3. Gün Embriyosu

Amin canım oncelikle kaybın için çok üzüldüm rabbim kalan yavrunu size bagıslasın sağ salim kucagına da almayı nasip etsin

Kımse kalmadı mı grupta artık bu grupta çok gğzel haberler alındı bir umut bana da şans getirir demiştim kimse kalmamış sanırım

Yaaa hayırlısı olsun yeter ki yaşayan sağlıkla doğsun benim de ikiz gebeliğim şuan siz bu tarama testlerini nasıl yaptırdınız peki ? Benim bu konu da hiç bilgim yok maalesef ikiz bebeklere tarama testi yapılmıyormus değil mi ?

Çok teşekkür ederim Rabbim sizin ikizlerinizi de sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ikili taramayı ve doppler ultrason u yaptırdım ben doktorum üçlü taramaya gerek görmedi ama benim artık tek gebelik olduğu için ikizlerle ne gibi uygulama yapılıyor tam bilemiyorum ama bana hep perinatolojiye randevu alırken tek gebelik mi ikiz mi diye sordular ikiz gebelikte de tarama testi yapılıyor anladığım kadarıyla ama tabi ücretlendirme iki bebek üzerinden yapıldığı için soruyorlar sanırım

Benim de aynısı oldu endişelenme lütfen bunun onunla hiç alakası yok güzel olcak İnşallah
İşlh ya zaten burda sizlerin yazdıkları olmasa okadar umutsuzdum ki gidip sadece yapıp gelecektim sırf orda kalmasın embriyolar diye hiç belirtiniz olmuş muydu bide çok afedersiniz bana progestan iğne aşırı kabızlık yaptı surup falan da fayda etmiyır sizlerde de oyle bişey oldu mu

gonapeptyl bugun 4. Günüm tranferden sonra bu iğneyi 1 adet vurundum buda beta hcg yi etkiler mi sizce

Bende hiç belirti yoktu canım hatta tutmadığını düşünüp sonucuma bile kendim bakmadım. Ben hoşafla düzenledim onu. Bi de gümde 2incir yedim. Ya benim de canım sıkkın bugün etsiz çiğ köfte yedim ama etsiz olmasına rağmen canım sıkıldı

Benim 2 arkadasım da hamile ve etsiz yiyorlar 10.15 günde bir doktorlarına da sormadan yemezler hiç birşey afiyet olsun canını sıkma hiç bir zararı olacagını sanmam

Benim 2 arkadasım da hamile ve etsiz yiyorlar 10.15 günde bir doktorlarına da sormadan yemezler hiç birşey afiyet olsun canını sıkma hiç bir zararı olacagını sanmam
Çok iştahım açık ya normalde 10sene görmesem aklıma gelmez yarın arıcam doktorumu çok dertlendim

Ya sende gorunce simdi bnde endiselendim bende yedim cigkofte zarari mi gsrmis cnm ?

Ya sende gorunce simdi bnde endiselendim bende yedim cigkofte zarari mi gsrmis cnm ?
Vala yedikten sonra bakmak aklıma geldi benimde çok da yemedim aslında ama etsizse sıkıntı yok diyen de var bakteri üretiyor kesinlikle tüketmeyin diyen de. Ruhum sıkıldı sağlıkla gelsinler allahım nolurSana toksoplazma testi yapıldı mı

Basta bazi testler yapildi ama bu yapildimi bilmiorm.ki ne diye geciyor ki acaba bu test

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…