3 haftalık evli ve Bi yalanın ortası

olabilir.
sonuçta kendi hayatı. affedip devam etmek kendi kararıdır. inşallah eşi pişman etmez.

kaç gün oldu daha yeni mi geldi ya. mis gibi eğlendiler sen de evde oturdun. sonra da konuyu bu şekilde kapattı. vay be.

Ayy gerçekten mi Alkışlıyorum seni ya bukadar doğru yorum yapılabilirdi sen boşanırsın Eminim canım eşinin ilk hatasında senin anlamadığın ben evimden çıktım ki evet çok kötü oldum çünkü senin kadar rahat değilim 3hafta olmuş geldiğim noktaya yada getirildiğim hatalıyım özür dilerim bida böyle bişey olmıcak seni bırakıp hiç biyere gitmicem dedi bende gitmen dil bida böyle bişey yaşarsam evliliğin biticeğini söledim evime geldim saçma sapan yorumlar yapma hatta yorum yazma

Asdgklkrasflesgllidhk
Canim ya herkes sen değil. Ben akraba, arkadaş ve sevgili ilişkilerimi hep ilk yalanı yakaladığımda bitirdim, bir daha da asla hayatımda yerleri olmadı. Bu tamamen benim yapımdan kaynaklı, kaldıramıyorum; ama sen ben değilsin o yüzden de bi şey demiyorum senin tercihindir, saygı duyarım. Kaldı ki sana bi şey yazmadım, senin sorgulayamadığın (sorgulamaya cesaret edemediğin) şeyleri soran arkadaşlara dedim; çünkü senin üstüne gelinilsin istemedim. Neyse madem bu kadar eminsin özellikle senin konuları takipleyecegim bakalım eşinle nasıl mutlu günler yaşayacaksın, heyecanla bekliyorum

Neyse Allahtan sacma bir konuyu kazasiz belasiz kapatikherkez kendi evine döndü haydin dagilalim arkadaslar burayida temizledik

Ca

Canım bence 3 haftalık bir evlilik bir şansı daha hak ediyor umarım elim birdaha seni üzmez . Sende kafanı topla gerekirse güven zedelenmesi yaşanmış belli yardım alabilirsin aile danışmanından Canım

Geçmiş olsun. İnşallah bir daha yaşatmaz sana. Bu konuda katı dumanı diliyorum ve konunu kapattırmanı tavsiye ediyorum. Çünkü ilk sayfayı okuyan yoruma koşabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…