3.gun embriyosuyla hamile kalanlar

Ozgem88

Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2017
108
71
13
3.gun embriyosuyla transfer olacaklar ve hamileler yasadiklarinizi paylasirmisiniz

Tatlım bi bilgim YOk ama allah gönlüne göre versin insallah

Rabbim istedikten sonra 2nci gün embriyosu bile olur..transfer oldun sanirim.sakin ol stresten uzak dur ve dua et..allah yardimcin olsun bebegine kavusursun insalahhh
Rahim hazir olmadigi icin dondurduk birtane var sadece nasipse kasim onbesinde olacak

Tek embriyomu ttansfer edildi peki bitaz bahsedermisin bana
2 embriyo ancak transfer sirasinda terslikler oldu cok hizli olmasi gereken islem rahip agzinin kasilmasi sonucu gec oldu embriyolar zarar gorecek dedi doktor geri gonderdi embriyolar tekrar geldi ve en fazla 5 dakika olmasi gereken islem yarim saat surdu o esnada embroyonun tekinin zarar girdugunu dusunuyorum tutmadi hic kizim tam bir mucize oldu

2 embriyo ancak transfer sirasinda terslikler oldu cok hizli olmasi gereken islem rahip agzinin kasilmasi sonucu gec oldu embriyolar zarar gorecek dedi doktor geri gonderdi embriyolar tekrar geldi ve en fazla 5 dakika olmasi gereken islem yarim saat surdu o esnada embroyonun tekinin zarar girdugunu dusunuyorum tutmadi hic kizim tam bir mucize oldu
Allahim ol demesi yeter rabbim banada nasip etsin bende cok korkuyorum tek embriyom var cunku

Geçen bir tanıdığım tek yumurtayla ve doktorların tutması ihtimalinin yüzde 5 dediği bebeği kucağına aldı. Biz de bebek ziyaretine gittik. Yaşı da 45.

Back
X