3. Gün Embriyosu

Bugün yaptım öğlen evde vardı test dedim bı deneyeyim gölge gibi çok silik bi çizgi çıktı erken gebelik testi değildi ama evde normal test vardı Tabii yine de kanda çıkmadan net diyemeyiz
Catlatma.ignesinin ustunden 12gun gectiyse pozitife goz kirpmissin insallah onun etkisinden deildir . Bak bende heyecan yaptm.smdi bizim gunler ayniydi seninle deilmmi 6.gun bgn bnm

Bugün yaptım öğlen evde vardı test dedim bı deneyeyim gölge gibi çok silik bi çizgi çıktı erken gebelik testi değildi ama evde normal test vardı Tabii yine de kanda çıkmadan net diyemeyiz
Ayyyyy süper haber bu inşallah kanda da çıkarYarın da kan ver bari bize de dua et

Catlatma.ignesinin ustunden 12gun gectiyse pozitife goz kirpmissin insallah onun etkisinden deildir . Bak bende heyecan yaptm.smdi bizim gunler ayniydi seninle deilmmi 6.gun bgn bnm
Evet günlerimiz aynı çatlatma iğnesinin etkisi geçti ben onun testini yapmıştım önceden çok dua ediyorum hepimize inşallah hepimiz pozitif sonuç alırız

Merhablar benjm transferimin11 günü 7. Gunu yapmistim hayalet çizgi vardi sonra yapmadim daha bugun kan verdim yarin alacam ama adet olacagom gibi agri var yarin adetimin ilk günü olacak insallah olmam 4.gün embiryo benimki de belim kasigim heryerim agriyo korkuyorum acikcasi

Kızlar merhaba. Benim de transferimin 7.günü (3.gün embriyosu) ama hiçbi belirti yok malesef
Ne kadar zor bi süreçmiş. İlaçlar - iğneler. İnternetten bakıyosun herkesin tecrübesi farklı neyi uygulayacağını şaşırıyosun.
İlk günler duygusal olarak hiçbi değişikliğim yoktu ama sonradan ani yükselmeler duygulanmalar yaşıyorum biraz zorluyo beni.
Doktorum kimseye söylemeyin üzerinizde bi baskı hissetmeyin dedi siz bu konuda napıyosunuz?

Benimde 6.gunum.bende bgn kendimi gereksiz duygusal hissediyorum. Bir an once test gunu gelse diorm icimden hem.korluorm.hem heyecanliyim

Benim de bugün 5.günüm. 3.gün embriyosu. sıfır belirti be bugün aşırı sinirliydim. Ağlama da yok üstelik. Ben sadece kendi aileme söyledim eşimin ailesi bilmiyor. Kendi ailem yalında olmasa onlara da söylemezdim. Bi De bi kaç beni kasmıcak yakın arkadaşlarım biliyor ama iş yerim öğrendi gibi onları da takmıyorum napaym

Korkmayın hiç zaten adet belirtisiyle aynı diyorlar. Gebelik testi neden yarına kaldı çok geç değil mi ben dayanamam

Anneme söylesem sürekli onu yapın bunu yapın diyecek bi tip hiç girişmek istemiyorum ama insan paylaşmak da istiyo ne yalan söyleyim. Bazen böyle aşırı neşeli oluyorum bazen de çalan telefonu açıp tek bi kelime etmek istemiyorum. Durduk yere ağlıyorum sonra hiçbişey olmamış gibi gülüyorum eşim delircek diye korkuyorum adam bi garip oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…