3 haftalık evli ve Bi yalanın ortası

Knucprn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2016
91
72
38
32
yeni üye oldum buraya ilk konum daha önce takip ediyodum konularınızı bişey danışmak istiyorum size
Benim sevgili eşim bana arkadaşlarıyla Trabzon'a arkadaşlarıyla düğüne gideceğini söyledi erkek arkadaşlarıyla Senin de gelmeni isterdim ama erkeklerle gidiyoruz dedi ve bu akşam yola çıktılar ama Bi foto attı facebooka bayanlarla gitmişler ve bana ayrı takılıyoruz ben yalan söylemedim diyo ve ben ne tepki vericeğimi bilmiyorum Bi akıl verin lütfen

bu bayanlar ayrı grupmu, yoksa erkeklerin eşleri sevgileleri falanmı. düğün kimin

Kadınlarla nasıl gitmişler.
Ayrı ayrı arabalarda mi?

Sonuçta bir kadın var. Seni de yanina alabilirdi eşin.
Yalan söylemiş oluyor bu durumda.

Bir de ne cesaret hem erkek erkeğe gidiyoruz deyip fotoda kadınların da olması.

* Bayan değil kadın.

Bayanlar derken kim o bayanlar?
Ayrica hani erkeklerle gidiliyordu
Kavga yapma bence sakince neden diye sor,bunu faceden degil senden duymak isterdim bana yeterince durust olduguna eminmisin de

Düğün işyerinden arkadaşlarının bu bayanlardan işyerinden ayrıca kızlardan biri eşimin işyerinden benle tanışmadan önce mesajlaştığı biri ve o kızı bilirsem asla izin vermiceğimi bildiği için söylemedi ısrarla 4 erkek dedi şimdi pişkin pişkin 13 kişiyiz ama onlar ayrı takılıyor diyo çıldırmak üzereyim

Dememesi kötü haklısın diğerleride iş yerindenmis arkadaşlarının düğününe birlitke gidebilirler evet ama madem tek erkeklerle gidilmiyor sizede diyebilirdi

Bence ordayken konunun üzerine gitme eşini sıkma ki, inada bindirip yanlış şeylere yönelmesin.. gelince burnundan getir derim ben .. tavrını koy! Hem daha 3 haftalık evliyken neden seni bırakıyorki yalnız başına ..

Resmen gereksiz bi yalan soylemis. Keske sizi de alip gitseymis. Ayri takilsin veya takilmasin. Heralde kucak kucaga gidecek halleri yoktu onpar belki baska arabayla gitmislerdir olabilir. Ama neticede birlikte gittikleri gercegini degistirmiyo bu. Bence gelince bu konuyu eni boyu iyice konusun. Simdi tartismayin. Uzakta olunca buyuyo her sey.

Yok artik. Tabikide cok ciddi bi sorun yaptigi sey. Bi kere erkek erkege gitmemisler resmen yalan soylemis. Ustelik gogsunu gere gere foto koymus. Seni fazla hafife aliyo bence ben ikna ederim nasilsa bisey olmaz der gibi aciklama yaptigini sanmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…