Heralde direk toksoplazma diye. Çiğ köfteden bağımsız bu olay bu arada aklıma gelmişken sordum. 2 arkadaşım hamile ikisine de yapılmış bana yapılmadıBasta bazi testler yapildi ama bu yapildimi bilmiorm.ki ne diye geciyor ki acaba bu test
Anti toxoplazma igG ve antitoxoplazma igM testleri yapilmis ikisi de negatif . Belirlenen degerler arasinda cikms bunlar galibaHeralde direk toksoplazma diye. Çiğ köfteden bağımsız bu olay bu arada aklıma gelmişken sordum. 2 arkadaşım hamile ikisine de yapılmış bana yapılmadı
İşte negatifse ekstra dikkat etmen gerekiyor canım şu çiğ ete dokunma. Şarküteri ürünü yeme. Yeşillikleri güzel yıka gibi şeylere. YArın sorcam doktoruma neden yapmadı bana. Bu çiğ köftede canımın sıktı zatenAnti toxoplazma igG ve antitoxoplazma igM testleri yapilmis ikisi de negatif . Belirlenen degerler arasinda cikms bunlar galiba
E-nabiz da. Degerlerde yesil tik var belilerben degerler arasinda ama ayy valla sıkinti o zaman bana birsey demedi doktorİşte negatifse ekstra dikkat etmen gerekiyor canım şu çiğ ete dokunma. Şarküteri ürünü yeme. Yeşillikleri güzel yıka gibi şeylere. YArın sorcam doktoruma neden yapmadı bana. Bu çiğ köftede canımın sıktı zaten
Canını sıkmak istemezdim canım. Etsiz çiğ köfteyse sıkıntı değil demişler ama içimde rahat değil. Biri bana çip köfte yasak demişti aslında ama doktorum mu yoksa sağlık ocağından bi ebeyle görüşmüştüm o mu hatırlamıyorumE-nabiz da. Degerlerde yesil tik var belilerben degerler arasinda ama ayy valla sıkinti o zaman bana birsey demedi doktor
Doktora sorunca buraya da yaz canim bende cuma sorarim gidinceCanını sıkmak istemezdim canım. Etsiz çiğ köfteyse sıkıntı değil demişler ama içimde rahat değil. Biri bana çip köfte yasak demişti aslında ama doktorum mu yoksa sağlık ocağından bi ebeyle görüşmüştüm o mu hatırlamıyorum
Tamam sende yaz mutlakaDoktora sorunca buraya da yaz canim bende cuma sorarim gidince
Tamam cnm. Valla iyi ki soyledin bnm cnm hep baharatli seyler istio en cok da cigkogte yiyesm gelio genelde Allahtan hepsinide yemedimTamam sende yaz mutlaka
Allahın izni ile hiç birşey olmaz korkmayın suan yaptıgınız stres daha zararlı tekrar yemezsiniz olur biter bi kereden bişey olmaz canınız cok cekerse evde yapın yada yaptırın etli olsa tamam ama etsiz hiç bişey olmaz merak etmeyin kandıl bol bol dua edin rabbim hepinize sağlıcakla kucagınıza almayı da nasip eder işlh bu mubarek günlerin hürmetineVala yedikten sonra bakmak aklıma geldi benimde çok da yemedim aslında ama etsizse sıkıntı yok diyen de var bakteri üretiyor kesinlikle tüketmeyin diyen de. Ruhum sıkıldı sağlıkla gelsinler allahım nolurSana toksoplazma testi yapıldı mı
Konuştum canım doktorumla. Hijyenik açıdan çok önerilmiyor ama az porsiyon yenebilir dediTamam cnm. Valla iyi ki soyledin bnm cnm hep baharatli seyler istio en cok da cigkogte yiyesm gelio genelde Allahtan hepsinide yemedim
İnşallah sağlıkla hepmiz alırız kucaklarımızaAllahın izni ile hiç birşey olmaz korkmayın suan yaptıgınız stres daha zararlı tekrar yemezsiniz olur biter bi kereden bişey olmaz canınız cok cekerse evde yapın yada yaptırın etli olsa tamam ama etsiz hiç bişey olmaz merak etmeyin kandıl bol bol dua edin rabbim hepinize sağlıcakla kucagınıza almayı da nasip eder işlh bu mubarek günlerin hürmetine
Amin canım işlh hepinizin kandili mübarek olsun tüm güzel dualarınız kabul olsun dualarınızı yaşamanız dileği ileİnşallah sağlıkla hepmiz alırız kucaklarımıza
Ayy iyi bariKonuştum canım doktorumla. Hijyenik açıdan çok önerilmiyor ama az porsiyon yenebilir dedi
23ünde yapsan da çıkmaz benceAyın 25 test günüm fakat ben 23 yapmayı düşünüyorum işlh ben de güzel haberler veririm
23ünde kan yapmayı düşünüyorum canım 22 si de erken gebelik düşünüyorum zaman geçiremiyorum kendimde belirti arıyorum bulamıyorum23ünde yapsan da çıkmaz benceinşallah çıkar ama ben kanda pozitif çıktıktan sonra yaptım aşırı silik çizgiydi ama yap sen yine de kişiden kişiye değişiyor
Hiç kimseye söylemedik biz niye söyleyeyim ki soru sorup durcaklar belki acıyacaklar malum bazısı tek gecede hamile kalıyor . Diper ay transferim olacak rahmimde sıkıntı olmazsaKızlar merhaba. Benim de transferimin 7.günü (3.gün embriyosu) ama hiçbi belirti yok malesef
Ne kadar zor bi süreçmiş. İlaçlar - iğneler. İnternetten bakıyosun herkesin tecrübesi farklı neyi uygulayacağını şaşırıyosun.
İlk günler duygusal olarak hiçbi değişikliğim yoktu ama sonradan ani yükselmeler duygulanmalar yaşıyorum biraz zorluyo beni.
Doktorum kimseye söylemeyin üzerinizde bi baskı hissetmeyin dedi siz bu konuda napıyosunuz?
Kanda 10.gün kesin çıkar canım23ünde kan yapmayı düşünüyorum canım 22 si de erken gebelik düşünüyorum zaman geçiremiyorum kendimde belirti arıyorum bulamıyorum13 şubatta tranferim olmuştu ya çıkar belki ya
İşlh canım zaman azaldıkça korkuyorum ve bugun bi durgunum mutsuzum sürekli bakıyorum kim ne yazmış okuyum da zaman gecsin diye dualarınıza benı de katarsanız sevinirim ağlasam ağlarım yani şuan oyle içim bunaldıKanda 10.gün kesin çıkar canım
Ben çok ağladım olmadı diye sonucuma bile bakmadımİşlh canım zaman azaldıkça korkuyorum ve bugun bi durgunum mutsuzum sürekli bakıyorum kim ne yazmış okuyum da zaman gecsin diye dualarınıza benı de katarsanız sevinirim ağlasam ağlarım yani şuan oyle içim bunaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?