Evet :) ne zamanAyy Ne zaman test yapsak ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet :) ne zamanAyy Ne zaman test yapsak ya
Hiç üzülmeyin bu süreçte üzülmek stres yapmak yok lütfenAmin insallah ya çok üzülmüştüm ne güzel şeyler duyuyorum çok şükür![]()
İnsallah nasip olursa yazcam burayaHiç üzülmeyin bu süreçte üzülmek stres yapmak yok lütfenhayırlı haberler yazarsınız inşallah buraya
![]()
Amiin cok tesekkur ederim bu yolda imtihan veren tum kardeslerim icin hep dua ediyorumAllah razi olsunsağlıkla kolaylikla kavuşun inşallah bebeğinize
Allah bin kere razi olsunAmiin cok tesekkur ederim bu yolda imtihan veren tum kardeslerim icin hep dua ediyorumhepimiz saglikla guzellikle kolaylikla kucağımızda gorelim yavrularimizi
![]()
Amiiin canım benim inşallah rabbim hak eden hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahAmiin cok tesekkur ederim bu yolda imtihan veren tum kardeslerim icin hep dua ediyorumhepimiz saglikla guzellikle kolaylikla kucağımızda gorelim yavrularimizi
![]()
Amiiinnn inşallah inşallahAmiiin canım benim inşallah rabbim hak eden hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah![]()
Amiin cok tesekkur ederim bu yolda imtihan veren tum kardeslerim icin hep dua ediyorumhepimiz saglikla guzellikle kolaylikla kucağımızda gorelim yavrularimizi
![]()
Transferden 5 gün sonra kanda çıkar mı?Vallahi ben günümde Salı günü yani kan vereceğim bu sefer bekleyeceğimama belki pazar sabahı idrar testi yapablrm
Neden üzülüyorsun ne güzel işteSonunda beklenen gün geldi ve 4 yumurtadan 3 u olmuş 1 tane kalmış 3. Gün yani aynı gün transfer dediler çok üzüldüm 5 bekliyordum yaşım 39 yazarsaniz çok mutlu olurum
Sonra ne oldu5. Gün transfer olup transferden sonra 5. Günün akşamı zaten şuan imkansız çıkmaz diyerek test yapıp aşırı silik bir çizgi görmüştüm ve hemen kan vermeye gitmiştim bu kadar erken yapmanızı tavsiye etmem öncelikle
Bende 3 kere aşılama yaptırdım olmadı.arada 1 kere doğal gebelik oldu ama maalesef onunda kalbi durdu.şimdi bu ilk tüp bebek denememAllah razı olsun ya iki defa aşılama oldum çok üzüldüm olmayınca inşallah uyar inşallah
Şimdi 4,5 yaşında kızım ama çıkmayabilirdi o kadar silikti ki kanda da test verdiğimde daha yeni yeni testte görünecek kadar beta salgılamıstı vücudum. Birçok kişinin o günde sonucu negatif çıkıyor. En azından 7. Veya 8. Gün beklenmeli 5. Gün embriyosu içinSonra ne oldu
Tek embriyom var 3. Gün ve Allah’ın izniyle tutacak önce pozitif enerjiyi verelim evrene oda bize pozitifler versinYani tutcaksa 3.gün de olsa 5.günde olsa tutar dimi çok fazla ince düşünmemek lazım akışına bırakmak gerekiyo olucak olan oluyo zaten biz sadece dua edip beklicez
Aynen öyle bizim için hayırlısı neyse o olsun insallah umut hep varTek embriyom var 3. Gün ve Allah’ın izniyle tutacak önce pozitif enerjiyi verelim evrene oda bize pozitifler versin![]()
Çıkar ama yüksek değerle değil bence kendinizi strese sokmayın gününde verin ben transferin 5. Günü gidip progestan verdim hiç beta ya baktırmadım kendimi strese sokmak istemedim misalTransferden 5 gün sonra kanda çıkar mı?
Progestan neden bakılıyoÇıkar ama yüksek değerle değil bence kendinizi strese sokmayın gününde verin ben transferin 5. Günü gidip progestan verdim hiç beta ya baktırmadım kendimi strese sokmak istemedim misal
Of malesef yaptırdımŞimdi 4,5 yaşında kızım ama çıkmayabilirdi o kadar silikti ki kanda da test verdiğimde daha yeni yeni testte görünecek kadar beta salgılamıstı vücudum. Birçok kişinin o günde sonucu negatif çıkıyor. En azından 7. Veya 8. Gün beklenmeli 5. Gün embriyosu için
Kan testi mi verdinizOf malesef yaptırdım
EvetK
Kan testi mi verdiniz