Bunun yanında bişey daha yapmak lazımEve gelene kadar telefonlarına cevap vermeyin
Anlasın yaptığı yanlışı
Tabi ki işine geldiği gibi cevap verecek bu erkekten başka ne beklenir ki?Şimdi böyle düşünün;
Siz arkadaşlarınızla Trabzon'a kızlarla gideceğinizi söylediniz, sonra facebooka daha önce mesajlaştığınız bir adamın da olduğu bir grupla fotoğraf attınız. Ama ayrı ayrı takılıyoruz dediniz.
Bu durumda eşiniz ne yapardı?
Aynı soruyu eşinize de sorun lütfen bakalım o ne cevap verecek.
Bunlardan biriBunun yanında bişey daha yapmak lazım
Cevap vermeyi düşünmüyorumEve gelene kadar telefonlarına cevap vermeyin
Anlasın yaptığı yanlışı
Nasıl tepki vericem napıcam hiç bilmiyorumTabi ki işine geldiği gibi cevap verecek bu erkekten başka ne beklenir ki?
Şap yedirmek lazım ekstradan üç öğünBunlardan biriişini görür bence
Bence aksine arayıp durun burnundan getirin.Cevap vermeyi düşünmüyorum
Valla beni dinlersen eğer takip et burada kaç üyeye demisizdir keşke takip etseydin diye zaten ufak bir takiple al koyun kara koyun çıkar ortayaNasıl tepki vericem napıcam hiç bilmiyorum
Cevap vermeyi düşünmüyorum
Ben sadece öfkeyle kalkan zararla oturur sözü gerçek olmaz diye sakin olmaya çalışıyorum ama görüyorum ki az bile yapmışımİyi de, telefonlarına cevap vermemek sizin öküze ödül olmaz mı? Adamın da arayıp bulamadığı değil mi?
Bir iki kere arar ararsa, baktı ki açan yok, ohh meydan daha da boş kalır, istediği gibi at koşturur.
Tekrar söylüyorum sizin yerinizde olsam yarın inerdim Trabzona. Ya mesaj atardım "havalimanındayım, gel beni al" diye, ya da o düğünü basardım, zaten ufak yer, salonu bulmak da kolay olur. Rezillikse rezillik.
Bundan sonra atacağı adımlarda bir destur çekerdi, bilirdi ki "eve dönünce iki gönlünü alırım, geçer" diyemeyeceği, evde oturup kendi kendisini harap etmek yerine harekete geçen, altta kalmayan bir hatun var karşısında.
Şimdiden bunu yapan bir adamdan, ben bu mesafedeyken korktum ilerisi için. Hakkınızda hayırlısı.
Onlar zaten birlikte almışlar sadece bana yalan söylemişler hava alanında foto çekilmişler yani zaten herşey belliymiş ayakta uyuyan benşu diğer arkadaşları evli değil mi ?
kimse eşini götürmemiş mi ?
giderken bu kızlarla beraber mi gittiler trabzona ?
yoksa sizin eşiniz dediği 4 arkadaşıyla gitti diğer işyerindeki kızlarda kendileri gidip orda mı karşılaştılar ?
Keşke fake kosaydı ve ben kabus görmüş olsaydımSanki konu fake gibi geldi bana ama hayırlısı.
Keşke fake kosaydı ve ben kabus görmüş olsaydım
Yani sinirden beynim uyuşmuş olabilir ama nasıl. Bi cevap istiyosun erkek arkadaşım arkadaşının düğününe erkek arkadaşlarıyla gidiceğini söyledi sonra Facebook ta aslında bayanlarla gittiklerini öğrendim yani bana yalan söylemiş gözlerimin içine baka bakaHiçbir mesaja düzgünce cevap vermiyorsunuz.
Net değilsiniz.
Ya ayakta uyuyosun ya trollsun bilemiyorum.
Onlar zaten birlikte almışlar sadece bana yalan söylemişler hava alanında foto çekilmişler yani zaten herşey belliymiş ayakta uyuyan ben
Yani sinirden beynim uyuşmuş olabilir ama nasıl. Bi cevap istiyosun erkek arkadaşım arkadaşının düğününe erkek arkadaşlarıyla gidiceğini söyledi sonra Facebook ta aslında bayanlarla gittiklerini öğrendim yani bana yalan söylemiş gözlerimin içine baka baka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?