- Konu Sahibi kivircikbimuhendis
-
Bende 26 Nisan'da transfer olmuştum 3. Gün embriyosu. Bugün kan verdim kanda çıktı canım. Seninde çıkar diye düşünüyorum cumayı bekleyemiyorsan eğerAminnnn26 Nisan transfer oldum cuma günü kan vericem zaman durdu sanki
Merhaba benden bir gün sonra transfer olmuşsunuz. Beta kaç çıktı acaba?Bende 26 Nisan'da transfer olmuştum 3. Gün embriyosu. Bugün kan verdim kanda çıktı canım. Seninde çıkar diye düşünüyorum cumayı bekleyemiyorsan eğer
YaaBende 26 Nisan'da transfer olmuştum 3. Gün embriyosu. Bugün kan verdim kanda çıktı canım. Seninde çıkar diye düşünüyorum cumayı bekleyemiyorsan eğer
28,3 çıktı. Bana düşük geldi ama hemşire değer önemli değil artış önemli dedi bakalım artık hayırlısıMerhaba benden bir gün sonra transfer olmuşsunuz. Beta kaç çıktı acaba?
Amin canım inşallahMerhaba. Benimde bugün 2 tane embriyom 3.gün donduruldu başkada yok. 20 yumurta 3e düşünce hiç kalmayacak diye korkmuştum şimdi 2 tane umudum var. 2 regl rahim dinlendirmeden sonra transfer olucam. Çok heyecanlı stresli bir süreçmiş Allah hepimiizin yardımcısı olsun.
Amin canım inşallahinşallah ikisi de altın embriyodur ve evlat olur sana
Merhabalar,Merhaba. Benimde bugün 2 tane embriyom 3.gün donduruldu başkada yok. 20 yumurta 3e düşünce hiç kalmayacak diye korkmuştum şimdi 2 tane umudum var. 2 regl rahim dinlendirmeden sonra transfer olucam. Çok heyecanlı stresli bir süreçmiş Allah hepimiizin yardımcısı olsun.
Merhabalar,
Bende de 5 yumurtadan 4u donduruldu. (3.gun)
2 adet beklemem gerektigi soylenildi. Ama ben belki adet sayisini artira bilirim
Evet havuz yöntemi uygulanıyor olabilir çünkü embriyolar transfer edilmeden donduruldu.Nasıl havuz yöntemiyle mi
Ama tam anlamadim bu yontemi)Nasıl havuz yöntemiyle mi
Merhaba birsey sorabilir miyim acaba bilirsiniz diye tahmin ediyorum mesela tüp bebek de diyorlar ya 8 embriyo donduruldu 5. Gün embriyosu kalitesi ab 3. Gün embriyosu kalitesi aa vs gibi tam bende bilmiyorum da işte biri yapıldı falan diye sonra mesela diğer kalan 7 embriyo daha hakkımız mı oluyorArkadaşlar selam geçen gün 4 yumurtamın toplandığını ve ilk gün yalnızca 1 embriyo oluştuğunu anlatan bi konu açmıştım hatırlayanınız vardır belki, hatta bazı arkadaşlar belki geriden gelen olabilir demişti. Bayramın 1. Günü yani pazar günü haber geldi, 3. Gün istediğimiz kalitede bir embriyonuz donduruldu dediler. Kalite ile ilgili henüz detay bir bilgi yok elimde harfli falan kaliteler oluyor ya konuya da çok hakim değilim doğrusu. Aklıma takılan nokta bu benim ilk tüp bebek sürecim. Zaten amh düşük, yalnızca 1 embriyo oluştu o da 3. Günde donduruldu. Normalde istenen ve beklenenin 5. Gün embriyosu ve iyi kalite olduğunu biliyorum ancak tabi ki o da garanti değil tutunmayabilir öyle bile olsa. Sizce neden 3. Günde dondurulmuş olabilir, ve böyle olup da ilk tedaviden pozitif alanlar var mı motivasyon olabilecekcumartesi gününe doktorumdan randevu aldım planlama ve transfer için görüşeceğiz ama o zamana kadar bilgili arkadaşlarımdan destek istiyorum çok teşekkürler şimdiden
Merhaba mesela o dondurulan 4 taneyi sonradan mı kullanma hakkımız oluyor nasıl oluyor mesela ilk adette bir tanesinş yaptırdık tutmadı diyelim dondurulanlar sonraki hakkımız mı oluyorAma tam anlamadim bu yontemi)
8 yumurtadan 6i dollendi, 5i kaliteli cikti ve 4u donduruldu. Kalite sinifi ise aa bb ve s olduklarini yarin diyecekler. Bugun konusamadim onlarla
3. Gun embrıyom ilk deneme de tutunduArkadaşlar selam geçen gün 4 yumurtamın toplandığını ve ilk gün yalnızca 1 embriyo oluştuğunu anlatan bi konu açmıştım hatırlayanınız vardır belki, hatta bazı arkadaşlar belki geriden gelen olabilir demişti. Bayramın 1. Günü yani pazar günü haber geldi, 3. Gün istediğimiz kalitede bir embriyonuz donduruldu dediler. Kalite ile ilgili henüz detay bir bilgi yok elimde harfli falan kaliteler oluyor ya konuya da çok hakim değilim doğrusu. Aklıma takılan nokta bu benim ilk tüp bebek sürecim. Zaten amh düşük, yalnızca 1 embriyo oluştu o da 3. Günde donduruldu. Normalde istenen ve beklenenin 5. Gün embriyosu ve iyi kalite olduğunu biliyorum ancak tabi ki o da garanti değil tutunmayabilir öyle bile olsa. Sizce neden 3. Günde dondurulmuş olabilir, ve böyle olup da ilk tedaviden pozitif alanlar var mı motivasyon olabilecekcumartesi gününe doktorumdan randevu aldım planlama ve transfer için görüşeceğiz ama o zamana kadar bilgili arkadaşlarımdan destek istiyorum çok teşekkürler şimdiden
Evet dondurulan embrıyo kalıyorsa geride sonraki transferde kullanılıyor .Merhaba mesela o dondurulan 4 taneyi sonradan mı kullanma hakkımız oluyor nasıl oluyor mesela ilk adette bir tanesinş yaptırdık tutmadı diyelim dondurulanlar sonraki hakkımız mı oluyor
Ama tam anlamadim bu yontemi)
8 yumurtadan 6i dollendi, 5i kaliteli cikti ve 4u donduruldu. Kalite sinifi ise aa bb ve s olduklarini yarin diyecekler. Bugun konusamadim onlarla
3. Gun embrıyom ilk deneme de tutundu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?