3. Gün Embriyosu

Kızlar bide şey sormak istiyorum , benim 3.gün taze embriyo çift konuldu. Bugün kan verdim sonucu bekliyorum ve bugüne kadar en ufak bi leke kanama olmadı ikisi de tuttu mu acaba ? Bu durumda olan var mı ?
Hayirli olsun canim banada 3.gun taze cift embriyo konuldu insallah guzel sonuclar aliriz.

Yok canım karından bakılmadı.. Ayy az kaldı haber bekliyorum senden
Canim simdi ciktim.kontrolden ama kalp atisi icin daha kucuk dedi doktor . 5+2 gunlukmus 15 gun sonrasina randevu verdiler insallah kap atislarini da duyariz . Senin bilgin var mi kese boyutu yazan yer neresi ultrason resminde kese var da boyutunu soylemedi doktor

Hayırlı olsun kuzu kalp atışı haftaya Cuma inşallah benimHepimiz duylım sağlıkla ilerlesin5+2yi nasıl hesapladı bana transfer gümü 17 günlük gebesin öyle say dedi

Yaa bende bilmiyorum onu banada söylemedi araştıralım bı merak ettim dün ama unuttum sonra ama keseyi gördünüz en azından ayy çok sevindim valla

Hayırlı olsun kuzu kalp atışı haftaya Cuma inşallah benimHepimiz duylım sağlıkla ilerlesin5+2yi nasıl hesapladı bana transfer gümü 17 günlük gebesin öyle say dedi
Son adet tarihinden hesaplanıyor gebelik takip applari var yükleyebilirsin bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…