3. Gün Embriyosu

Merhaba kızlar bugün transferimin 9.günü progestan fitil kullanıyorum bugün kahverengi şeklinde birşey geldi test günüm cuma inş adet olmuyorumdur

Merhaba kızlar bugün transferimin 9.günü progestan fitil kullanıyorum bugün kahverengi şeklinde birşey geldi test günüm cuma inş adet olmuyorumdur
Doktorum bana öyle kanama ve lekeleri gayet normal olabilir demişti canım biz sadece zor bi süreç olduğu için hemen aklımıza en olumsuzu geliyor sıkma canını normal

Doktorum bana öyle kanama ve lekeleri gayet normal olabilir demişti canım biz sadece zor bi süreç olduğu için hemen aklımıza en olumsuzu geliyor sıkma canını normal
İns canım test günüm yarın sabah gidip vereceğim hemen

Herkese merhaba dualarım hep sizinle isminizi bilmiyorum ama şu an tedavi gören herkese dua ediyorum yeni gördüm bu başlığı benimde 3.gün embriyosu 19 Ocak’ta transfer oldum 31 Ocak test günümdü kan değerim 87.3 çıktı ikinci değer 170.3 haftaya Salı kese görmeye gideceğim ama çok korkuyorum alttan muayene olmak şart mı karından gözükmüyor mu kese bir bilginiz var mı bu konuda yardımcı olur musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…