3. Gün Embriyosu

Slm bende 26 subatta 3.gun embriyosu transfer oldum tek ..bu sabah idrarda baktim bisey cikmadi ama erken gebelik testi degil kaset test..p.tesi kan verme günüm sizce umut varmi?
Umut her zaman var daha idrara gecmemistir . Bazilarinda erken cikiyor ama ikiz oluyor onlarin genelde bir de. Beta degerine bagli bu dusukse cikmio yuksekse cikio umutsuz olma

Umut her zaman var daha idrara gecmemistir . Bazilarinda erken cikiyor ama ikiz oluyor onlarin genelde bir de. Beta degerine bagli bu dusukse cikmio yuksekse cikio umutsuz olma
Insallah idrara geçmemiştir daha iki gündür sag kasigimda agri var gelip gidiyo ayakta fazla kalinca artıyo hatta bilemedim

Sana hiç kıyamam umarım tekrarı yaşanmaz çok dikkat et kendine dualarım seninle Rabbim evladını sana bağışlasın

Merhaba cnm.ilk önce Hayrli olsun inş güzel pozitif sonuç alırsın umarım kalpten diliyorum bende 3.gün embriyosu 2 tane koyuldu ve sonucumu ben tam test gününde 12.günde öğrendim ve evde test asla yapmadım ki senin aklında da varsa aklından çıkar ve test gününü bekle derim

Teşekkür ederim tavsiyen için testini erkenden evde yapıp öğrendim biraz sabırsızım ben maalesef çok şükür 3 aylık olduk darısı isteyen herkese olsun

Teşekkür ederim tavsiyen için testini erkenden evde yapıp öğrendim biraz sabırsızım ben maalesef çok şükür 3 aylık olduk darısı isteyen herkese olsun
ooo maşallah biz daha 5 haftalığızyarin da inş kesemizi görücez. Senin değer kaç çıkmıştı?

Çok geçmiş olsun kuzum ya korkma çok şükür geçmiş bakbenim sen çok ağrım oluyor çözemedim

Canlarım ben çok şükür iyiyim 12. Haftadayiz biz. Fetal DNA yaptırdık onun sonucunu bekliyoruz bı sıkıntı çıkmaz inşallah ya sen nasılsın bı sorun yoktur umarım
Bende 12.haftaya geldim yarın 2li tarama var aynı şey mi oluyor çıkmaz çıkmaz inşallah güzel sonuçlara hep birlikte iyiyim ya karnım ağrıyor kardeşim hamilelik kisti olabilir dedi yarın sorcam bakalım

Bende 12.haftaya geldim yarın 2li tarama var aynı şey mi oluyor çıkmaz çıkmaz inşallah güzel sonuçlara hep birlikte iyiyim ya karnım ağrıyor kardeşim hamilelik kisti olabilir dedi yarın sorcam bakalım
İkili tarama değil bize tarama yapılmıyor ya ikiz oldukları için biz de mecbur DNA ya baktırdık umarım sağ salim dogururuz gerçekten zaman hemen geçsin hiç geçmiyor sankiii

ooo maşallah biz daha 5 haftalığızyarin da inş kesemizi görücez. Senin değer kaç çıkmıştı

ooo maşallah biz daha 5 haftalığızyarin da inş kesemizi görücez. Senin değer kaç çıkmıştı?
Ya değerimi tam hatırlamıyorum ama 4 katı artış olmuştu normalde 2 katı olması gerekiyordu 4 katı görünce biz anladık hemen ikiz olduğunu sağlıkla gelsin bebişiniz inşallah istiyorsanız size de ikiz nasip etsin Rabbim

Aaaa bugünmus senin tarama sonuç güzeldir umarım meraktayim valla güzel haber bekliyorum senden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…