3. Gün Embriyosu

Ben doktoruma sormuştum duygu dalgalanması gayet normal demişti bizi de böyle kabul etsinler napalımannenize söyleyin bence anne desteği gibisi yok

Korkmayın hiç zaten adet belirtisiyle aynı diyorlar. Gebelik testi neden yarına kaldı çok geç değil mi ben dayanamam
Talihsizlik iste dersim var diye cikamadim disariya esim iste eve geliyo sinavlara giriyo ben de saglim ocagi yakin diye gityim verdim insallah yaa inanin cok korkuyom Allah nasip eder insallah her bekleyene zor bir surec gerçekten

İğnenin etkisi 3-4 gün sürüyormuş geçmiştir bence yarın bı daha yap bakalım ama bence vaarr ayrıca bu nasıl iğne etkisi o çizgi çok silik değil ki yaa çok sevindim çok
Zor gorunuyor aslinda yaa resmde gozuksn diye zaman gecmis olabikir biraz internette 12.gunden sonra yaziyor o yuzden biraz suphelendim

Bilemem tabi yine en net sonuç kanda çıkar ama bugüne kadar yaptığım ve pozitif çıkan her testim doğru çıktı ayrıca hep transferin 5. 6. Günü yaptım sonrası düşük vs oldu ama sonuçta çatlatma iğnesinin etkisinin çok uzun sürmedigini görmüş oldum bence hamilesin yani inşallah
Zor gorunuyor aslinda yaa resmde gozuksn diye zaman gecmis olabikir biraz internette 12.gunden sonra yaziyor o yuzden biraz suphelendim

Ayy insallah cnm ya bnm ilk tup bebek deneyimiim daha once de herhangi bi sekilde gebelik olmadi ondan acemiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…