Öncelikle Allah yardımcın olsun.dualrım seninle olacak.sen de aynı şekilde dualarına devam et. hem bak bugün mübarek bir gün.Cuma günü öyle bir saat vardır ki dualar asla geri çevrilmez ve Yüce Rabbim muhakkak ona icabet edermiş.Unutma bol bol duaBebeğinin seninle olacağına inan ve onunla konuş, seni bırakmasın bir de stress yapmamaya çalış biliyorsun stress seni kötü etkiler.
Allahim hem bebegine hem sana sabir ve guc versin ki sagliakla ayaga kalkin tutununCok gecmis olsun cnm...umarim yersey yolunda gider gonlune gire olur
Allah razi olsun...moralimi yuksek tutmaya calisiyorum, hamileligimin basindan beri sorun yasiyorum ikizlerden birini kaybettim cok kanamam oldu simdi de bu sorunla karsi karsiyayim. Rabbim bu sinavida hayirli bi sekilde gecmemi nasip etsin. 3 gundur yatiyorum hastanede, oglumun sivisi iyiymis, rahimde acilma yoktu, buyumus haftasina uyuyormus...hayata tutunmaya calisiyoruz...ona her gece dua okuyorum elimle severek. Ya Rab, bizi kavustur...
Allah hem bebeğine hem sana sağlık versin allah yardımcın olsun acil şifalar işallah
Cnm 3 gün ne ki? kuzenimin açılma olmuştu ve aynı zamanda kanama 4. ayında falan.hemen dikiş atıldı ve doğuma kadar yattı .dediğin gibi sadece tuvalete. duş bile alamıyordu.hep annesi baktı.annesi yıkıyordu.oda öylesine.kesinlikle ayağa kalkmaması gerekiyordu.şimdi bıcırık ikizlerimiz 1,5 yaşında maşallah
bak az önce esmaül hüsnayı okuyordum .şunu gördüm.hemen aklıma geldin.
El-Mubdi' :Hamile olan çocuğunu düşürmekten korkarsa bu ismi 10 kere okur, işaret parmağını karnı üzerinde dolaştırırsa , muhakkak Allah'u Teala o çocuğu düşürmekten ve kadını zarardan korur
Tedbir senden Takdir Allah'tan
Dedigini okudum Allah razi olsun...aklima geldikce okucam. geldigimde kontrol ettiler rahimde acilma yoktu, hergun kan aliyorlar enfeksyon yok, cocugun sivisi varmis doktor onu merak etmeyin diyor. ama boyle beklemek korkutuyor.
Oglum saglikli dogsun baska bisey istemiyorum, yatarim, ama tek istedigim evde yatmak esim yanimda olsun moral oluyor hastane ortami biraz bunaltti. Bu mubarek gun, Rabbim dualarimizi kabul eder insallah.
Kuzenin icin coook sevindim. benimde ikizdi ama 2. ayimda birinin kalbi durdu, ve dusuk yaptim, cok kanamam oldu. 3 haftadir iyiydim ama simdi de bu sorun var. neyin sebep oldugu belli degil yani kesinlikle bir neden gosteremiyorlar. hatta doktor dediki obur olen bebegin kesesinde su vardiysa o bile akabilir dedi...cunku 2 kese, cift yumurta ikiziydi...
Merhaba arkadaslar. 3 gundur hastanede hic kalkmicak sekilde (sadece wc ye) yatiyorum. 20 haftalik hamileyim ve amniyotik sivi kaybettim. Bebegim yasama tutunmak icin daha cok kucuk. Onu ne kadar cok istedigimi eminimki sizde anlarsiniz...Rabbime her gun dua ediyorum saglikla kucagima aliyim diye...eger bizide duaniza katarsaniz cok sevinirim. Boyle beklemek cok kotu...eger benim gibi boyle bir durum yasiyan olmussa ve bebegini saglikla kucagina alan olmussa, lutfen benimle paylasin, morale cok ihtiyacim var...
cnm söylediğin doğru evde olsan bu kadar kötü hissetmezdin kendini.yanında eşin olmasa bile inan evde olmak senin için çok daha iyi olurdu.hastane psikolojisi çok farklı ama dur bakalım gözetimde olman çok iyi.anında müdahale edilebilecek bir ortamdasın.herşey oğluşun içinbebişin seninle olsun da gerisi önemli değil.eninde sonunda gidersin evine, böyle düşünerek rahatla
Canım Allahım bebeğini ve seni korusun. İnşallah bu yorucu günleri biran evvel atlatıp birbirinize sağlıkla sıhhatle kavuşursunuz. sen bol bol dinlen bebeğin sana sımsıkı sarılacaktır. Allahım gönlüne göre versin ve bebeğine sağlıkla sıhhatle kavuştursun. Dualarımız sizinle...
acil şifalar diliyorum.rabbim bebeğini sana bağışlasın...
Merhaba arkadaslar. 3 gundur hastanede hic kalkmicak sekilde (sadece wc ye) yatiyorum. 20 haftalik hamileyim ve amniyotik sivi kaybettim. Bebegim yasama tutunmak icin daha cok kucuk. Onu ne kadar cok istedigimi eminimki sizde anlarsiniz...Rabbime her gun dua ediyorum saglikla kucagima aliyim diye...eger bizide duaniza katarsaniz cok sevinirim. Boyle beklemek cok kotu...eger benim gibi boyle bir durum yasiyan olmussa ve bebegini saglikla kucagina alan olmussa, lutfen benimle paylasin, morale cok ihtiyacim var...
Allah şifanızı versin canım ..
Canım benim. Allah ikinizinde şifasını versin çok çok geçmiş olsun umudunu hiç kaybetme Rabbimin izniyle evladını sağ salim kucağına aldığın günü hayal et ve tüm sıkıntılarının sona erdiğini... Dualarımız sizinle..
Allah şifanızı versin canım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?