8. Gün beta yükselmez hemen canım 2 gün kalmış zaten bence olumlu olacak Allahn izniyle.Bugünkü sanki daha öncekilere göre saha silikinşAllah cuma beta sonucu güzel olur güzel ilerler
merhabaCanım öyle mi umarım benimde öyle olur. Bugün tekrar sabah test yaptım bugün 7. Gündü bu şekilde çıktı çok zor görünüyor. Prodoctor early erken gebelik testi yaptım
Maalesef siliniyorBende böyle test yapmıştım iğneden sonra koyulaşma olacak mı diye silinmedn tekrar koyulaşma oldu canım inşallah seninde böyle olur
Testin kurumuş hali bu şekilde8. Gün beta yükselmez hemen canım 2 gün kalmış zaten bence olumlu olacak Allahn izniyle.
Şuan hala pozitif çıkmaz ki iğne 5 günde iyice etkisini yitiriyor hele ki çok su içiyorsan hemen gidiyor. Yine çizgi var ki. Benim de böyle olmuştu bana kalırsa silik çıkması bile güzel normalde böyle çıkmaması gerekiyorTestin kurumuş hali bu şekilde
Elif sen bana çok moral oluyorsun inşAllah yüzyüze tanışmak da nasip olur iyi ki varsınŞuan hala pozitif çıkmaz ki iğne 5 günde iyice etkisini yitiriyor hele ki çok su içiyorsan hemen gidiyor. Yine çizgi var ki. Benim de böyle olmuştu bana kalırsa silik çıkması bile güzel normalde böyle çıkmaması gerekiyor
Canım benim inşallah . Bu günlerde moral çok lazım oluyor. Ama silik çıkması bile bence umut verici. Yarın test günün zaten . Testte bugün de silik çıkmış yarın sabah betanın 0 çıkma ihtimali yok . Ben öyle düşünüyorum aynı şeyleri yaşadığım içinElif sen bana çok moral oluyorsun inşAllah yüzyüze tanışmak da nasip olur iyi ki varsın
Sabahtan beri acaba elif cevap verdi mi diye siteye girdim benim adım da arzu
Sende ovitrella yapmıştınCanım benim inşallah . Bu günlerde moral çok lazım oluyor. Ama silik çıkması bile bence umut verici. Yarın test günün zaten . Testte bugün de silik çıkmış yarın sabah betanın 0 çıkma ihtimali yok . Ben öyle düşünüyorum aynı şeyleri yaşadığım için
Sende ovitrella yapmıştın
Ovitrelladan kaç gün sonra test yapmaya başladın sırayla gidişatı nasıldı kötülüğü silikliği
Koyuluğu silikliğiCanım benim inşallah . Bu günlerde moral çok lazım oluyor. Ama silik çıkması bile bence umut verici. Yarın test günün zaten . Testte bugün de silik çıkmış yarın sabah betanın 0 çıkma ihtimali yok . Ben öyle düşünüyorum aynı şeyleri yaşadığım için
Canım kardeşim vardı bugün giremedim çok 1 ağustos da gece 12 de yaptım 5 ağustos da test yapmaya başladım hiç tam silinme olmadan tekrar yavaş yavaş koyulaşma olduSende ovitrella yapmıştın
Ovitrelladan kaç gün sonra test yapmaya başladın sırayla gidişatı nasıldı kötülüğü silikliği
Hayırlısı olsun inşAllahCanım kardeşim vardı bugün giremedim çok 1 ağustos da gece 12 de yaptım 5 ağustos da test yapmaya başladım hiç tam silinme olmadan tekrar yavaş yavaş koyulaşma oldu
Kan verdin mi canımHayırlısı olsun inşAllah
Verdim canım sonuç bekliyorumKan verdin mi canım
Bu sabah hastaneye gitmeden test yaptım böyle çıktıKan verdin mi canım
Kan verdin mi canım
17.6 çıkmışKan verdin mi canım
Ovitrelle in etkisi 11 12 gün kadar sürebiliyor ama bhcg yi 17 lere kadar çıkartabileceğini sanmıyorum. Çok arada bir değer çıkmış.17.6 çıkmış
Bu kadar kalmaz diye düşünüyorum canım bende. 10. Gün bugün dimi transfer hariç17.6 çıkmış
2 Eylül transfer oldum canımBu kadar kalmaz diye düşünüyorum canım bende. 10. Gün bugün dimi transfer hariç
Bence olumsuz gibi durmuyor canım . Ovitrella 5. Günden sonra ciddi şekilde azalıyor . 17 çıkarmaz bence. Doktor ne diyecek bakalım. 2 gün yada 4 gün sonra artışa bakalım diyecek kesin2 Eylül transfer oldum canım
Keşke aradaki nokta olmasaydı şuan 176 yı görebilseydimBence olumsuz gibi durmuyor canım . Ovitrella 5. Günden sonra ciddi şekilde azalıyor . 17 çıkarmaz bence. Doktor ne diyecek bakalım. 2 gün yada 4 gün sonra artışa bakalım diyecek kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?