3. Gün Embriyosu

Anti toxoplazma igG ve antitoxoplazma igM testleri yapilmis ikisi de negatif . Belirlenen degerler arasinda cikms bunlar galiba
İşte negatifse ekstra dikkat etmen gerekiyor canım şu çiğ ete dokunma. Şarküteri ürünü yeme. Yeşillikleri güzel yıka gibi şeylere. YArın sorcam doktoruma neden yapmadı bana. Bu çiğ köftede canımın sıktı zaten

E-nabiz da. Degerlerde yesil tik var belilerben degerler arasinda ama ayy valla sıkinti o zaman bana birsey demedi doktor

E-nabiz da. Degerlerde yesil tik var belilerben degerler arasinda ama ayy valla sıkinti o zaman bana birsey demedi doktor
Canını sıkmak istemezdim canım. Etsiz çiğ köfteyse sıkıntı değil demişler ama içimde rahat değil. Biri bana çip köfte yasak demişti aslında ama doktorum mu yoksa sağlık ocağından bi ebeyle görüşmüştüm o mu hatırlamıyorum

Doktora sorunca buraya da yaz canim bende cuma sorarim gidince

Allahın izni ile hiç birşey olmaz korkmayın suan yaptıgınız stres daha zararlı tekrar yemezsiniz olur biter bi kereden bişey olmaz canınız cok cekerse evde yapın yada yaptırın etli olsa tamam ama etsiz hiç bişey olmaz merak etmeyin kandıl bol bol dua edin rabbim hepinize sağlıcakla kucagınıza almayı da nasip eder işlh bu mubarek günlerin hürmetine

İnşallah sağlıkla hepmiz alırız kucaklarımıza

Ayın 25 test günüm fakat ben 23 yapmayı düşünüyorum işlh ben de güzel haberler veririm

Ayın 25 test günüm fakat ben 23 yapmayı düşünüyorum işlh ben de güzel haberler veririm
23ünde yapsan da çıkmaz bence inşallah çıkar ama ben kanda pozitif çıktıktan sonra yaptım aşırı silik çizgiydi ama yap sen yine de kişiden kişiye değişiyor

23ünde yapsan da çıkmaz bence inşallah çıkar ama ben kanda pozitif çıktıktan sonra yaptım aşırı silik çizgiydi ama yap sen yine de kişiden kişiye değişiyor
23ünde kan yapmayı düşünüyorum canım 22 si de erken gebelik düşünüyorum zaman geçiremiyorum kendimde belirti arıyorum bulamıyorum 13 şubatta tranferim olmuştu ya çıkar belki ya

Hiç kimseye söylemedik biz niye söyleyeyim ki soru sorup durcaklar belki acıyacaklar malum bazısı tek gecede hamile kalıyor . Diper ay transferim olacak rahmimde sıkıntı olmazsa

Kanda 10.gün kesin çıkar canım
İşlh canım zaman azaldıkça korkuyorum ve bugun bi durgunum mutsuzum sürekli bakıyorum kim ne yazmış okuyum da zaman gecsin diye dualarınıza benı de katarsanız sevinirim ağlasam ağlarım yani şuan oyle içim bunaldı

Ben çok ağladım olmadı diye sonucuma bile bakmadımbunaltma kendini olcak inşallah güzel düşün falan hikaye insan böyle bi zamanda hep olumsuza yöneliyor en azından ben öyleydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…