- 27 Ocak 2020
- 251
- 62
- 18
7.gunde canimBen arada kaçırmış olabilirim sizin kacin bugün transferin, çizgi kaçıncı günde çıkmıştı
Transferinde 8.gunu7.gunde canim
Aramızda 1 gun var ben 9 , benden çok daha fazla umud vaadediyorsunuzTransferinde 8.gunu
Valla canim. Var demek herhalde ☺ arkadaşım 3. Gun embriyosunu 8. Gunde sikim şekilde gordugunu söylemişti simdi Allah bağışlasın 11 haftalık hamileMerhaba kızlar dayanmayıp 8. Gün erken gebelik testi yaptım çok silik bir çizgi çıktı bu Umut var demek mi ?
İnşallah doğrudur bu test hiç ümidim olmadan belirtisiz yaptım silik çizgi bile beklemiyordumValla canim. Var demek herhalde ☺ arkadaşım 3. Gun embriyosunu 8. Gunde sikim şekilde gordugunu söylemişti simdi Allah bağışlasın 11 haftalık hamile
Amin canim. Sende bende yuregi evlat hasretiyle yanan herkes alsin kucağına evladını. B3nimde bugun 8 günüm 9 ocakta mi transfer oldun.İnşallah doğrudur bu test hiç ümidim olmadan belirtisiz yaptım silik çizgi bile beklemiyordumarkadaşında sağlıkla alsın kucağına inşallah Darısı tüm isteyenlerin olsun hepimizin
İnşallah canımo kadar üzme kendini henüz sonuçlarımız belli değil belki mucizelerimiz bizimledir
Ay çok sevindim bence yarın kan veMerhaba kızlar dayanmayıp 8. Gün erken gebelik testi yaptım çok silik bir çizgi çıktı bu Umut var demek mi ?
İdrar testi tamamen şans işi bence. Herkes idrar da goremeyebilir en net sonuç kan testi. Umarım her şey çok güzel olurmerhaba pozitif sonuç alan arkadaşları tebrik ediyorum ,denemeye devam eden arkadaşlara sabır diliyorum,
Ben dondurulmuş embriyo transferimin 9.günündeyim belki küçük bir belirti alırım diye sizin paylaşımlarınızdan dolayı denemek istedim bende 7.günde hemde erken testlerden aldım hiç çizgi yoktu.Moralimi bozmuyorum tabi pek ama insan biran önce sonuca ulaşmak istiyor.İlk transferim benmim yumurta toplama ardından transfer yapılamadı polip çıkınca opere oldum bekledim sonra doğal yolla hamile kalmışım kimysal oldu düşük yaptım sonra rahim duvarı kalınlaşması sebebiyle tedaviye başlandı ve böylece 1 yıl geçti malesef.
Sen bize bakma biz çok erken yaptıkKızlar merhaba benim de 3. Gün embriyosu transferim oldu bugün transfer gününü de sayarsak 4. günüm.Kaçıncı günde test yapabilirim en erken?Siz kaçıncı günde yaptınız?
Yaaa kıyamam eve hapis etmeyin kendinizi ben dışarda günlük 1 saat yürüyüş yapıyorum 3. Günden bu yana yürüyüş çok etkili bence doktorunuza bı sorun derim eve hapis kalmayınBenimde 2embriyom transfer oldu 3.gun bekleme aşamasındayım yatıyorum kalkıyorum evin içinde yürüyorum dışarı yasak eşim ve annem tarafından annemin evine hapis olmuş durumdayım Çarşamba dan beri
Off evet ben çok çektim ya duphalac verdi doktorum sonrasında rahatladım progesteron yapıyormuş kabızlığıKizlar aranizda kabizlik yasayan var mi bnm dunden beri basima.bela oldu ilaclar mi yapiyordur sizce?
Yaa ben dnde bir idaear testi yaptm ayni silik vizgi cikti koyulasma falan olmamis biraz korktumOff evet ben çok çektim ya duphalac verdi doktorum sonrasında rahatladım progesteron yapıyormuş kabızlığı
Teşekkür ederim, yeni oldugumdan denk gelmemis olabilirim, idrar testinde negatif çıkıp hcg pozitif olan varmi bilmiyorum.İdrar testi tamamen şans işi bence. Herkes idrar da goremeyebilir en net sonuç kan testi. Umarım her şey çok güzel olur
8. Günden önce yapma test erken gebelik testi yaparsın 8. GünKızlar merhaba benim de 3. Gün embriyosu transferim oldu bugün transfer gününü de sayarsak 4. günüm.Kaçıncı günde test yapabilirim en erken?Siz kaçıncı günde yaptınız?
evet 9 ocakta oldum transferimi. taze transferdi siz yaptınız mı hiç test ?Amin canim. Sende bende yuregi evlat hasretiyle yanan herkes alsin kucağına evladını. B3nimde bugun 8 günüm 9 ocakta mi transfer oldun.
merhaba hayırlı olsun transferiniz benim bugün 8. günüm bu sabah yaptım silik çizgi çıktı gene de yanıltmak istemem kanda görmedim henüz Salı günü kan vermeyi düşünüyorum.Kızlar merhaba benim de 3. Gün embriyosu transferim oldu bugün transfer gününü de sayarsak 4. günüm.Kaçıncı günde test yapabilirim en erken?Siz kaçıncı günde yaptınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?