Pozitif cok şükürAyy çok heycanlı hadi inşallah pozitif
Hayilriolsun diyeyim o zaman ben de ayni gun yaptim boyle çıktı bugun de kan testinde poztif oldugunu ogrendimBugun transferin 7.gunu catlatma ignesinin de 12.sizce bu catlatma ignesinin etkisi midir ? Silik cikti ikinci cizgi
Ayyy bu grup.ugurlu.geldi hepimizeHayilriolsun diyeyim o zaman ben de ayni gun yaptim boyle çıktı bugun de kan testinde poztif oldugunu ogrendim
Amin amijnn dua etcem insallah guzel haber verecen bizeeeAyyy bu grup.ugurlu.geldi hepimizebende carsamba kan vericm insallah kanda da sevindiren haberi alirim siizn gibi
Ayy insallah canim cok saol hamileleerin duasi akbul olurms insallah ogrenir ogrenmez sizlerlepaylasicmAmin amijnn dua etcem insallah guzel haber verecen bizeee
YAaa inanılmaz sevindim senden cevap gelmeyince negatif sandım çok üzüldüm hatta mesajını açarken bile dua ettim İnan kiPozitif cok şükür
Gel biz Salı birlikte verelim gitsinAyyy bu grup.ugurlu.geldi hepimizebende carsamba kan vericm insallah kanda da sevindiren haberi alirim siizn gibi
Inanin cok dua edecem cunku zor bir süreç Allah kucaginizi bos birakmasinAyy insallah canim cok saol hamileleerin duasi akbul olurms insallah ogrenir ogrenmez sizlerlepaylasicm
Allah razi olsun ben de snaa dua etcem söz aklimdasiniz bu gece en kisa zamanda siz de guzel haber vereceksiniz insallah❤YAaa inanılmaz sevindim senden cevap gelmeyince negatif sandım çok üzüldüm hatta mesajını açarken bile dua ettim İnan kiçok sevindim çok sağlıkla al kucağına darısı bize
Carsambaya randevu aldm yoksa oyle yapardimGel biz Salı birlikte verelim gitsinbekleme aşaması birlikte geçer
Aminn teşekkür ederizInanin cok dua edecem cunku zor bir süreç Allah kucaginizi bos birakmasin❤❤
Hadi bakalım haberdar et biziCarsambaya randevu aldm yoksa oyle yapardimama o gune kadar hergun evde test yapmayi dusunuyorum bakalm czgi koyulasack mi die
Herkese merhaba henüz bir önce ki transferinin üstünden 2 ay geçti ve ben yine buradayım. Bir önce ki transferde kimyasal gebelik yaşadım ve öğrendiğim gün covid olduğumu da öğrendim ne yıkım anlatamam ... Neyse ben 2 gün önce tekrar transfer yaptırdım canlarım 2 adet 3. Gün Embriyosu. Daha önce hiç çift transfer ve 3. Gün transferi yaptırmadım. Ama ben yine 12. Günü beklemeden test yaptırırımKalan 10 günü burada sizlerle sohbet ederek geçirmek istiyorum vee soruyoruum siz kaçıncı günde sonuç aldınız ? Biraz tecrübelerinizden bahseder misiniz?
Herkese merhaba henüz bir önce ki transferinin üstünden 2 ay geçti ve ben yine buradayım. Bir önce ki transferde kimyasal gebelik yaşadım ve öğrendiğim gün covid olduğumu da öğrendim ne yıkım anlatamam ... Neyse ben 2 gün önce tekrar transfer yaptırdım canlarım 2 adet 3. Gün Embriyosu. Daha önce hiç çift transfer ve 3. Gün transferi yaptırmadım. Ama ben yine 12. Günü beklemeden test yaptırırımKalan 10 günü burada sizlerle sohbet ederek geçirmek istiyorum vee soruyoruum siz kaçıncı günde sonuç aldınız ? Biraz tecrübelerinizden bahseder misiniz?
evet ilaçlar yapabiliyor. dupalac şurup önermişlerdi bana iyi gelebilir. Birde kuru kayısı yemek iyi gelir muhtemelen.Kizlar aranizda kabizlik yasayan var mi bnm dunden beri basima.bela oldu ilaclar mi yapiyordur sizce?
Benim dun 7.gunumdu idrar testinde 2.cizgi silik bir sekilde cikti. Ayin 20sinde kan vericm insallah kanda da pozitif sonucu gorunce eminim diyeblrmHerkese merhaba benimde 3. gün embriyosu taze transfer maalesef dondurulmuş elde edemedikbugün 7. günüm test yapmaya çok korkuyorum hiç bir belirti hissetmiyorum bu şekilde erken öğrenebilen var mı acaba ? herkese bol pozitif sonuçlar diliyorum.
O ilaci bana da onerdiler devam ederse yarin baslicm suruba bakalm.evet ilaçlar yapabiliyor. dupalac şurup önermişlerdi bana iyi gelebilir. Birde kuru kayısı yemek iyi gelir muhtemelen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?