Progestan neden bakılıyo
Kaçıncı gün verdiniz
Çok teşekkür ederimÇok sevindim ya çokbana da dua edin
Amin ya onsallahHiç üzülmeyin bu süreçte üzülmek stres yapmak yok lütfenhayırlı haberler yazarsınız inşallah buraya
5.gün verdimKaçıncı gün verdiniz
Canım teşekkür ederimHayırlı olsun canım benim
Vallahi ben günümde Salı günü yani kan vereceğim bu sefer bekleyeceğimama belki pazar sabahı idrar testi yapablrm
Merhaba benimde bugün 8 gün yakınımızın düğünü vardı 3 tur kadar halay çektim sorun olur mu acaba kendime kızıyorum sürekli bide gün içinde çarşıda işlerim oldu 1,5 saat kadar yürüyüş yaptım lütfen biri bişey yazabilir miSonra ne oldu
Tutacak olduğunda biz ne yaparsak yapalım tutuyor. Ben normal günlük hayatıma devam etmiştim. Stres , panik, kaygı vs bunlar daha tehlikeli bence.Merhaba benimde bugün 8 gün yakınımızın düğünü vardı 3 tur kadar halay çektim sorun olur mu acaba kendime kızıyorum sürekli bide gün içinde çarşıda işlerim oldu 1,5 saat kadar yürüyüş yaptım lütfen biri bişey yazabilir mi
Çok sevindim canım tebrik ederimCanım test sonucum çıktı, hamileyimDarısı sizlerin de başına inşallah
Merhabalar tekrar kan verdiniz mi sonucunuz ne geldi ? Benimde 5 . Gün bu gün 3. Gün embriyosu taze embriyo transferi yapıldı sonuçlarımızı heyecanla bekliyorum her güzel haber beni heyecanlandırıyor mutlu oluyorumÇıktı sonuç 1.3 . Gebelik olsaydı daha yüksek çıkardı
Bugün 10.gün negatifMerhabalar tekrar kan verdiniz mi sonucunuz ne geldi ? Benimde 5 . Gün bu gün 3. Gün embriyosu taze embriyo transferi yapıldı sonuçlarımızı heyecanla bekliyorum her güzel haber beni heyecanlandırıyor mutlu oluyorum
Amin canım çok teşekkür ederim. Size de en kısa sürede nasip olsun inşallahÇok sevindim canım tebrik ederimbenim de 3.gün embriyom donduruldu, bana umut oldun. İnşallah sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini
inanın çok üzüldüm rabbim tez zamanda sizede hayırlı evlatlar versin sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin inşallahBugün 10.gün negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?