kapandı canım çok şükür. nedeni hala tam olarak bilinmiyor ama evet stresten de olabileceğini okudum.
canım güzel haberlerine çok sevindim. çok şükür biz de 28. haftayı tamamlamak üzereyiz. gelişimi sağlıklı görünüyor sıvısı da yerinde. o akıntı bir kez oldu, foşş diye bir kerede inmişti sonrasında bildiğim kadarıyla akmadı hiç. sıvı arttığı için de sızıntı olmadığını düşündüm, doktor da kesenin kendini yenilediğini sıvının tamamlandığını söylemişti. bu hafta kontrolde plasentada kanama gördü doktor kendiliğinden durmuş dedi. inşallah önemli bişey değildir. raporum devam ediyor, çok fazla yormamaya çalışıyorum kendimi. her ayağa kalktığımda göbeğimin hemen yanında çok acıtan bir his duyuyorum, sancı değil anlık bişey, içerden çekiliyor gibi etim sanki. dr ilk seferinde önemsemedi, sıvı geldikten sonra gittiğimde ise önemli olabilir ayakta kalma dedi. hala bununla ilgisi var mıdır diye korkuyorum çünkü sıvı gelmeden önce çokkk acımıştı orası. bu arada kısmetse nisanın ilk haftasına epidural sezeryan tarihi konuştuk doktorumuzla.
doktorlar bazen çok korkutuyor evet , ama şu da var yaşananlar yüksek riskli durumlar ve kendileri de korkuyorlar. annenin yanında olman çok güzel, benimki de birkaç gün öncesine kadar yanımızdaydı sağolsun. inşallah kontrolünüz de iyi geçer sağlıklı haberlerini paylaşırsın buradan.
kapandı canım çok şükür. nedeni hala tam olarak bilinmiyor ama evet stresten de olabileceğini okudum.
canım ben dün sorunlu gebelikler konusunda doktorasını yapan,ve bu konuda pek çok başarılı çalışmaları olan bir doktora gittim.kesinlikle stresten olmadığını söyledi.senin alttan muayenen yapılıyormu.kültür bakılıyor mu akıntında.
canım ben dün sorunlu gebelikler konusunda doktorasını yapan,ve bu konuda pek çok başarılı çalışmaları olan bir doktora gittim.kesinlikle stresten olmadığını söyledi.senin alttan muayenen yapılıyormu.kültür bakılıyor mu akıntında.
Ben de stresten olduğunu sanmıyorum....
Sana moral olucaksa benim ikizlerim 32+4 de doğdular..Ciğer geliştirici iğneler sayesinde sadece kilo almaları için 2 hafta küvezde kaldılar..Şu an bir kaç ay sonra 2 yaşına basacaklar ve gayet sağlıklılar
Allah yavrularini sana bagislasin!
Ben dogumdan korkmuyorum artik...ama bu su kaybindan yoruldum kac haftadir artik surekli bir korkuyla yasiyorum. beynim duygularim yoruldu. artik geceleri bile uyku uyuyamiyorum. artik bi an once zaman gecsin ve bebegim dogsun istiyorum.
Senin neden erken dogum oldu?
Rahim ağzı yetmezliği,plesanta previa...
Anladim...ben 19 haftamda suyumu kaybettim...sonra durdu ama bebegimin sivi azdi. sonradan normale dondu ama tekrar suyum geldi. simdi surekli gelip duruyor. yaklasik 4 haftadir bu sekilde gidiyor. sivi seviyesi bi yukseliyor, kaybedince iniyor, o yuzden benim moralimde gidip geliyor. bu ilk hamileligim ama cok zor geciyor. artik bitsin istiyorum...
Arkadaslar uzun zaman olmus girmeyeli...
Bi kac sey yazmak istedim; hala hamileligim devam ediyor. evdeyim. ama 5 gun daha hastanede yattim.
Suyum hala geliyor...2 gun gelmiyorsa 2 gun geliyor. oglumun suyu bi yukseliyor bi azaliyor. 1 ay once cigerleri gelistirici igne oldum ve yarin sabah tekrar olucam.
34 haftalik olunca bebegimi dogurtcaklar. carsamba gunu 28 haftalik oluyoruz.
cok yorgunum...moralim felan kalmadi. dualarla ayakta kalmaya calisiyor.
benim icin dua ederseniz sevinirim.
Insallah bi gun burda guzel seyler yazip benim gibi umitsiz olan annelere umit isigi olurum...
Allah'a emanet olun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?