmış yumurta yedim. Badem,ceviz ekledim gün içinde beslenmeme.
Ve orman meyveleri her gün minik bi kase yedim.yaban mersini,ahududu falan bimde satılıyor dondurulmul meyve olarak.
Beslenme olarak sorduğunuz için kendi tecrübemi yazıyorum ama %100 sebep beslenmedir diyemem.Ama ben etkenlerden biri olduğunu düşünüyorum.
Bana 3 beyaz yasaktı ama tam buğday ekmeği ysaklanmadı.halende yasak aslında gebelikte de dikkat edilmesi gereken konu bu.Bana kahve çay da yasaklanmadı.Ama günde 2-3 açık çay 1 küçük fincan kahve içebilirsin dediler.Bende öyle yaptım.halende öyle.Kahve günde bir adet içmem lazım çok seviyorum.Çay olmasa da olur benim için.
Eğilme, parmak ucundq uzanarak bişey almak,uzun süre yatmak uzun süre ayakta kalmak uzun süre oturmak gibi eylemleri yapmadım halende yapmıyorım.Ağır asla taşımadım halende taşımıyorım.en fazla 3 kilo biber taşımışımdır

Bayramın 1.günü fazla yoruldum kurban dolayısıyla.O günden beri eskisi kadar eğilme olayına dikkat etmiyorum.Eskiden çorabımı bile eşim giydirirdi şimdi kendim dikkatlice eğilip yerden bişeyler alıyor çorabımı giiyiyorum

Sormak istediğiniz başka bişey olursa sorabilirsiniz