3. Gün Embriyosu

Hakkını veririm tüm iş yerim öğrendi galiba bugün biraz ona takıldım pozitifi göreydim öyle öğrenselerdi
Amaaan boşver öğrensinler ya valla benim deneme sayım o kadar fazla oldu ki artık kim neyi öğrenmiş ne biliyor ne söylüyor hiç umrumda değil boşver takılma 5. Gündeyiz artık hadi bakalım ben 9. Gün test yaptiracam daha fazla bekleyemicem gibi görünüyor

Vala artık kurumca biliyorlarBana doktorum kesinlikle yasak dediSalı yaptırcam. Ne hissediyorsun bar mı gebelik

Ayrıldı Tavmergen i kullanıyor. Ben de İsmail beyle Kaan bey arasında kalmıştım. Hakkımızda hayırlısı allah yüzümüze baksın
Kaan bey rahatsızlandığı için bir ay daha bekleyeceğiz biz. Dönmeme durumu olursa İsmail beyi düşünüyorum benim embriyolarım da tavmergende onun için sordum. Siz memnun musunuz kendisinden?

Kaan bey rahatsızlandığı için bir ay daha bekleyeceğiz biz. Dönmeme durumu olursa İsmail beyi düşünüyorum benim embriyolarım da tavmergende onun için sordum. Siz memnun musunuz kendisinden?
Çok memnunum ben Her an ulaşabiliyorum o bile çok güzel inşallah güzel sonuç da alırsam daha da memnun olcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…