3. Gün embriyosu tutunanlar yazarsa sevinirim. ♥️

Benim amh düşük ilk denememdi 6 yumurta toplandı 3 tanesi olgundu üçü de döllendi bir tanesini 3.gün dondurdular diğer ikisi 5.günü göremedi. Böyle olunca 3.gün embriyosu niye tutunsun diye düşünmeye başladım. O da diğerleri ile aynı kaderi yaşayacak gibi hissettim. Çok üzüldüm, çok yıkıldım ama elimizden gelen ne var ki. Rabbim hepimizin evlat hasretini dindirsin, isteyen kim varsa kolaylıkla hamile kalsın inşallah

Amin

Sonuç 1.3 galiba negatif

Sonuç 1.3 galiba negatif
O kadar erken test verdin ki ben doktoruma hangi gün verdiğimi söylediğimde şok olmuştu ve kızmıştı insanların 11. 12. Günde bazen küçücük değerleri çıkıyor. Lütfen biraz daha sabreder misin canını sıkma hiç

Sonunda beklenen gün geldi ve 4 yumurtadan 3 u olmuş 1 tane kalmış 3. Gün yani aynı gün transfer dediler çok üzüldüm 5 bekliyordum yaşım 39 yazarsaniz çok mutlu olurum
Benim 5. Gün embriyom tutmamıştı hem de çift embriyoydu. 3. Gün tuttu şuan yanımda uyuyor

Reactions: dhn

Merakla bekliyorum sonucunu insallah güzel haberler verirsin bize
Canım test sonucum çıktı, hamileyim Darısı sizlerin de başına inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…