3.gun transferle 5.gun transfer arasında ne fark var

hmm toprakcım anladımm
sen iki keremi denedin dondurulmuşlarla yani ohss oldun için transfer yapılmadımı sana

gulaycım klınıklerımız cok yakın bırbırıne bılıyormusun:) ama ben artık hastaneye gıdıcem klınıkte işim bitti

bizimkide karşısındamı kalıyor sizinkinin
evet canım blas oluyo

bızımkı asagıda kalıyor
ıhsallah ohss olusmazda transferım olur uyku tutmuyorya
çatlatma ıgnemıde yaptım çok sukur bır agrım yok

uyu hadi melis yeterli saat uyuman lazımm

hiç bişey düşünme 1-2 ay gec transfer yapsalar ne olacak en kötü ihtimal
canını sıkma rahat ol yumurtalarının canını sıkma se artık tek kişi değilsin 41 kere maşalah 41 kişisin onlarıda düşün anneleri

haklısın canım gec olsun guc olmasın
benım yumısler catlıyor galıba kasık agrım var bıde cok halsızım

toprakcım bak bı sıtede ne buldum sıvı tuketımı ıle ılgılı

Tedavi:
Sendromun hafif olan şeklinde hastaneye yatış gerekmez. Tuz ve sıvı kısıtlaması önerilir. Günlük kilo ve karın çevresi ölçümleri önemlidir. Karın çevresinde bir günde 3 cm daha fazla artış olması, vücut ağırlığının bir günde 2 kg dan fazla artması, idrar miktarında azalma, nefes darlığı gibi yakınmaların ortaya çıkması durumunda doktora haber verilmelidir.

Sendromun şiddetli olması durumunda hastaneye yatarak tedavi gerekir. Bu sırada serum verilmesi ve karında biriken sıvının iğne ile boşaltılması (parasentez) hastalığın seyrini iyi yöne doğru çevirir. Bazı durumlarda hastanede kalış süresi 2-3 haftaya kadar uzayabilir. Bu dönemde 10-15 defa parasentez yapılması gereken olgular bildirilmiştir.

Sendrom gebe kalmayan kadınlarda kısa süre içinde geriler. Ancak gebe kadınlarda süreç uzayabilir.

5.gun embriyo daha buyumus ve daha guclu oluyor dogal olarada daha iyi tutunuyor yani 5. gun daha iyi diye biliyorum
ama genelde 3. gun yapiyorlar riske atmamak icin belkide gelismez disarda diye biliyorum

selam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bende tüp bebek tetavisi yaptım 4.şuan cumartesi sonuç alıcam benimde 5 gün yapıldı transferim inş hepimizin sonuç pozitif çıkar:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…