Ben doktoruma sormuştum duygu dalgalanması gayet normal demiştiAnneme söylesem sürekli onu yapın bunu yapın diyecek bi tip hiç girişmek istemiyorum ama insan paylaşmak da istiyo ne yalan söyleyim. Bazen böyle aşırı neşeli oluyorum bazen de çalan telefonu açıp tek bi kelime etmek istemiyorum. Durduk yere ağlıyorum sonra hiçbişey olmamış gibi gülüyorum eşim delircek diye korkuyorum adam bi garip oldu
Talihsizlik iste dersim var diye cikamadim disariya esim iste eve geliyo sinavlara giriyo ben de saglim ocagi yakin diye gityim verdim insallah yaa inanin cok korkuyom Allah nasip eder insallah her bekleyene zor bir surec gerçektenKorkmayın hiç zaten adet belirtisiyle aynı diyorlar. Gebelik testi neden yarına kaldı çok geç değil mi ben dayanamam
İnşallahTalihsizlik iste dersim var diye cikamadim disariya esim iste eve geliyo sinavlara giriyo ben de saglim ocagi yakin diye gityim verdim insallah yaa inanin cok korkuyom Allah nasip eder insallah her bekleyene zor bir surec gerçekten
İnşallahaldınız mu sonucu
Bugun transferin 7.gunu catlatma ignesinin de 12.sizce bu catlatma ignesinin etkisi midir ? Silik cikti ikinci cizgiNe zaman yaptın
Ben Perşembe günü yapmıştım oldu bayaYaaa ben yapmadm hic simdo gectii gecmedi mi bilmiormgecen pazar yapmstm ben cetlatma ignesini sen ne zaman yapmistin?
Ohaa yaptın mıBugun transferin 7.gunu catlatma ignesinin de 12.sizce bu catlatma ignesinin etkisi midir ? Silik cikti ikinci cizgi
Resim gozukuyor mu pekiOhaa yaptın mıçatlatma iğnesi etkisi kalmaz artık hayırlı olsuuun
Eveeeet gayet güzel görünüyor hem deResim gozukuyor mu peki
Ayyy valla icimde bi gunes dpgdu ama korkuyorum da ya ignenin etkisiyse dieOhaa yaptın mıçatlatma iğnesi etkisi kalmaz artık hayırlı olsuuun
İğnenin etkisi 3-4 gün sürüyormuş geçmiştir bence yarın bı daha yap bakalım ama bence vaarr ayrıca bu nasıl iğne etkisi o çizgi çok silik değil kiAyyy valla icimde bi gunes dpgdu ama korkuyorum da ya ignenin etkisiyse die
Zor gorunuyor aslinda yaa resmde gozuksn diye zaman gecmis olabikir birazİğnenin etkisi 3-4 gün sürüyormuş geçmiştir bence yarın bı daha yap bakalım ama bence vaarr ayrıca bu nasıl iğne etkisi o çizgi çok silik değil kiyaa çok sevindim çok
Ayy ne guzel moral veriosn cok saollİğnenin etkisi 3-4 gün sürüyormuş geçmiştir bence yarın bı daha yap bakalım ama bence vaarr ayrıca bu nasıl iğne etkisi o çizgi çok silik değil kiyaa çok sevindim çok
Zor gorunuyor aslinda yaa resmde gozuksn diye zaman gecmis olabikir birazinternette 12.gunden sonra yaziyor o yuzden biraz suphelendim
Ayy insallah cnm ya bnm ilk tup bebek deneyimiimBilemem tabi yine en net sonuç kanda çıkar ama bugüne kadar yaptığım ve pozitif çıkan her testim doğru çıktı ayrıca hep transferin 5. 6. Günü yaptım sonrası düşük vs oldu ama sonuçta çatlatma iğnesinin etkisinin çok uzun sürmedigini görmüş oldum bence hamilesin yani inşallah
Ben bebiş olduğunu düşünüyorumAyy ne guzel moral veriosn cok saollinsalalh sen haklisindir igne deil de bebistir etki eden
Ayy çok heycanlı hadi inşallah pozitifOglen iki de cikacak cok stresliyim
Ayy insallah cnm ya bnm ilk tup bebek deneyimiimdaha once de herhangi bi sekilde gebelik olmadi ondan acemi
Ben inanıyorum olmuş olmuşAyy insallah cnm ya bnm ilk tup bebek deneyimiimdaha once de herhangi bi sekilde gebelik olmadi ondan acemiyim
Çatlatma iğnesinin etkisi 6.gün bitiyor diyen biliyorum. Bence olmuş bu iş inşallahBugun transferin 7.gunu catlatma ignesinin de 12.sizce bu catlatma ignesinin etkisi midir ? Silik cikti ikinci cizgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?