3. Gün tek embriyo ile pozitif sonuç alanlar?

Freely bilmiyorum bi bilgim yok inan, en iyi markalar awox, predictor early, laboquick.
Bugün 11 oldu yarın 12 oluyo olmazsa yarin git kan ver aşko belki çok düşüktür idrarda cımaz kanda çıkar bir de ilk 2-3 dk çıkması lazım ben de gecen ay tüp bebekten önce yaptığım teste gore hamileydim :/ meğer testler kötü testlermiş sonra burdan araştırdım öyle test aldım

Albi kötü canım ya yalancı çizgi çıkarıyor gri gibi biliyorum ben de yapmıştım ondan pempe çıkması lazim bi de albi falan bunlar hassas testler değil

Merhaba. Benimde bugün 2 tane embriyom 3.gün donduruldu başkada yok. 20 yumurta 3e düşünce hiç kalmayacak diye korkmuştum şimdi 2 tane umudum var. 2 regl rahim dinlendirmeden sonra transfer olucam. Çok heyecanlı stresli bir süreçmiş Allah hepimiizin yardımcısı olsun.

Amin canım inşallah inşallah ikisi de altın embriyodur ve evlat olur sana

Merhabalar,
Bende de 5 yumurtadan 4u donduruldu. (3.gun)
2 adet beklemem gerektigi soylenildi. Ama ben belki adet sayisini artira bilirim

Kızlar 2 mayıs tek embriyo 3. Gün (8 hücreli birinci kalite olduğunu söylediler.) tranferm oldu 6. Gün erken gebelik testi yaptım çıkmadı ama bu form da okuduklarıma göre 3. Gün embriyosu zaten 11 veya 12. Günde anca çıkıyormuş çarşamba test günüm inşallah altın yumurtamdır ve benimledir dua edelim birbirimize bu şekilde olanlar ve bebişi olanlar yorum yazın biraz rahatlatın beni nolur

Merhaba birsey sorabilir miyim acaba bilirsiniz diye tahmin ediyorum mesela tüp bebek de diyorlar ya 8 embriyo donduruldu 5. Gün embriyosu kalitesi ab 3. Gün embriyosu kalitesi aa vs gibi tam bende bilmiyorum da işte biri yapıldı falan diye sonra mesela diğer kalan 7 embriyo daha hakkımız mı oluyor

Ama tam anlamadim bu yontemi)
8 yumurtadan 6i dollendi, 5i kaliteli cikti ve 4u donduruldu. Kalite sinifi ise aa bb ve s olduklarini yarin diyecekler. Bugun konusamadim onlarla
Merhaba mesela o dondurulan 4 taneyi sonradan mı kullanma hakkımız oluyor nasıl oluyor mesela ilk adette bir tanesinş yaptırdık tutmadı diyelim dondurulanlar sonraki hakkımız mı oluyor

3. Gun embrıyom ilk deneme de tutundu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…