Teşekkür ederiiim darısı isteyen herkesin başına inşallahhayırlı uğurlu olsun çok sevindim sizin adınıza tebrikler
ÖylemiiiDeğer değil canım onemli olan artış miktarına bakmalısınbenim yaklaşık 4 katı artmıştı
Benimde karindan bakmadilar canim dun alttan muayene oldum.bendeYok kuzum aramızda bı kaç gün var ya burda ki takvim yanlış hesapladı çok fark yoktur arada ben karından baktirmadigim için duydum kalp atışını
Yaa o zaman bı sonra ki muayenede kesin duyarsın sendeBenimde karindan bakmadilar canim dun alttan muayene oldum.bende
Korkulcak bişey yok bence salı günü keseyi alttan muayene de gördüm ben değerim kaç oldu bilmiyorum önceki Çarşamba vermiştim 345 di sonra bidaha gerek duymadı doktorum beta kanınaHerkese merhaba dualarım hep sizinle isminizi bilmiyorum ama şu an tedavi gören herkese dua ediyorumyeni gördüm bu başlığı benimde 3.gün embriyosu 19 Ocak’ta transfer oldum 31 Ocak test günümdü kan değerim 87.3 çıktı ikinci değer 170.3 haftaya Salı kese görmeye gideceğim ama çok korkuyorum alttan muayene olmak şart mı karından gözükmüyor mu kese bir bilginiz var mı bu konuda yardımcı olur musunuz
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizde sağlıkla alın kucağınıza inşallahKorkulcak bişey yok bence salı günü keseyi alttan muayene de gördüm ben değerim kaç oldu bilmiyorum önceki Çarşamba vermiştim 345 di sonra bidaha gerek duymadı doktorum beta kanına
Dün tekrar yapıldı 440 çıktı canım şükürDegerin gayet guzel merak etme insallah saglikla yukselmeye devam eder canim
Canım benim de ilk 180 di iki gün sonra 440 oldu doktor alttan muayene etti ama keseyi göremedi Pazartesi tekrar gidecemKorkulcak bişey yok bence salı günü keseyi alttan muayene de gördüm ben değerim kaç oldu bilmiyorum önceki Çarşamba vermiştim 345 di sonra bidaha gerek duymadı doktorum beta kanına
2500 du bnm degerim ilk keseyi gordugumde degerin daha cok az. Ben 1500 altinda bakmiyorlar genelde diye biliyorum cnmKızlar takvimde 4+5 iken doktor alttan muayene etti bişey göremedi değerim 440 çıktı betanı takip etmeye devam edelim dedi . Keseyi ne zaman gördünüz benim gibi olan var mı
Anladım canım doğru söylüyorsun umarım hızla yükselir2500 du bnm degerim ilk keseyi gordugumde degerin daha cok az. Ben 1500 altinda bakmiyorlar genelde diye biliyorum cnm
merhaba. bende 3 tüp bebek denemesi ve 2 taze bir dondurulmuş embriyo transferi oldum. ilk deneme de çift embriyo ile 5.güne gittik taze transfer oldum ikiz gebelik oluştu daha sonra 8,hafta da kalp atışı alamadık ve maalesef kürtaj oldumHerkese merhaba henüz bir önce ki transferinin üstünden 2 ay geçti ve ben yine buradayım. Bir önce ki transferde kimyasal gebelik yaşadım ve öğrendiğim gün covid olduğumu da öğrendim ne yıkım anlatamam ... Neyse ben 2 gün önce tekrar transfer yaptırdım canlarım 2 adet 3. Gün Embriyosu. Daha önce hiç çift transfer ve 3. Gün transferi yaptırmadım. Ama ben yine 12. Günü beklemeden test yaptırırımKalan 10 günü burada sizlerle sohbet ederek geçirmek istiyorum vee soruyoruum siz kaçıncı günde sonuç aldınız ? Biraz tecrübelerinizden bahseder misiniz?
bekle canım zamanında yap moralini bozma hayırlısı olur inşallahKızlar 29 ocakta 1 tane 3.gün embriyo transferi oldum.. Bugun erken gebelik testi yaptım tek cizgi çıktı.. Test günüm 10 subat.. Galiba olmadı dimi olsa çıkarmıydı çok üzüldüm ya
Hayır canım bence çok erken yapmışsın benimde 3.gün embriyosuydu ve 7. Gün yapmıştım çıkmadı 11. Gün yaptım silik gördüm 12.gün kanda çıktı evde de yaptım hemen çıktı moralini bozma sakın herkeste farklı olabiliyor inşallah tutmuşturKızlar 29 ocakta 1 tane 3.gün embriyo transferi oldum.. Bugun erken gebelik testi yaptım tek cizgi çıktı.. Test günüm 10 subat.. Galiba olmadı dimi olsa çıkarmıydı çok üzüldüm ya
Erken yapmısım dimi inş öyledir yaHayır canım bence çok erken yapmışsın benimde 3.gün embriyosuydu ve 7. Gün yapmıştım çıkmadı 11. Gün yaptım silik gördüm 12.gün kanda çıktı evde de yaptım hemen çıktı moralini bozma sakın herkeste farklı olabiliyor inşallah tutmuştur
Valla bozuldu moral falan kalmadı hatta yok diye evi toparladım biraz fazla hareket ettim belime agrı girdi oturdum hemen.. İnş rabbim nasip ederbekle canım zamanında yap moralini bozma hayırlısı olur inşallah
kızdım sana o zamanValla bozuldu moral falan kalmadı hatta yok diye evi toparladım biraz fazla hareket ettim belime agrı girdi oturdum hemen.. İnş rabbim nasip eder
Çok haklısın ben varsa eger erken gebelik testinde çıkar sandım.. Ne bileyim ya moralim de bozulunca kaptırdım kendimi.. Kan testine kadar umut hala var..kızdım sana o zamanneden böyle davranıyorsun o kadar acı çekiyoruz ilaçlar iğneler yazık değil mi bırak ya ev dağılsın önemli olan sensin canım benim
aynen öyle canım benim sonuna kadar devam pes etmek yokÇok haklısın ben varsa eger erken gebelik testinde çıkar sandım.. Ne bileyim ya moralim de bozulunca kaptırdım kendimi.. Kan testine kadar umut hala var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?