- 27 Ocak 2020
- 251
- 62
- 18
Saol cnm insallah ikimizde bi kalp atisi da duysaydikHayırlı olsun canım
Yerlesme kanamasidir belki cnm. İstersen evde idrar testi yap yarin ben 8.gun yapmistim silik cikmisti ikinci cizgiMerhaba kızlar bugün transferimin 9.günü progestan fitil kullanıyorum bugün kahverengi şeklinde birşey geldi test günüm cuma inş adet olmuyorumdur
Bende yaptım canım ikinci çizgi çok silik çıktı erken gebelik testinde daha belirgin çıktı ama belki ilaçtan diye ümitlenmek istemiyorum testeYerlesme kanamasidir belki cnm. İstersen evde idrar testi yap yarin ben 8.gun yapmistim silik cikmisti ikinci cizgi
Benimkini doktorun hesabına göre 42günü doldu adete göre 40Yok ya aynı hesaplanıyor büyüdüler artık ne 17 günü 1 ayı bitti seninkinin
Aminnn inşallah hep birlikte onu da konuşuruzSaol cnm insallah ikimizde bi kalp atisi da duysaydik
Doktorum bana öyle kanama ve lekeleri gayet normal olabilir demişti canımMerhaba kızlar bugün transferimin 9.günü progestan fitil kullanıyorum bugün kahverengi şeklinde birşey geldi test günüm cuma inş adet olmuyorumdur
hayırlı uğurlu olsun çok sevindim sizin adınıza tebriklerİkiz değişik bir duyguymus gerçekten istiyorsanız nasıp olur inşallah
İns canım test günüm yarın sabah gidip vereceğim hemenDoktorum bana öyle kanama ve lekeleri gayet normal olabilir demişti canımbiz sadece zor bi süreç olduğu için hemen aklımıza en olumsuzu geliyor sıkma canını normal
Senin kaç ml miş kese canımBak bakalm seninkiler benimkinden buyuktur buyuk ihtiimal kalp atisini falan daduydn sen masallah:)
Haber et bizeİns canım test günüm yarın sabah gidip vereceğim hemen
1.17 cm olms cnm seninde olmustur buyuk ihtimal ara da 5 gun var ya gunde 1 mm buyurmus kese ortalanaSenin kaç ml miş kese canım
Masallah degeriniz cok iyiMerhaba arkadaşlar bugün 12. Günüm kan değerim 1080 çıktı inşallah böyle devam ederRabbim isteyen herkese versin . Değer biraz fazla geldi gözüme iki embriyo konulmuştu kısmet
Teşekkür ederim inşallah öyle devam ederMasallah degeriniz cok iyi
Yok kuzum aramızda bı kaç gün var ya burda ki takvim yanlış hesapladı çok fark yoktur arada ben karından baktirmadigim için duydum kalp atışınıBak bakalm seninkiler benimkinden buyuktur buyuk ihtiimal kalp atisini falan daduydn sen masallah:)
Değer değil canım onemli olan artış miktarına bakmalısınİkiz bekleyen arkadaşlar değerleriniz kaçtı
Yaaa inşallah zaman nasıl geçecek bilmiyorum hiçBenimkini doktorun hesabına göre 42günü doldu adete göre 40inşallah 40.haftaları görürüz ödüm kopuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?