- 6 Mayıs 2020
- 126
- 109
- 53
- 42
- Konu Sahibi Visnekralicesi
-
Ironiyi yazismalarda kullanirken genellikle bir emojiyle sonlandirilir bu. Konusurken tonlamandan anlasilabilir ama yazilirken anlasilmiyor. Sorun bende degil, senin yazma tarzinda.İronıden anlamayan nesle asına degılım, hatta profilıme bile yazdım cumleyı.
İyi forumlar
Kıskandığından yapıyo. Anla ki çok yakışmıştır yeni saçın sana. Saçlarım 4 sene önce kahveydi. Sarı yaptırmak istedim şimdi ki eşim pek sıcak bakmadı yakışmaz filan dedi ama sizin nişanlınız gibi de baskı kurmadı. Başta 1-2 ay alışamadı ama şimdi dibi çıktığı gibi git yaptır diyoEvet bana 3 gündür tavır, yapıyor ben mesaj atmadıkça atmıyor çünkü neden saçımı kızıl değilde sarı boyamışım hemen değiştir diyo ben değiştirene kadar böyle tavırlı dururmuş o kadar saçlarım yıprandı neden şimdi kızıl yapım ayrıca sarının üzerine kızıl olur mu arkadaşım yapmıştı bir kere pembe oldu saç uçları, çok uzattı bu saç işini ben alttan aldıkça adam üstüme geliyor bende bu sefer tavır yapıyorum ama kime yapıyorum anlamıyor çok inatçı hayatta, hatasını kabul etmiyor çocuk gibi küsüyor o benim gönlümü alıcağına ben onunla uğraşıyorum, bende diyorum bırakayım ne hali varsa görsün yok yapamıyorum gözüm telefonda çok kötü olmuş renk diyor gören herkes beğendi diyorum telde kötü çıkmıştır, onlar yalan söylüyor kalbin, kırılmasın diye sen bu saçı hemen değiştir diye tutturdu beni çatlatıyor .
Okumadım. Genelde yorumcuları okumam. Konu sahiplerini okurumIroniyi yazismalarda kullanirken genellikle bir emojiyle sonlandirilir bu. Konusurken tonlamandan anlasilabilir ama yazilirken anlasilmiyor. Sorun bende degil, senin yazma tarzinda.
Fazla ağır olmuş bu yorum. İnanılmaz çekici hoş sari sari saçlı kadinlar var... Ve inanılmaz kiakaniliyorlarNişanlı haklı sahte sarışınlar çok itici birde kaşları siyah olmaz mı, miğde bulandırıcı!
Birgün benim konuma denk gelecek olursan gelme ozamanOkumadım. Genelde yorumcuları okumam. Konu sahiplerini okurum
Iyıgunler
ÜfBirgün benim konuma denk gelecek olursan gelme ozaman
Normal de çok iyi anlaşıyoruz ama nedense saçımı boyayınca olay çıkartıyor.
Kişisel gelişimlerini tamamlamamış ergen ruhlu heriflerle evlenmeyin. Bir de bunlardan çocuk yapmaya kalkmayın. Bu heriflerin genlerini gelecek nesillere taşımayın.Evet bana 3 gündür tavır, yapıyor ben mesaj atmadıkça atmıyor çünkü neden saçımı kızıl değilde sarı boyamışım hemen değiştir diyo ben değiştirene kadar böyle tavırlı dururmuş o kadar saçlarım yıprandı neden şimdi kızıl yapım ayrıca sarının üzerine kızıl olur mu arkadaşım yapmıştı bir kere pembe oldu saç uçları, çok uzattı bu saç işini ben alttan aldıkça adam üstüme geliyor bende bu sefer tavır yapıyorum ama kime yapıyorum anlamıyor çok inatçı hayatta, hatasını kabul etmiyor çocuk gibi küsüyor o benim gönlümü alıcağına ben onunla uğraşıyorum, bende diyorum bırakayım ne hali varsa görsün yok yapamıyorum gözüm telefonda çok kötü olmuş renk diyor gören herkes beğendi diyorum telde kötü çıkmıştır, onlar yalan söylüyor kalbin, kırılmasın diye sen bu saçı hemen değiştir diye tutturdu beni çatlatıyor .
Yabancı bı kadın sarı sacliysa dönüp bakarlar. Ama kendi yanındaki kadın sarı saçlı olmasını istemez. Niye çünkü ona kimse bakmasınEvet bana 3 gündür tavır, yapıyor ben mesaj atmadıkça atmıyor çünkü neden saçımı kızıl değilde sarı boyamışım hemen değiştir diyo ben değiştirene kadar böyle tavırlı dururmuş o kadar saçlarım yıprandı neden şimdi kızıl yapım ayrıca sarının üzerine kızıl olur mu arkadaşım yapmıştı bir kere pembe oldu saç uçları, çok uzattı bu saç işini ben alttan aldıkça adam üstüme geliyor bende bu sefer tavır yapıyorum ama kime yapıyorum anlamıyor çok inatçı hayatta, hatasını kabul etmiyor çocuk gibi küsüyor o benim gönlümü alıcağına ben onunla uğraşıyorum, bende diyorum bırakayım ne hali varsa görsün yok yapamıyorum gözüm telefonda çok kötü olmuş renk diyor gören herkes beğendi diyorum telde kötü çıkmıştır, onlar yalan söylüyor kalbin, kırılmasın diye sen bu saçı hemen değiştir diye tutturdu beni çatlatıyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?