3 gundur hastanede yatiyorum, duaniza benide katarsaniz,,,

Allah şifalar versin canım,bence evden çok hastanede daha rahat edersin, eve gelen giden çok olur rahatsız ederler,hastanede dergi gazete falan oku, tv seyret,rabbime dua et,yat uyu keyfine bak önüne hazır yemek ohh gel keyfim gel saglıkla inşallah bebişi kucagına alırsın

Allah yardımcın olsun İnşallah bebeişini sağlıcakla kucağına alacaksın dualarımız seninle

merak etme dualarımın seninle.ablamda malesef ikizlerinden birini kaybetti.ancak ikinci bebeğimiz sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi.biraz ufaktı ama şuan 2.5 yaşında.maşallahı var ablamı koşturuo peşinde:)) seninde koşacak günlerin yakındır.aklından olumsuz şeyleri
hemen çıkar at.inan.o senin bebeğin şuan sadece kucağına alacağın günü düşün.

çok geçmiş olsun canım.wc ye de gitme canım altına oturak koysunlar öyle yap tuvaletini.ne kadar geliyor su.çok mu boşaldı az mı.bende aynı haftada aynı sebeple bebeğimi kaybettim.ama benim 2 havlu ıslanacak kadar çok ıslandı ve sonra hiç durmadan azar azar geldi.fakat su akışı durursa iyileşme ihtimali varmış.dualarım seninle.inşallah Rabbim yardım eder.bende perşembe akşamı girdim hastaneye pazar çıkmıştım.c.tesiye kadar bekledik.ama hiç umudumu kaybetmedim son ana kadar.şu an kendin ve bebeğin için ihtiyacın olan tek şey moral.düzeleceğine inan.ben forumda suyu erken geldiği halde durup bebeğini dünyaya getiren öyküler okudum.

Hiç ağlama.üzülmemeye çalış.lütfen Allah a dua et ve bekle.

dualarım seninle canım.Allah a emanet ol.

Allah önce seni sonra bebğini korusun canım . inşallah gebeliğinini kalan kısmınıda sağlıklı bi şekilde geçirip bebeğinin tadını çıkarırısın

canım serum beslemesi yapıyorlardır zaten sana.bunun yanında bol bol su içmeyi ihmal etme.gelişmeleri yaz oldumu.Allah ım yardım etsin inşallah.

Ben yurtdisinda yasiyorum canim ve inan bu ortam beni daha cok strese sokuyor. burda kimsemiz yok zaten gelip giden de fazla olmaz, zaten arayanida kabul etmem, hersey oglum icin...dualarin icin cok sagol:)

Ya Ilyasim dunyaya gelsin evden bile cikmicam sirf onunla butun vaktimi gecirmek icin...yakinda babisinin papucu dama atilcak insallah :) Allah yavrusunu ablana bagislasin, hayirlisi boyleymis, insallah benimkide beni kosturur:)

Allah razi olsun canim...
Benim sadece kulodumu islaticak kadar geldi sali gunu...sonra kesildi...sonraki gece boyle pede geldi ama tasicak kadar degil. simdi 2 gecedir gelmiyor, sadece normal akintim var, oda normalmis, amniyotik sivi su gibi olur dedi doktor bu hafif yapiskan akinti ( detaylar icin ozur diliyorum). Insallah bugunde bisey gelmez ve bundan sonraki gunlerde. rahimde acilma yoktu, enfeksyon da yok, agrim sancim da...senin sanciyla mi gelmisti? canim benim uzulme, hayirlisi boyleymis, simdi cocugun varmi? tekrar hamilelik yasadinmi?
Doktor obur ikizin kesesi de bosaliyor olabilir dedi...inan, icimdeki bir seste oyle diyor sanki oyle hissediyorum...

Moralim iyi elhamdulillah, Rabbim hepimizi helede kucuk meleklerimizi korusun...

canım serum beslemesi yapıyorlardır zaten sana.bunun yanında bol bol su içmeyi ihmal etme.gelişmeleri yaz oldumu.Allah ım yardım etsin inşallah.

canim benim hic serum takmadilar simdiye kadar. ama fazlada yemek yiyemiyorum acikcasi biraz zorluyorum ama...hatta 3 hafta oncesine kadar 1 kilo almistim hamileligimin basindan beri...ama bilerek ve isteyerek yaptigim bisey kesinlikle degil. soyledim doktora sivi tuketin dedi sekerli seyler icin dedi, bebegimin olculeri haftasina uyuyormus, buyuyormus...dune kadar sivisa da vardi yani doktorlar o yonde endise etmeyin diyor...

çok güzel gelişmeler bunlar canım.inşallah Rabbim yardım edecek.yavruna sağ salim kavuşacaksın.gelişmeleri okuyunca çok sevindim.

benim bu şekilde değildi canım.doktor her geldiğinde sıvım yarıya inmişti bende.((

3 gün boyunca serum beslemesi yaptılar.idrarımda enfeksiyon vardı.bize doktor %1 ihtimal vermişti ebeliğin devamı için.benim çok sıvım geldi.

dualarım tüm kalbimle seninle.inşallah güzel haberlerini alacağım.bebeğini kucağına aldığn gün:))

yook canım sancıyla falan olmadı.o gün hergün olduğundan biraz fazla kasık ağrım vardı.hani gebelikte olann rutin ağrılardan biraz fazla.üşüttüm sanmıştım.yemekte bir anda boşaldı.ne olduğunu bizde anlayamdık.annemlrdeydik biraz uzan falan dediler.bende tam yarıyı tamamlıyor ondan akıntı geldi sandım.sonra baktım su durmadı.kontrolsüz bir şekilde musluk misali aktı benimki.canım bunları anlatmamın sebebi.durumunun iyiliğini görmen için.senin gelişmeler maşallah çok güzel gidiyor.

benim daha 70 gün oldu canım oğlumu kaybedeli.ilk gebeliğimde çocuğum yok.şimdi çalışmalara başlamadık daha.korkularım var.biraz beklemek istiyorum

Son düzenleme:

canım bu arada sen türküyede değilsin sanırım.profil bilgilerinde isviçre yazıo.

Tatlim ya...cok uzuldum senin durumuna...ama Rabbim boylesini hayirli gormus, bende kendimi oyle teselli ediyorum, bu sekilde de inaniyorum, Rabbim ne yazdiysa o olur...kendini uzmemeye calis, biliyorum, unutulmuyor, insan hamile oldugunu ogrendigi anda kendini ANNE hissediyor, kucagina almadan...gormeden...koklamadan...ben bi ikizini kaybettim, seni cok ama cok iyi anliyorum. Simdi bebegin varmi tekrar hamile kaldinmi?

Bende enfeksyon yok, rahimde acilma yok, 2 gecedir suyum gelmedi ( YaRab insallah boyle devam eder)...yarin yada obur gun tekrar testleri yapicaklar, negatif cikarsa, eve donebilcem ama doktorlar ilk testler pozitif cikabiliyor dedi sabretmek lazimmis...ama ben yinede umutluyum.
Bi sey sormak istiyorum; su felan gelmiyor ama seffaf akinti var ama su gibi degil boyle kaygan bir yapi, normalmi sence? Hamilelikte oluyor dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…