3. Gün embriyosu transferin 6. Günü idrar testi negatif

Canım öyle mi umarım benimde öyle olur. Bugün tekrar sabah test yaptım bugün 7. Gündü bu şekilde çıktı çok zor görünüyor. Prodoctor early erken gebelik testi yaptım
merhaba

sonucunuz ne oldu inşallah olumlu sonucu almışsınızdır.

Elif sen bana çok moral oluyorsun inşAllah yüzyüze tanışmak da nasip olur iyi ki varsın
Sabahtan beri acaba elif cevap verdi mi diye siteye girdim benim adım da arzu

Elif sen bana çok moral oluyorsun inşAllah yüzyüze tanışmak da nasip olur iyi ki varsın
Sabahtan beri acaba elif cevap verdi mi diye siteye girdim benim adım da arzu
Canım benim inşallah . Bu günlerde moral çok lazım oluyor. Ama silik çıkması bile bence umut verici. Yarın test günün zaten . Testte bugün de silik çıkmış yarın sabah betanın 0 çıkma ihtimali yok . Ben öyle düşünüyorum aynı şeyleri yaşadığım için

Sende ovitrella yapmıştın
Ovitrelladan kaç gün sonra test yapmaya başladın sırayla gidişatı nasıldı kötülüğü silikliği

Ovitrelladan kaç gün sonra test yapmaya başladın sırayla gidişatı nasıldı kötülüğü silikliği
Koyuluğu silikliği

Canım kardeşim vardı bugün giremedim çok 1 ağustos da gece 12 de yaptım 5 ağustos da test yapmaya başladım hiç tam silinme olmadan tekrar yavaş yavaş koyulaşma oldu

Canım kardeşim vardı bugün giremedim çok 1 ağustos da gece 12 de yaptım 5 ağustos da test yapmaya başladım hiç tam silinme olmadan tekrar yavaş yavaş koyulaşma oldu
Hayırlısı olsun inşAllah

Eklentiler

• 80B85A18-99DD-4C26-81B1-EF46F9DF4667.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 53
  • 2904883F-59BC-4482-8E57-15CA614B298F.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 85
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…