- 17 Temmuz 2020
- 1.510
- 1.756
- 48
Sıkma canını bozma moralini ya ben dün 1 embriyonun gelişimi durmuş durmasaydi dondurulcakti onu duydum biraz üzüldüm acaba icimdekiler diye geri toparladım hemen üzülmek yok iyi düşünüyoruz bebislerimiz bizimleYok 3.gün ama bence 10günde çıkıyor zatenhayırlısı ya bende hiç belirti yok canım biraz sıkkın
14çok fazla o zaman aşılamayla gebe kalanlar 12.gün test yapması bile saçma bence bozma moralini yarın bi daha yap. Benim de sıfır belirtiYa kizlar bazi yerlerde catlatma.ignesinin etkisi 14 gnde falan gciyor diolar icime korku dustu smdi acaba igne etkisi mi ikinci cozgi diye
benimde hiç belirtim yok ve çok üzülüyorum genelde bir çok kişide belirti oluyor, gene de hayırlısı diyorumYok 3.gün ama bence 10günde çıkıyor zatenhayırlısı ya bende hiç belirti yok canım biraz sıkkın
Ya sürekli belirti arıyorum en ufak bi değişiklik yok göğüs hassasiyeti dahil gayet normalim. İnşallah bizimledir ni an önce gelsin şu test günüSıkma canını bozma moralini ya ben dün 1 embriyonun gelişimi durmuş durmasaydi dondurulcakti onu duydum biraz üzüldüm acaba icimdekiler diye geri toparladım hemen üzülmek yok iyi düşünüyoruz bebislerimiz bizimle
Aynen herkes kaşık ağrısı bel ağrısı göğüs hassasiyet falan yazmış ben dümdüzümbenimde hiç belirtim yok ve çok üzülüyorum genelde bir çok kişide belirti oluyor, gene de hayırlısı diyorum
Arama belirti kafaya takip da akışına bırak ben buraya bile çok girmemeye çalışıyorum düşünmemeye çalışıyorum sadece embriyolarimin ultrason fotosunu vermişlerdi tlfna da çekmiştim ona bakıyorum kuzularım inşallah benimlesinizdir falan filan diye onları seviyorumYa sürekli belirti arıyorum en ufak bi değişiklik yok göğüs hassasiyeti dahil gayet normalim. İnşallah bizimledir ni an önce gelsin şu test günü
Benim o kadar hevesim kalmadı kiArama belirti kafaya takip da akışına bırak ben buraya bile çok girmemeye çalışıyorum düşünmemeye çalışıyorum sadece embriyolarimin ultrason fotosunu vermişlerdi tlfna da çekmiştim ona bakıyorum kuzularım inşallah benimlesinizdir falan filan diye onları seviyorum
Rabbim ol der oluverir kırma hevesini öyleBenim o kadar hevesim kalmadı kiallah yardımcımız olsun
Valla bilmiyorum ki gununden once test yapsan ayri dert yapmasan ayri dert14çok fazla o zaman aşılamayla gebe kalanlar 12.gün test yapması bile saçma bence bozma moralini yarın bi daha yap. Benim de sıfır belirti
bende ilk üç gün transfer sonrası hafif adet belirtileri oldu çok az ama o da normal geldi bana çünkü transfer öncesinde daha şiddetliydi sonuçta işlem gördü rahim iyileşmeden sonra hiç bir şey kalmadı o da beni geriyor akıntı vs hiç bir şey yokAynen herkes kaşık ağrısı bel ağrısı göğüs hassasiyet falan yazmış ben dümdüzüm
İnşallah öyle olurRabbim ol der oluverir kırma hevesini öyle
Ben totem yaptım ondan yapmadım yoksa bende yapardım. Bence senin oldu inşallahValla bilmiyorum ki gununden once test yapsan ayri dert yapmasan ayri dert
Bende de aynen. Hatta normalden daha yüksek oranda bi kuruluk bar. Klasik belirtiler bile yok ondan da gerçekten hevesim kalmadıbende ilk üç gün transfer sonrası hafif adet belirtileri oldu çok az ama o da normal geldi bana çünkü transfer öncesinde daha şiddetliydi sonuçta işlem gördü rahim iyileşmeden sonra hiç bir şey kalmadı o da beni geriyor akıntı vs hiç bir şey yok
YA canim insallah olmustur korkuyorum hala kan verene kadar icim rahatlamick gibiBen totem yaptım ondan yapmadım yoksa bende yapardım. Bence senin oldu inşallah
İdrarda çıktığına göre kanda da çıkar bence git yarın özel ni yerde ver 50tl her yerdeYA canim insallah olmustur korkuyorum hala kan verene kadar icim rahatlamick gibi
benimde aynı ekstra kuru gibi geliyor geriliyorum ama yapacak bir şey yok Allah ol derse olacak ne yapsak boş..Bende de aynen. Hatta normalden daha yüksek oranda bi kuruluk bar. Klasik belirtiler bile yok ondan da gerçekten hevesim kalmadı
Yapcak bişey yok tabi ama kalbime acı oturdu resmen. Neyse vardır bunda da hayırbenimde aynı ekstra kuru gibi geliyor geriliyorum ama yapacak bir şey yok Allah ol derse olacak ne yapsak boş..
Ben arada kaçırmış olabilirim sizin kacin bugün transferin, çizgi kaçıncı günde çıkmıştıYa kizlar bazi yerlerde catlatma.ignesinin etkisi 14 gnde falan gciyor diolar icime korku dustu smdi acaba igne etkisi mi ikinci cozgi diye
o kadar üzme kendini henüz sonuçlarımız belli değil belki mucizelerimiz bizimledirYapcak bişey yok tabi ama kalbime acı oturdu resmen. Neyse vardır bunda da hayır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?