geçmiş olsun ALLAH yardımcın olsun...
yook canım sancıyla falan olmadı.o gün hergün olduğundan biraz fazla kasık ağrım vardı.hani gebelikte olann rutin ağrılardan biraz fazla.üşüttüm sanmıştım.yemekte bir anda boşaldı.ne olduğunu bizde anlayamdık.annemlrdeydik biraz uzan falan dediler.bende tam yarıyı tamamlıyor ondan akıntı geldi sandım.sonra baktım su durmadı.kontrolsüz bir şekilde musluk misali aktı benimki.canım bunları anlatmamın sebebi.durumunun iyiliğini görmen için.senin gelişmeler maşallah çok güzel gidiyor.
benim daha 70 gün oldu canım oğlumu kaybedeli.ilk gebeliğimde çocuğum yok.şimdi çalışmalara başlamadık daha.korkularım var.biraz beklemek istiyorum
canım bu arada sen türküyede değilsin sanırım.profil bilgilerinde isviçre yazıo.
AY canim ya yemin ediyorum icim acidi...lutfen anlatip moralini bozma ya, cok uzulurum, cok zor zamanlar bunlar, ama haklisin kendine zaman tani, ne zaman hazir oldugunu hissedersen o zaman basla Allahin izniyle, onunda bir zamani vardir elbet!
Benim kesinlikle oyle olmadi, banyoya giriyordum, camasirimi cikarttigimda renkli bir sey akti, ben idrardir tutamadim heralde dedim, girdim yikandim...sonrasinda, sandalyeden kalkarken boyle bir sey bosaldi...aradan bi kac dakika geciyordu tekrar bosaliyordu, ama oyle sadece ic camasirimi batircak sekilde oyle tasma olmadi...sonrasi da malum.
su anda ALLAHIMA BIN SUKURLER olsun kendimi iyi hissediyorum, hic sorun yasamamis gibi, Ilyas Hamza'ma her gece dua okuyorum, seviyorum onu...yarin yada obur gunku testleri bekliyorum, hayirlisi neyse o olsun.
Dedigim gibi sadece seffaf boyle yapiskan bi akintim var, ama hamile degilken de olan akintilar var ya, renksiz...normal degilmi?
canım üzülmen için anlatmadım bunları.lütfen üzülme.kendi durumunu değerlendirip mutlu olman için anlattım.hangi durumda kaybedildiğini bilmen için.
testlerinin normal olmasına çok sevindim.eşimlede paylaştım durumunu oda dua etti senin için.inşallah hayırlısı olur canım benm.
Evet yurtdisinda dogdum buyudum...isvicre, lozanda yasiyorum. turkiyede nasil bilmiyorum hastaneler ama burda cok bunaldim, ortam cok soguk, haliyle boyle bir durumda kolaylik saglamiyor...
Tatlim ya...cok uzuldum senin durumuna...ama Rabbim boylesini hayirli gormus, bende kendimi oyle teselli ediyorum, bu sekilde de inaniyorum, Rabbim ne yazdiysa o olur...kendini uzmemeye calis, biliyorum, unutulmuyor, insan hamile oldugunu ogrendigi anda kendini ANNE hissediyor, kucagina almadan...gormeden...koklamadan...ben bi ikizini kaybettim, seni cok ama cok iyi anliyorum. Simdi bebegin varmi tekrar hamile kaldinmi?
Bende enfeksyon yok, rahimde acilma yok, 2 gecedir suyum gelmedi ( YaRab insallah boyle devam eder)...yarin yada obur gun tekrar testleri yapicaklar, negatif cikarsa, eve donebilcem ama doktorlar ilk testler pozitif cikabiliyor dedi sabretmek lazimmis...ama ben yinede umutluyum.
Bi sey sormak istiyorum; su felan gelmiyor ama seffaf akinti var ama su gibi degil boyle kaygan bir yapi, normalmi sence? Hamilelikte oluyor dimi?
türkçen çok iyi ama canım.bende kıyaslama yapamam oradaki hastanelerle.ama tüm hastanelerde var o soğukluk.o bunaltıcılık.ama canım bak sen tuvalete falan gidebiliyorsun yine.benim altıma çanak koyuyorlardı belimi bile oynatmıyordum sıvım gider diye.sadece çanak koyacaklarında çok hafif kaldırıyordum.ne sağıma ne soluma dönmüyordum.inan bunları söylememin sebebi şükretmen.şükret kuzum.herşey yoluna girecek.bebişinin hareketlerini hissediyormusun canım.ilk gebeliğindi dimi seninde.
cok gecmis olsun dualarimiz seninle..
Allah şifa versin canım üzüldüm İnşAllah bebişin sana sıkıca tutunurr sağlıklıca kucagına alırsın :2:
Rabbim düşükten kürtajdan korusun hepimizi Amin Allah sağlıklıca kucağımıza alacağımız hayırlı evlatlar nasip etsin.
cok sukur ailem evde hep turkce konustu, bende hala kitaplarimi turkce okurum, daha yakin gelir bana daha duygulu...
Her gun sukrediyorum, dedigim gibi, ne olursa olsun basima ne gelirse gelsin buymus hayirlisi deyip sukrediyorum...ben donuyorum wc ye kalkabiliyorum. yarin ilk dusumu alicam:) cok buyuk bir nimetmis
bu ilk bebegim, ilk gozagrim, ikizdi ama birinin yiyecek ekmegi yokmus bu dunyada kaybettim...en son buyuk kanamam 26.11.2011 de oldu...ondan sonra bi kac hafta oyle kahverengi akinti halinde devam etti ve bi suredir cok iyi gidiyor, akintim felan yoktu...ama simdi boyle bir imtihanla karsi karsiyayim.
Daha bebegimin hareketlerini hissetmiyorum...yarin 20 haftalik oluyoruz. doktora soruyorum ama normal diyor, sen ne dusunuyorsun?
canım senin durumun maşallah çok iyi.böyle sürekli düzelerek gider inşallah.bebeğin ikizi karnındamı çıktımı canım.sanırım dediğin gibi diğer ikizin suyu olabilir.akıntın normal sanırım.bana tuhaf gelmedi.hemen hemen her gebelikte dönem dönem akıntı oluyor.
ikizimi dusurdum...bu kanamalarimda nerdeyse bi ay surdu...kah azaldi kah cogaldi. ama o zamanda icimde bi huzur vardi, korku ve endise tabi oluyor ama icim rahatti...simdide rahat, insallah boyle devam eder.
inşallah canım.o zaman senin kesede sorun yoktur canım yaa.düşen ikizle alakalı olma ihtimali çok yüksek.benim düşüncem o yönde.hayırlı haberlerini alacağıma inanıyorum.bu durumda 14.haftada ikizi kaybettin . 18.haftada kanamaların yeni bitti dimi.
Sagol canim cok tesekkur ediyorum...moralim elhamdulillah iyi ama icimde tabi korku var ya gene olursa diye, sende mi hamilesin canim?
Yok canım daha değilim BAT 12 ocak heyecanla beklıyorum Rabbim banada sizede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin :2: İnşAllah bende hamişimdir hayırlısıyla tabi
evet kanamam yeni bitti surda 2 yada 3 hafta olucak yani...sonradan da bu sorun gelisti. benimde icime oyle doguyor inan. sizinle konusmak iyi geldi moral oldu...insallah haberler veririm, insallah gelisimini tamamlar oyle gelir dunyaya yavrucugum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?