Amin inşallah cümlemizin asıl doktorum Ankara’da ben başka şehirde olduğum için önce orda keseyi gör bir hafta sonrada burda bakarız dedi yani aslında Ankara’da yaşasaydım bende 2 hafta sonra görecektimBenimde 23 ü transfer günüm kese için iki hafta sonra gel dediler size iyi erken demişler beklemek çok zor hayırlısıyla görürsünüz inşallah
Amin inşallahAmin inşallah cümlemizin asıl doktorum Ankara’da ben başka şehirde olduğum için önce orda keseyi gör bir hafta sonrada burda bakarız dedi yani aslında Ankara’da yaşasaydım bende 2 hafta sonra görecektimHepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah
Hayır 1000 e ulaşana kadar 4 kat arttı. 1000 den sonra 2 kat artmaya devam etti ilk değerler 4 kattı benim ama 1000 i gördükten sonra 2 kat devam etti artışSizin ilk iki gün artış damı 2 kattı? Sanki 4 kat yazmıştınız diye hatırlıyorum. Erkek bebeklerdede hcg yüksek oluyormuş diyenler var . Artık kısmet heyecanlı bekleyiş bitmiyor gerçekten. Sağlıkla ilerlesinde Herşeyin hayırlısı
Hmm tamam sağolun inşallah hayırlısı olurHayır 1000 e ulaşana kadar 4 kat arttı. 1000 den sonra 2 kat artmaya devam etti ilk değerler 4 kattı benim ama 1000 i gördükten sonra 2 kat devam etti artış
Belki diger kese bundan daha kucuktur ikizlarde diger kese bazenngec gorunebliyormus. Bir de soyle bir embriyo tutmus digeri tutmadi dielm kanama falan olmasini bekleme bence mantik yurutuorm sonucta biri tutmus ve kese var karninda bir bebek varken digeri tutmadi die kanama olmaz die dusunuyorum ben yani bu bnm fikrim tabi d0gru muduur deil midir bilemem sadece akil yuruttum :)Kızlar bugün alttan keseyi gördük çok şükür 15 gün sonra kalp atışı için gidicem . Yalnız kafama takılan bişey var çift embriyo konuldu leke kanama hiçbişey olmadı kesede tek görünüyor diğerine noldu var mı böyle durumda olan
Diğeri hiç tutunmamistır çok ufak olduğu için anlasilmaz ki düştüğü. Şey gibi düşün transfer sonrası tutunmayan embriyolar gibi düştüğünü anlamıyoruz onunda aynı şey. Bu arada hayırlı olsuunKızlar bugün alttan keseyi gördük çok şükür 15 gün sonra kalp atışı için gidicem . Yalnız kafama takılan bişey var çift embriyo konuldu leke kanama hiçbişey olmadı kesede tek görünüyor diğerine noldu var mı böyle durumda olan
Doğru olabilir canım Rabbim hayırlısını versin sağlıkla bekleyelim bakalımBelki diger kese bundan daha kucuktur ikizlarde diger kese bazenngec gorunebliyormus. Bir de soyle bir embriyo tutmus digeri tutmadi dielm kanama falan olmasini bekleme bence mantik yurutuorm sonucta biri tutmus ve kese var karninda bir bebek varken digeri tutmadi die kanama olmaz die dusunuyorum ben yani bu bnm fikrim tabi d0gru muduur deil midir bilemem sadece akil yuruttum :)
Sağol canımDiğeri hiç tutunmamistır çok ufak olduğu için anlasilmaz ki düştüğü. Şey gibi düşün transfer sonrası tutunmayan embriyolar gibi düştüğünü anlamıyoruz onunda aynı şey. Bu arada hayırlı olsuun
Çok sevindim keseyi görmenize darısı kalp atışına inşallahKızlar bugün alttan keseyi gördük çok şükür 15 gün sonra kalp atışı için gidicem . Yalnız kafama takılan bişey var çift embriyo konuldu leke kanama hiçbişey olmadı kesede tek görünüyor diğerine noldu var mı böyle durumda olan
Alttan hereey daha net gorunuyor. 12.haftaya kadar riski yok dedi bnm doktorum karindan gormek zor.biraz dahaÇok sevindim keseyi görmenize darısı kalp atışına inşallahBazen çift embriyoda sadece biri tutunabiliyormuş bazende keselerden biri diğerinin altında kalıyormuş gözükmeyebiliryor diyorlar sonradan gözüküyormuş ya ben alttan muayene için çok korkuyorum direk alttan mı bakalım dedi doktor hiç karından bakmadı mı
Doğru doktorlarda daha rahat gördükleri için biz sevmesekte alttan muayene etmeyi tercih ediyorlar hep ama bu gün bir sayfada alttan muayeneden sonra kanaması olan bir arkadaş yazmış çok korktum o yüzdenAlttan hereey daha net gorunuyor. 12.haftaya kadar riski yok dedi bnm doktorum karindan gormek zor.biraz daha
Amin canım inşallahÇok sevindim keseyi görmenize darısı kalp atışına inşallahBazen çift embriyoda sadece biri tutunabiliyormuş bazende keselerden biri diğerinin altında kalıyormuş gözükmeyebiliryor diyorlar sonradan gözüküyormuş ya ben alttan muayene için çok korkuyorum direk alttan mı bakalım dedi doktor hiç karından bakmadı mı
Kacinci hafta da duydunuz kalp.atisini tek embriyo mu cift mi caba ?Ben akşam kalp atışı duydum kızlar çok şüküriğne ilaç devam zoru atlattık çok şükür haftaya perşembe yine kontrol
5 buçuk 6 haftalık şu an dedi çift ti ama teki tutunmuş tek kalp duyuldu daha sonra supriz yapar mı bilmiyorumKacinci hafta da duydunuz kalp.atisini tek embriyo mu cift mi caba ?
Benimki aldı tüp bebek tedavisi bitti sonuçta alır bence. Ama her şeyimizi de onlar biliyor sonuna kadar ona gitmeyi düşünüyorum ama en azından 12 haftaya kadar gitmekte fayda var sankiSon adet tarihime göre bugün 5 hafta 5 günlük oldum . Ama alttan keseye baktığında doktor 3 haftalık maksimum 4 haftalık dedi bu nasıl oluyor anlamadım . Kendi tüp bebek doktoruma mı gitsem muayeneye kızlar . Transferden sonra gebelik ilk muayeneden ücret alıyorlar mı ?
Maşallah sağlıkla alın kucağınıza ben de 5+da gördüm keseyi ama kalp atışı duymadım henüz5 buçuk 6 haftalık şu an dedi çift ti ama teki tutunmuş tek kalp duyuldu daha sonra supriz yapar mı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?