Yaaaaaaa çok sevindimİkizleeeeerrrikisi de tutunmuş kalp atışlarıni da duyduk çok şükür
Amin canım benim inşallahmaşallah gözünüz Aydın çok sevindimm sizin adınıza böyle güzel haberler almak bizede umut oluyor
Çok sevindim inşallah değeriniz kat kat artsın
Senin karindan bakmadilar onzaman degil mi canim? 2 de randevum benimYarın kaçta gideceksin sen ?
Hayirli olsun canim banada 3.gun taze cift embriyo konuldu insallah guzel sonuclar aliriz.Kızlar bide şey sormak istiyorum , benim 3.gün taze embriyo çift konuldu. Bugün kan verdim sonucu bekliyorum ve bugüne kadar en ufak bi leke kanama olmadı ikisi de tuttu mu acaba ? Bu durumda olan var mı ?
Aaa hayirli olsun saglikla kucaginiza alin bende cift koydurdum ikiz olur diye bazen dusunmekten kendimi ali koyamiyorumİkizleeeeerrrikisi de tutunmuş kalp atışlarıni da duyduk çok şükür
Amin canım inşallah inşallahHayirli olsun canim banada 3.gun taze cift embriyo konuldu insallah guzel sonuclar aliriz.
Yok canım karından bakılmadı.. Ayy az kaldı haber bekliyorum sendenSenin karindan bakmadilar onzaman degil mi canim? 2 de randevum benim
İkiz değişik bir duyguymus gerçekten istiyorsanız nasıp olur inşallahAaa hayirli olsun saglikla kucaginiza alin bende cift koydurdum ikiz olur diye bazen dusunmekten kendimi ali koyamiyorum
Bizim icin farketmez tek yada ikiz olsunda farketmezİkiz değişik bir duyguymus gerçekten istiyorsanız nasıp olur inşallah
Canim simdi ciktim.kontrolden ama kalp atisi icin daha kucuk dedi doktor . 5+2 gunlukmus 15 gun sonrasina randevu verdiler insallah kap atislarini da duyariz . Senin bilgin var mi kese boyutu yazan yer neresi ultrason resminde kese var da boyutunu soylemedi doktorYok canım karından bakılmadı.. Ayy az kaldı haber bekliyorum senden
Hayırlı olsun kuzu kalp atışı haftaya Cuma inşallah benimCanim simdi ciktim.kontrolden ama kalp atisi icin daha kucuk dedi doktor . 5+2 gunlukmus 15 gun sonrasina randevu verdiler insallah kap atislarini da duyariz . Senin bilgin var mi kese boyutu yazan yer neresi ultrason resminde kese var da boyutunu soylemedi doktor
Yaa bende bilmiyorum onu banada söylemedi araştıralım bıCanim simdi ciktim.kontrolden ama kalp atisi icin daha kucuk dedi doktor . 5+2 gunlukmus 15 gun sonrasina randevu verdiler insallah kap atislarini da duyariz . Senin bilgin var mi kese boyutu yazan yer neresi ultrason resminde kese var da boyutunu soylemedi doktor
Son adet tarihinden hesaplanıyor gebelik takip applari var yükleyebilirsin bakHayırlı olsun kuzu kalp atışı haftaya Cuma inşallah benimHepimiz duylım sağlıkla ilerlesin 5+2yi nasıl hesapladı bana transfer gümü 17 günlük gebesin öyle say dedi
Normalde 5+6 gunluk olmaliymis ama kese boyutuna gore 5+2 gunlukmus nasil hesapladi blmiorm cnmHayırlı olsun kuzu kalp atışı haftaya Cuma inşallah benimHepimiz duylım sağlıkla ilerlesin 5+2yi nasıl hesapladı bana transfer gümü 17 günlük gebesin öyle say dedi
Aynen canim cok sukur gorduk keseyi kese bpyutu da ultrason kagidinda GS yazan degermis GA yazan yer de hafta ve gun icinmisYaa bende bilmiyorum onu banada söylemedi araştıralım bımerak ettim dün ama unuttum sonra ama keseyi gördünüz en azından ayy çok sevindim valla
Onu yükledim ben sen söylemiştin aslında çok farketmiyor 2-3gün oynuyor doktorun dediğiyle tüp bebekte böyle dedi de merak ettim aynı mu hesaplanıyor diyeSon adet tarihinden hesaplanıyor gebelik takip applari var yükleyebilirsin bak
Hayırlı olsun canımNormalde 5+6 gunluk olmaliymis ama kese boyutuna gore 5+2 gunlukmus nasil hesapladi blmiorm cnm
Ayy hemen bakayım teşekkür ederimAynen canim cok sukur gorduk keseyi kese bpyutu da ultrason kagidinda GS yazan degermis GA yazan yer de hafta ve gun icinmis
Yok ya aynı hesaplanıyor büyüdüler artık ne 17 günü 1 ayı bitti seninkininOnu yükledim ben sen söylemiştin aslında çok farketmiyor 2-3gün oynuyor doktorun dediğiyle tüp bebekte böyle dedi de merak ettim aynı mu hesaplanıyor diye
Bak bakalm seninkiler benimkinden buyuktur buyuk ihtiimal kalp atisini falan daduydn sen masallah:)Ayy hemen bakayım teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?