Amin canım oncelikle kaybın için çok üzüldüm rabbim kalan yavrunu size bagıslasın sağ salim kucagına da almayı nasip etsinÖncelikle hayırlı olsun inşallah güzel sonuç alırsınız ben de 2 tane 3. Gün embriyosuyla yola çıktım ikiside tuttu ama maalesef bir tanesinin gelişimi çok yavaştı ve kalbi durdu şuan tek bebekle devam ediyorum 21. Haftamızdayız çok şükür Rabbim herkese nasip etsin inşallah
Allah razı olsun canım Rabbim herkese hayırlı gebelikler ve hayırlı evlatlar nasip etsin kimsenin kucağını boş koymasınAmin canım oncelikle kaybın için çok üzüldüm rabbim kalan yavrunu size bagıslasın sağ salim kucagına da almayı nasip etsin
Amin canım amin işlhAllah razı olsun canım Rabbim herkese hayırlı gebelikler ve hayırlı evlatlar nasip etsin kimsenin kucağını boş koymasın
Yaaa hayırlısı olsun yeter ki yaşayan sağlıkla doğsunÖncelikle hayırlı olsun inşallah güzel sonuç alırsınız ben de 2 tane 3. Gün embriyosuyla yola çıktım ikiside tuttu ama maalesef bir tanesinin gelişimi çok yavaştı ve kalbi durdu şuan tek bebekle devam ediyorum 21. Haftamızdayız çok şükür Rabbim herkese nasip etsin inşallah
Hala burdayiz aslında ama galiba hamile kalanlar halsizlikten giremiyor artıkKımse kalmadı mı grupta artıkbu grupta çok gğzel haberler alındı bir umut bana da şans getirir demiştim kimse kalmamış sanırım
Çok teşekkür ederim Rabbim sizin ikizlerinizi de sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ikili taramayı ve doppler ultrason u yaptırdım ben doktorum üçlü taramaya gerek görmedi ama benim artık tek gebelik olduğu için ikizlerle ne gibi uygulama yapılıyor tam bilemiyorum ama bana hep perinatolojiye randevu alırken tek gebelik mi ikiz mi diye sordular ikiz gebelikte de tarama testi yapılıyor anladığım kadarıyla ama tabi ücretlendirme iki bebek üzerinden yapıldığı için soruyorlar sanırımYaaa hayırlısı olsun yeter ki yaşayan sağlıkla doğsunbenim de ikiz gebeliğim şuan siz bu tarama testlerini nasıl yaptırdınız peki ? Benim bu konu da hiç bilgim yok maalesef ikiz bebeklere tarama testi yapılmıyormus değil mi ?
Keşke arada girseniz de bize de şans getirseniz hamile olan güzel annelerHala burdayiz aslında ama galiba hamile kalanlar halsizlikten giremiyor artık
Yok tok burdayız şansımız devam etcek inşallah heycanlısındır şimdi senKımse kalmadı mı grupta artıkbu grupta çok gğzel haberler alındı bir umut bana da şans getirir demiştim kimse kalmamış sanırım
Evet heyecanlı biraz stresli bahsetmiştim tüm wmbriyolarımız 5. Gün gittiği için korkuyorum yine de ister istemezYok tok burdayız şansımız devam etcek inşallah heycanlısındır şimdi sen
Benim de aynısı oldu endişelenme lütfen bunun onunla hiç alakası yok güzel olcak İnşallahEvet heyecanlı biraz stresli bahsetmiştim tüm wmbriyolarımız 5. Gün gittiği için korkuyorum yine de ister istemez
İşlh ya zaten burda sizlerin yazdıkları olmasa okadar umutsuzdum ki gidip sadece yapıp gelecektim sırf orda kalmasın embriyolar diye hiç belirtiniz olmuş muydu bide çok afedersiniz bana progestan iğne aşırı kabızlık yaptı surup falan da fayda etmiyır sizlerde de oyle bişey oldu muBenim de aynısı oldu endişelenme lütfen bunun onunla hiç alakası yok güzel olcak İnşallah
Bende hiç belirti yoktu canım hatta tutmadığını düşünüp sonucuma bile kendim bakmadım. Ben hoşafla düzenledim onu. Bi de gümde 2incir yedim. Ya benim de canım sıkkın bugün etsiz çiğ köfte yedim ama etsiz olmasına rağmen canım sıkıldıİşlh ya zaten burda sizlerin yazdıkları olmasa okadar umutsuzdum ki gidip sadece yapıp gelecektim sırf orda kalmasın embriyolar diye hiç belirtiniz olmuş muydu bide çok afedersiniz bana progestan iğne aşırı kabızlık yaptı surup falan da fayda etmiyır sizlerde de oyle bişey oldu mu
Benim 2 arkadasım da hamile ve etsiz yiyorlar 10.15 günde bir doktorlarına da sormadan yemezler hiç birşey afiyet olsun canını sıkma hiç bir zararı olacagını sanmamBende hiç belirti yoktu canım hatta tutmadığını düşünüp sonucuma bile kendim bakmadım. Ben hoşafla düzenledim onu. Bi de gümde 2incir yedim. Ya benim de canım sıkkın bugün etsiz çiğ köfte yedim ama etsiz olmasına rağmen canım sıkıldı
Çok iştahım açık ya normalde 10sene görmesem aklıma gelmezBenim 2 arkadasım da hamile ve etsiz yiyorlar 10.15 günde bir doktorlarına da sormadan yemezler hiç birşey afiyet olsun canını sıkma hiç bir zararı olacagını sanmam
Ya sende gorunce simdi bnde endiselendim bende yedim cigkofte zarari mi gsrmis cnm ?Bende hiç belirti yoktu canım hatta tutmadığını düşünüp sonucuma bile kendim bakmadım. Ben hoşafla düzenledim onu. Bi de gümde 2incir yedim. Ya benim de canım sıkkın bugün etsiz çiğ köfte yedim ama etsiz olmasına rağmen canım sıkıldı
Vala yedikten sonra bakmak aklıma geldi benimde çok da yemedim aslında ama etsizse sıkıntı yok diyen de var bakteri üretiyor kesinlikle tüketmeyin diyen de. Ruhum sıkıldı sağlıkla gelsinler allahım nolurYa sende gorunce simdi bnde endiselendim bende yedim cigkofte zarari mi gsrmis cnm ?
Basta bazi testler yapildi ama bu yapildimi bilmiorm.ki ne diye geciyor ki acaba bu testVala yedikten sonra bakmak aklıma geldi benimde çok da yemedim aslında ama etsizse sıkıntı yok diyen de var bakteri üretiyor kesinlikle tüketmeyin diyen de. Ruhum sıkıldı sağlıkla gelsinler allahım nolurSana toksoplazma testi yapıldı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?