3. Gün tek embriyo ile pozitif sonuç alanlar?

3. Gün embriyosu taze transfer oldum 17 nisanda 2 adet transfer edildi, dün kasigimda ara ara batmam oluyodu gecede bi tık sancım oldu sonra uyudum ama bu sabah kalktigimda ne ağrı var ne bi şey, hatta biraz hareket ettim evde ufak ufak ev işi yaptım hissedermiyim diye yok, lavaboya gittim yok, kasılma bile kalmadı sanırım tutmadı dimi kızlar bu kadar erken belirtilerin kaybolması normal mi?

Kızlar ben de 3. gün tek embriyo transferi olacağım ama daha transfer tarihim belli değil regl bekliyoruz

Merhaba bende aynı şeyleri yaşıtım şuan durum nedir ? İnşallah pozitiftir

Hem erken gebelik hemde lapquik kaset testten yaptim canim
Ya aslında ben yaptım 2 gün önce normal gebelik testinde yoktu sonra baktığımda silik bi çizgi çıkmış umursamadım bugün sabah yaptım yine yoktu 5 dk içinde bıraktım kenara unutmuşum annem görmüş bunlar neden çift çizgi dedi bi baktım oda silik ama daha belirgin olmuş erken gebelik testi yok elimde bi tane daha var normal onuda sabah yaparım geç çıkınca doğru olmuyor diyorlar koruma çizgisi falan bilemiyorum yani

Ne yaptin canim sabah yaptin mi ? Bi de test hangi marka?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…