yeni üye oldum buraya ilk konum daha önce takip ediyodum konularınızı bişey danışmak istiyorum size
Benim sevgili eşim bana arkadaşlarıyla Trabzon'a arkadaşlarıyla düğüne gideceğini söyledi erkek arkadaşlarıyla Senin de gelmeni isterdim ama erkeklerle gidiyoruz dedi ve bu akşam yola çıktılar ama Bi foto attı facebooka bayanlarla gitmişler ve bana ayrı takılıyoruz ben yalan söylemedim diyo ve ben ne tepki vericeğimi bilmiyorum Bi akıl verin lütfen
Buda Bi yalan benceAyrı takılıyorlarsa nasıl aynı fototda olabiliyorlar ..
Bence ordayken konunun üzerine gitme eşini sıkma ki, inada bindirip yanlış şeylere yönelmesin.. gelince burnundan getir derim ben .. tavrını koy! Hem daha 3 haftalık evliyken neden seni bırakıyorki yalnız başına ..Düğün işyerinden arkadaşlarının bu bayanlardan işyerinden ayrıca kızlardan biri eşimin işyerinden benle tanışmadan önce mesajlaştığı biri ve o kızı bilirsem asla izin vermiceğimi bildiği için söylemedi ısrarla 4 erkek dedi şimdi pişkin pişkin 13 kişiyiz ama onlar ayrı takılıyor diyo çıldırmak üzereyim
Ayrı takılıyorlarsa nasıl aynı fototda olabiliyorlar ..
Yok artik. Tabikide cok ciddi bi sorun yaptigi sey. Bi kere erkek erkege gitmemisler resmen yalan soylemis. Ustelik gogsunu gere gere foto koymus. Seni fazla hafife aliyo bence ben ikna ederim nasilsa bisey olmaz der gibi aciklama yaptigini sanmis.Düğün işyerinden arkadaşlarının bu bayanlardan işyerinden ayrıca kızlardan biri eşimin işyerinden benle tanışmadan önce mesajlaştığı biri ve o kızı bilirsem asla izin vermiceğimi bildiği için söylemedi ısrarla 4 erkek dedi şimdi pişkin pişkin 13 kişiyiz ama onlar ayrı takılıyor diyo çıldırmak üzereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?