3. Gün Embriyosu

YAaa inanılmaz sevindim senden cevap gelmeyince negatif sandım çok üzüldüm hatta mesajını açarken bile dua ettim İnan kiçok sevindim çok sağlıkla al kucağına darısı bize
Allah razi olsun ben de snaa dua etcem söz aklimdasiniz bu gece en kisa zamanda siz de guzel haber vereceksiniz insallah❤

Merhabalar kötü günler geçirmişsin cok çok geçmiş olsun benim ilk transferin 4.gün transferi 7.günde test yaptım evde hayalet çizgi vardı burdaki arkadaşlarımhamilesin dediler sonra 9.günü kan verdim dün aldım hamileyim değerin yükselip yükselmemesini öğrenmek için yarın yine kan verecem insallah sizde bu güzel haberi bizlere veririsiniz

Herkese merhaba benimde 3. gün embriyosu taze transfer maalesef dondurulmuş elde edemedik bugün 7. günüm test yapmaya çok korkuyorum hiç bir belirti hissetmiyorum bu şekilde erken öğrenebilen var mı acaba ? herkese bol pozitif sonuçlar diliyorum.

Benim dun 7.gunumdu idrar testinde 2.cizgi silik bir sekilde cikti. Ayin 20sinde kan vericm insallah kanda da pozitif sonucu gorunce eminim diyeblrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…