3. Gün Embriyosu

Benimki aldı tüp bebek tedavisi bitti sonuçta alır bence. Ama her şeyimizi de onlar biliyor sonuna kadar ona gitmeyi düşünüyorum ama en azından 12 haftaya kadar gitmekte fayda var sanki
Çok doğru ben hala tüp bebek yaptirdigim doktora gidiyorum baska yere gitsem belki ilaçları vercek vermiycek baştan savacak riske atmaya hiç gerek yok bu kadar ilerlemisken

Allah razı olsun işlh sabah transferim olacak benım de ilk transfer 5. Güne kalmadıgı için 3. Gün embriyosu ile
Benim de kalmamıştı 5e. Çok üzülmüştüm ne gereksiz üzülmüşümal gel bebişini inşallah sıkı sıkkıı tutunsun sana

BIRAkmazlar inşallah konuş onlarla
İşlh canım rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun 12 günü de hayırlısı ile bi doldurursam işlh sonunda ben de güzel haber alırım bugun daha 1. Gün
BIRAkmazlar inşallah konuş onlarla

Canım bide kaçıncı gün test yapmıştınız siz bana 12 gün sonra kanda dediler evde gebelik testi ile mi öğrendiniz yoksa kanda mı 3. Gün embriyosu ne zaman belli olır acaba

8-9.gun yapablrsn evde ciakr buyuk ihtimal ama ckmazsa da umitsizlige kapilma kan testini bekle

BEn totem yapmıştım evde yapmadım ama 9utransger oldu 19u test yaptırdım. Bence 12.günü bekleme 10.gün yaptır 12.gün artışa bakarsın 10da kan da çıkıyor

BEn totem yapmıştım evde yapmadım ama 9utransger oldu 19u test yaptırdım. Bence 12.günü bekleme 10.gün yaptır 12.gün artışa bakarsın 10da kan da çıkıyor
10 gün çıkarsa cok mantıklı iki gün daha beklemektense erkenden bakmak daha iyi evde gebelik testinde kaçıncı gün öğrenilir acaba

10 gün çıkarsa cok mantıklı iki gün daha beklemektense erkenden bakmak daha iyi evde gebelik testinde kaçıncı gün öğrenilir acaba
Gebelik testi benim 13.gün mü neydi çok silikti. Hiç gebelik testine bulaşma derim. Bana doktorum 10.gün dedi. Çıkıyor düşük de olsa 12de yükselişe bakmış olursın

Öncelikle hayırlı olsun inşallah güzel sonuç alırsınız ben de 2 tane 3. Gün embriyosuyla yola çıktım ikiside tuttu ama maalesef bir tanesinin gelişimi çok yavaştı ve kalbi durdu şuan tek bebekle devam ediyorum 21. Haftamızdayız çok şükür Rabbim herkese nasip etsin inşallah

Gebelik testi benim 13.gün mü neydi çok silikti. Hiç gebelik testine bulaşma derim. Bana doktorum 10.gün dedi. Çıkıyor düşük de olsa 12de yükselişe bakmış olursın
Teşekkür ederim ozaman 8 gün sonra ben de kanda baktırırım işlh da güzel haber alırım,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…