İşlh canım ya o kadar güzel moral veriyorsunuz ki ve anlıyorsunuz ki şuan sadece test gunune kadar burda takılmak istiyorumBen çok ağladım olmadı diye sonucuma bile bakmadımbunaltma kendini olcak inşallah güzel düşün falan hikaye insan böyle bi zamanda hep olumsuza yöneliyor en azından ben öyleydim
İşlh canım ya o kadar güzel moral veriyorsunuz ki ve anlıyorsunuz ki şuan sadece test gunune kadar burda takılmak istiyorum
Evet canım senin nasıl geçiyor hamilelik bebiş nasılhep birlikte geçiyoruz bu yollardan
ÇOk şükür iyi ama ben biraz fazla pimpirikliyimEvet canım senin nasıl geçiyor hamilelik bebiş nasıl
Maşallah canım pimpirik yapma bak maşallah çok şukur olmuş bundan sonra da işlh sağlık içinde güzelce büyür annesi yerleşmeye devam ediyor olabilir mi yada büyüyordur ondan olabilir bence kasık ağrınÇOk şükür iyi ama ben biraz fazla pimpirikliyimkasıklarım da ağrı var bugün biraz başka sıkıntım yok çok şükür
İnşallah öyledir canımMaşallah canım pimpirik yapma bak maşallah çok şukur olmuş bundan sonra da işlh sağlık içinde güzelce büyür annesi yerleşmeye devam ediyor olabilir mi yada büyüyordur ondan olabilir bence kasık ağrın
Az kaldı testine inşallah tutunmuşturBen de de sanki gögüs hassasiyeyim var aslında krisn varda ilaçtan mı yoksa bebeğim benımle de ondan mı nilemedşm dunden beri gögsüme dokundugımda acıyor içi ama ben ilaçlar yapsr mı diye kendimi kaptırmamaya çalılıyorum dun hafifti bugun baya var
Amin canım işlh ben de belirti diye biliyorum ama psikolojık olanilir mi yada progestan vurunuyorum o yapar mı bilemedim işlh ben de hamileyimdir sağlıklı hayırlı bi şekilde olurİnşallah öyledir canımÇok şükür allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
İnşallah canımAmin canım işlh ben de belirti diye biliyorum ama psikolojık olanilir mi yada progestan vurunuyorum o yapar mı bilemedim işlh ben de hamileyimdir sağlıklı hayırlı bi şekilde olur
İşlh canım öğrendiğimde hemen yazacamİnşallah canımGüzel haberlerini bekliyoruz
Ayy çiğ köfte yasak mı ? Şaka yapıyorsunuzTamam cnm. Valla iyi ki soyledin bnm cnm hep baharatli seyler istio en cok da cigkogte yiyesm gelio genelde Allahtan hepsinide yemedim
Çok erken yapmissin ben 11.gün yaptım o zaman çıktıslm benim 3.emriyosu 6.gun idrar testinde cıkmadı
Ben 12.gun kan verip öğrendim ve 13.gun test yaptığım halde görünmedi çizgi Allah aşkına 12 gunden önce test yapmayın direk kan verin lütfen yaslm benim 3.emriyosu 6.gun idrar testinde cıkmadı
ben normal gebelik testi yaptım amaErken gebelik testinde çıkardı diye düşündüm olsaydı
sizin ki simdi pozitif miİşlh canım öğrendiğimde hemen yazacam
Hayır erken gebelik testi yaptım 9. Gün negatif çıktı kanda bakmadım kanda 12. Gğn bakılacaktı ama negatiftir diye düşünüyorum artıksizin ki simdi pozitif mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?