3. Gün Embriyosu

merhaba pozitif sonuç alan arkadaşları tebrik ediyorum ,denemeye devam eden arkadaşlara sabır diliyorum,
Ben dondurulmuş embriyo transferimin 9.günündeyim belki küçük bir belirti alırım diye sizin paylaşımlarınızdan dolayı denemek istedim bende 7.günde hemde erken testlerden aldım hiç çizgi yoktu.Moralimi bozmuyorum tabi pek ama insan biran önce sonuca ulaşmak istiyor.İlk transferim benmim yumurta toplama ardından transfer yapılamadı polip çıkınca opere oldum bekledim sonra doğal yolla hamile kalmışım kimysal oldu düşük yaptım sonra rahim duvarı kalınlaşması sebebiyle tedaviye başlandı ve böylece 1 yıl geçti malesef.

Dondurulmus embriyo ve taze embriyo fakli belirtiler verebiliyorms sanirim baska gruplarda oyle birsey gormstm. Belki dondurulms embriyo oldgundan henuz cikmamistir bozmayin moralinizi

Dondurulmus embriyo ve taze embriyo fakli belirtiler verebiliyorms sanirim baska gruplarda oyle birsey gormstm. Belki dondurulms embriyo oldgundan henuz cikmamistir bozmayin moralinizi
teşekkür ederim , kadınlar için gerçekten yorucu bir süreç psikolijik boyutu bir yana iğneler ilaçlar cabası ...Birde son günlerde ilaçlardan dolayı sanırım kasık ağrım var regl olacakmışım gibi. 5gün sabredeceğim artık

Ayy bnmde oyle ya ozellikle bugun o kadar regl agrim.oldu ki uyuyamadm sabah sanki yarin adet olqckmsm gibi agridi ama smdi yok . Gerci hamile olup da her ay adet gunu gelince adet agrisi cekenler bile varms

BEnim de 7.gün test yapmadım Salı kan vercem inşallah pozitifi görürüz

Ben 7. Gunde öğrendim hic belirtim yoktu benim de silik çıktı iki gun sonra da kan verdim pozitif cok şükür bemce yarin yap ilk idrarinle

Ben 7. Gunde öğrendim hic belirtim yoktu benim de silik çıktı iki gun sonra da kan verdim pozitif cok şükür bemce yarin yap ilk idrarinle
hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınıza sizin de 3. gün embriyosumuydu birde testiniz erken gebelik miydi normal test miydi çok fark eder mi?

Bakalm yarinda ayni olursa surup almistim onu icerm belki canm
Malesef bende şurup kullandım hiç çıkamadım.Kayısı işe yaramadı.4 gün tuvalate çıkmayınca artık dayanamadım duphalac içmeye başadım.Günde en fazla yemeklerden önce 1 ölçek dendi bana ama 1 gun çıkmazsam 2.gün sabah kahvaltıdan yarım saat önce içiyorum yetiyor o gün için.Fazla içmemeye çalışıyorum bağımlılık yapıp tembelleşmesin diye.

Bana da gunde bir kez acken dediler

Ya kizlar bazi yerlerde catlatma.ignesinin etkisi 14 gnde falan gciyor diolar icime korku dustu smdi acaba igne etkisi mi ikinci cozgi diye

hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınıza sizin de 3. gün embriyosumuydu birde testiniz erken gebelik miydi normal test miydi çok fark eder mi?
4.günü embiryosu taze yok normal testi yarin 8.günü olacak inşallah cikar bence

Kizlar aranizda kabizlik yasayan var mi bnm dunden beri basima.bela oldu ilaclar mi yapiyordur sizce?
Duphalac iç bence bana vermişti laparoskopi sonrası doktorum kabızlık sorunu olunca 1 içtim bidaha gerek kalmadı eğer şu an transfer olduysan sebze falan ağırlıklı ye ben Çarşamba dan beri hafif şeyler yiyorum kabız olmadım çok şükür ekmeği falan kestim salata sebze yemeği protein ağırlıklı besleniyorum

Benimde 2embriyom transfer oldu 3.gun bekleme aşamasındayım yatıyorum kalkıyorum evin içinde yürüyorum dışarı yasak eşim ve annem tarafından annemin evine hapis olmuş durumdayım Çarşamba dan beri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…