- 27 Ocak 2020
- 251
- 62
- 18
Umut her zaman var daha idrara gecmemistir . Bazilarinda erken cikiyor ama ikiz oluyor onlarin genelde bir de. Beta degerine bagli bu dusukse cikmio yuksekse cikio umutsuz olmaSlm bende 26 subatta 3.gun embriyosu transfer oldum tek ..bu sabah idrarda baktim bisey cikmadi ama erken gebelik testi degil kaset test..p.tesi kan verme günüm sizce umut varmi?
Insallah idrara geçmemiştir daha iki gündür sag kasigimda agri var gelip gidiyo ayakta fazla kalinca artıyo hatta bilemedimUmut her zaman var daha idrara gecmemistir . Bazilarinda erken cikiyor ama ikiz oluyor onlarin genelde bir de. Beta degerine bagli bu dusukse cikmio yuksekse cikio umutsuz olma
Ahh ahh keşke dediğin gibi olsaydıKilo almamışsındır sendedoktor bana çok zayıfsın çok hızlı kilo almışsın dikkat et dedi
O kadar kusmaya nasıl başardın kızAhh ahh keşke dediğin gibi olsaydıben 4 kilo aldım
Ayy cnm sorma ben ilk kanamadan sonra iki kez daha kanama gecirdim sonuncusu cok fazlaydi hastanede kaldm iki gun sujur suan sadece kahverengi akinti var ama risk devam edior dedi doktor tekrar yasatmasin Allahim dierek geciorm gunlerimi. Sen nasilsin ?
Canlarım ben çok şükür iyiyim 12. Haftadayiz biz. Fetal DNA yaptırdık onun sonucunu bekliyoruz bı sıkıntı çıkmaz inşallah ya
Sana hiç kıyamam umarım tekrarı yaşanmaz çok dikkat et kendine dualarım seninleAyy cnm sorma ben ilk kanamadan sonra iki kez daha kanama gecirdim sonuncusu cok fazlaydi hastanede kaldm iki gun sujur suan sadece kahverengi akinti var ama risk devam edior dedi doktor tekrar yasatmasin Allahim dierek geciorm gunlerimi. Sen nasilsin ?
Merhaba cnm.ilk önce Hayrli olsun inş güzel pozitif sonuç alırsın umarım kalpten diliyorumHerkese merhaba henüz bir önce ki transferinin üstünden 2 ay geçti ve ben yine buradayım. Bir önce ki transferde kimyasal gebelik yaşadım ve öğrendiğim gün covid olduğumu da öğrendim ne yıkım anlatamam ... Neyse ben 2 gün önce tekrar transfer yaptırdım canlarım 2 adet 3. Gün Embriyosu. Daha önce hiç çift transfer ve 3. Gün transferi yaptırmadım. Ama ben yine 12. Günü beklemeden test yaptırırımKalan 10 günü burada sizlerle sohbet ederek geçirmek istiyorum vee soruyoruum siz kaçıncı günde sonuç aldınız ? Biraz tecrübelerinizden bahseder misiniz?
Teşekkür ederim tavsiyen içinMerhaba cnm.ilk önce Hayrli olsun inş güzel pozitif sonuç alırsın umarım kalpten diliyorumbende 3.gün embriyosu 2 tane koyuldu ve sonucumu ben tam test gününde 12.günde öğrendim ve evde test asla yapmadım ki senin aklında da varsa aklından çıkar ve test gününü bekle derim
ooo maşallahTeşekkür ederim tavsiyen içintestini erkenden evde yapıp öğrendim biraz sabırsızım ben maalesef çok şükür 3 aylık olduk darısı isteyen herkese olsun
Çok geçmiş olsun kuzum ya korkma çok şükür geçmiş bakAyy cnm sorma ben ilk kanamadan sonra iki kez daha kanama gecirdim sonuncusu cok fazlaydi hastanede kaldm iki gun sujur suan sadece kahverengi akinti var ama risk devam edior dedi doktor tekrar yasatmasin Allahim dierek geciorm gunlerimi. Sen nasilsin ?
Bende 12.haftaya geldim yarın 2li tarama var aynı şey mi oluyorCanlarım ben çok şükür iyiyim 12. Haftadayiz biz. Fetal DNA yaptırdık onun sonucunu bekliyoruz bı sıkıntı çıkmaz inşallah yasen nasılsın bı sorun yoktur umarım
Cok saol yavrm hepimiz saglikla alalim kucaklarimiza insallah kuzumSana hiç kıyamam umarım tekrarı yaşanmaz çok dikkat et kendine dualarım seninleRabbim evladını sana bağışlasın
Saol kuzum. Benimde cok agrim var ozellikle bacaklarimÇok geçmiş olsun kuzum ya korkma çok şükür geçmiş bakbenim sen çok ağrım oluyor çözemedim
Benimde pazartesi ikili taramam insallah hayirli haberler aliriz yaBende 12.haftaya geldim yarın 2li tarama var aynı şey mi oluyorçıkmaz çıkmaz inşallah güzel sonuçlara hep birlikte iyiyim ya karnım ağrıyor kardeşim hamilelik kisti olabilir dedi yarın sorcam bakalım
İkili tarama değil bize tarama yapılmıyor ya ikiz oldukları için biz de mecbur DNA ya baktırdıkBende 12.haftaya geldim yarın 2li tarama var aynı şey mi oluyorçıkmaz çıkmaz inşallah güzel sonuçlara hep birlikte iyiyim ya karnım ağrıyor kardeşim hamilelik kisti olabilir dedi yarın sorcam bakalım
ooo maşallahbiz daha 5 haftalığız yarin da inş kesemizi görücez. Senin değer kaç çıkmıştı
Ya değerimi tam hatırlamıyorum ama 4 katı artış olmuştu normalde 2 katı olması gerekiyordu 4 katı görünce biz anladık hemen ikiz olduğunuooo maşallahbiz daha 5 haftalığız yarin da inş kesemizi görücez. Senin değer kaç çıkmıştı?
Haber verin mutlaka benim 14 gün sonra çıkacak sonucum ama sizden haber bekliyorumBenimde pazartesi ikili taramam insallah hayirli haberler aliriz ya
Aaaa bugünmus senin tarama sonuç güzeldir umarımBende 12.haftaya geldim yarın 2li tarama var aynı şey mi oluyorçıkmaz çıkmaz inşallah güzel sonuçlara hep birlikte iyiyim ya karnım ağrıyor kardeşim hamilelik kisti olabilir dedi yarın sorcam bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?